QUOTE(Smiltis @ 2008 04 01, 07:28)
Anasko, mergytės foto man visai neblogai, patinka foto gylis, gal tik blaško šešėlis ant veiduko ir įvairių spalvų rūbeliai. Vis tik turbūt norint padaryti gražią vaiko nuotrauką reikia pagalvot apie rūbus

O antra tai bordakėlis ir tiek, net nežinau į ką čia reikėtų kreipt dėmesį
QUOTE(Mylia @ 2008 04 01, 08:02)
Anasko, pirmoji visai idomi, atrodo geras ryskumas, spalvos, bet, kaip pati sakai, ant sienos nekabinciau. I seimos albuma. O antroji - is tos nuotraukos atrodo, kad ne meno ar kampo ieskai, o tiesiog neseniai isigijai fotoaparata ir bandai padaryti isplaukusi fona, rysku pirma plana ar mokaisi isisavinti kitus techninius parametrus. Atsiprasau uz tokia nuomone del antros foto...
QUOTE(Sansara @ 2008 04 01, 08:16)
anasko, niu nieko įdomaus nematau

net nepatikėčiau, kad čia tavo foto

su namų darbais gerai tvarkaisi, o čia toks bardakėlis visose, kad nežinau net ką komentuot...

vaiko veidas šešėlyje, pati pagrindinė klaida turbūt šita. nes rodai vaiką, o jo neakcentuoja šviesa. aš kepurėlės daugiau matau, nei veido. antra gal kiek įdomesnė, žaidimas nupjaustytomis laipynėmis (pas mus visos lyyygiai taip nujaustytos, svoločiai žmonės), gal žaismas spalvomis kabina (smėlio dėžė, laipynės, namas tokių pat tonų). bet bendrai

ir ryškumo trūksta.
P.S. Anasko, pažiūrėjau per šviesų monitorių (tamsuolis užkniso), tai pirmoji geriau žiūrisi per šitą. ir veidukas visai neblogai išryškėja, nors saulė ant jo nekrenta tiesiogiai. tik dabar jau kliūna saulės sukurti plėmai ant skruostuko
Aciu

Tikrai nepykstu

Del pirmos- pati nepastebejau kad yra seselis

"слона то я и не заметил"

turiu ir be seselio

del rubu- vis tiek eis tik seimos albuma, norejau j/b rodyti, bet taip norisi spalvu

, kita karta tikrai reikes ir apie rubus nepamirsti.
Antra foto - ir man bardakelis

galvojau gal galiu kazka pamatyti, bet jauciu negaliu
Sansara, as ir sakau, kad tik temom ir galiu fantazuoti

Bet vis tiek, nors ismokau grazias nuotraukas i seimos albuma daryti, palyginus su ankstesnem
Papildyta:
P.S. Sansara, man irgi antra foto geriau ziurisi j/b