QUOTE(Anasko @ 2008 04 01, 23:15)
As uz! Savaitgali jau susitariau daryti fotosesija QUOTE(Grethenn @ 2008 04 01, 15:34)
Taip, siunčiau porą kartų, siunčiau ir kitai forumietei, atmeta jūsų emeilai, nepriima, reikia, ko gero, talpesnės dėžės
Žmonės, man kažko visiškai nebesiima fotikas į rankas, tai nepykit, kad ilsiuosi, nenoriu chaltūrinti. Tiesiog, šiuo metu man nesifotografuoja
QUOTE(Elina @ 2008 04 02, 07:49)
Žmonės, man kažko visiškai nebesiima fotikas į rankas, tai nepykit, kad ilsiuosi, nenoriu chaltūrinti. Tiesiog, šiuo metu man nesifotografuoja
. Tikiuosi, neilgam 
Taigi nera privaloma fotografuoti
QUOTE(Elina @ 2008 04 02, 08:49)
Taip, siunčiau porą kartų, siunčiau ir kitai forumietei, atmeta jūsų emeilai, nepriima, reikia, ko gero, talpesnės dėžės
Neįsivaizduoju talpesnės dėžės už gmailą
QUOTE(Stikline @ 2008 04 02, 11:07)
www.inbox.lt talpesnė
QUOTE(latoya @ 2008 03 31, 12:39)
Siek tiek fotoreportazo is pantomimos spektaklio "beveidis"
Pirmoj man irgi visai netrūksta kirėj pusėj vietos. Atrodo, kad aktoriai tuoj suksis ir žengs į dešinę
Antra kiek keistai žiūris, gal dėl šešėlių. Ir trūksta ryškumo, o gal ir apšviestumo veidui.
QUOTE(Sansara @ 2008 03 31, 20:14)
Mano vakarykštis narciziukų kankinimas. spalvota irgi pakankamai (daug efektingiau) žiūrisi, bet man šiandien norisi subtilumo
ir žiūriu, kad nesusitvarkau su naujos programos suspaudimu į jpg... aureolės atsiranda visur, net nešarpinus
Nespalvoti gal kiek švelniau žiūrisi. Tik kažkaip man keista pirmoj nuotraukoj aukštelniki narcizai. Kiek pažiūriu, tiek norisi verstis
Antroji nuotraukytė dėl savo spalvingumo man ir ryški patinka, tik kažkaip labai triukšmai matosi.
QUOTE(Anasko @ 2008 03 31, 23:00)
Šitą gal reikėjo bandyti iš labai žemai kaip nors. Na, kad ir pro kibirėlį žvilgsnį į tas karstykles ar panašiai. Gal tada įdomiau būtų
QUOTE(Medeira @ 2008 04 01, 16:58)
Pirmoj horizontą reik tiesinti
Antroj trūksta už ko akiai užsikabinti. Gražu, snieguota, bet daugiau nieko įdomaus.
QUOTE(Sansara @ 2008 04 01, 21:02)
ar ne šiandien baigiasi galmūras
mažai dalyvių su slaptažodžiais teliko
ir nuotraukų skaičius tą parodo... 
Nu kaip man nelimpa ši tema
Ačiū Stikline, Anasko, Smiltis, Mylia, Sansara, latoya už komentarus mano kvietkams
Šarpo visoms buvo vienodai ir vos vos. JB bandžiau, ale būtent pirmoji man spalvota geriau žiūrisi. Dar pabandžiau kreipti:

QUOTE(Sansara @ 2008 04 01, 21:02)
ar ne šiandien baigiasi galmūras
mažai dalyvių su slaptažodžiais teliko
ir nuotraukų skaičius tą parodo... 
Jus gal turit pasiskleide kokia glamurine programele?o gal su PS . bet kaip? Kur galeciau apie tai pasiskaityt?
QUOTE(valanda @ 2008 04 02, 13:36)
Jus gal turit pasiskleide kokia glamurine programele?o gal su PS . bet kaip? Kur galeciau apie tai pasiskaityt?
nelabai ką esam paskleidę. tau persiunčiau į AŽ kur sillwio pluginą paimt. o daugiau kas kaip moka, tas taip šoka
ai, jei reik dirbtinių blakstienų, sakyk, dar jas persiųsiu