Įkraunama...
Įkraunama...

lėlės bratz

QUOTE(Ayumi @ 2008 05 15, 10:00)
Stai spauskit ant paveiksliuko ,kad padidinti ax.gif
user posted image
kiek siulytumet?

sita tikrai tikra,zianau 100%,nes kokius 5-7 metus gyvenau su bratz fanatike lotuliukas.gif ,o ir maximoj kur parsidavinejo,tai tikros,tik seniau buvo,didesnes,po to atsirado mazytes,o dabar jau ir tokiu vidutiniokiu yra,ir yra jau tokios diedeles kaip Jaget,bet Lietuvoj nemaciau mirksiukas.gif
nagi mamos kam reikia bratz? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paulapaula: 15 gegužės 2008 - 12:32
QUOTE(marlen @ 2008 05 15, 13:20)
Taigi,kad faina lėlytė..Tik kainos bijau ax.gif Gal kuri pirko iš Maximos,buvo akcija 29,99Lt?Kažin,ar ji tikra bratz,ar tik kopija g.gif

Aš pirkau 2- šviesiaplaukę ir tamsiaplaukę. Iš vaizdo jos nesiskiria nuo turimos už 70 Lt, bet kadangi dar neišpakavusi esu, tai negaliu pasakyti kaip ten su plaukų kokybe ir pan. Rytoj šviesiąją turėtų išpakuoti, nes padovanosime.

Ayumi, iš kokio miesto esate? Už 20 Lt paimčiau dukrai, žiūriu žaidžia ji su jom, plaukus riša, dažo. Rašykit a.ž. geriau.
Atsakyti
Gyvenu Klaipedoje
Atsakyti
maniske tai zaidzia labai tik nueinam i kokia zaislu parduotuve is karto praso kad nupirkciau smile.gif nu ka jau padarysi del tu vaiku tai nuperki 4u.gif dabar jau pobiski perkam vyrus smile.gif beje gal kas zino kokiu idomiu gimtadieniu zaidimu maniskei 18 sueina 10
[COLOR=darkviolet]
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2008 05 15, 13:32)
sita tikrai tikra,zianau 100%,nes kokius 5-7 metus gyvenau su bratz fanatike  lotuliukas.gif ,o ir maximoj kur parsidavinejo,tai tikros,tik seniau buvo,didesnes,po to atsirado mazytes,o dabar jau ir tokiu vidutiniokiu yra,ir yra jau tokios diedeles kaip Jaget,bet Lietuvoj nemaciau  mirksiukas.gif
nagi mamos kam reikia bratz?  4u.gif

aha as tas didziules bratz kaip jaget norvegijoje maciau, buvo akcija ir kazkaip nepirkom, nes tas normalaus dydzio kelias issirinko biggrin.gif bet vat gailiuosi kad nenupirkom doh.gif , reiks kada dar teti issiusti i ta parduotuve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 05 15, 18:09)
aha as tas didziules bratz kaip jaget norvegijoje maciau, buvo akcija ir kazkaip nepirkom, nes tas normalaus dydzio kelias issirinko  biggrin.gif  bet vat gailiuosi kad nenupirkom  doh.gif , reiks kada dar teti issiusti i ta parduotuve  biggrin.gif

man irgi jos labai fainos,man ir paciai jos patinka,mano vyras irgi daznai buna Norvegijoj,tai gal reiks del saves pasiprasyt blush2.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ayumi @ 2008 05 15, 10:00)
Stai spauskit ant paveiksliuko ,kad padidinti ax.gif
user posted image
kiek siulytumet?

nagi mamytes negi niekam nereikia bratz lelytes g.gif mirksiukas.gif prasom mergaite savo lele parduoda,Klaipedoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 05 15, 14:20)
Taigi,kad faina lėlytė..Tik kainos bijau ax.gif Gal kuri pirko iš Maximos,buvo akcija 29,99Lt?Kažin,ar ji tikra bratz,ar tik kopija g.gif

as pirkau maximoj midnight dance kolekcijos uz 29.99 tai turbu tapati ten tikra bratz tik kad ji panke nupiginta o uzsieni kainuoja 49.99 doleriu mirksiukas.gif [COLOR=red][COLOR=plum]
[SIZE=7][FONT=Courier][FONT=Arial][I]
Atsakyti
QUOTE(Ayumi @ 2008 05 15, 00:37)
as turiu lele bratz galiu parduoti dabar man 14 metu nusipirkau ja kazkur prie 4-5 metus beveik su ja ir nezaidziau lele turi keleta batu poru,kelnes sijona dvi maikutes auskaru,apyrankiu man rodos tase buvo,lankelis, akiniai,sukos ir gal kas dar . Galiu ideti foto smile.gif

uz kiek parduodi??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretutia123 @ 2008 05 18, 08:54)
uz kiek parduodi??? 4u.gif

ji nori 20-30lt,gal ir uz 20lt susitarsit, mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Na vat, išpakavom tą akcijinę Maximoj kur buvo. Tai jinai mažesnė ūgiu už tą, kur 70 Lt mokėta. Truputį minkštesnė, plaukai trumpesni, bet šiaip kokybiška, ir užrašai ant kaklo kur būna, tai tos pačios firmos.
Atsakyti
Mano panelei tuoj 11metu, retsikiais su draugemis pazaidzia, bet reteja zaidimai su lelemis. Turim 8 brtaz ir 2 vyrus bratz, baldeliu, ciumudana lotuliukas.gif ir didele kruvele batu ir rubeliu doh.gif
Kai jau tikrai nezais, parduosim. Bet pirktos buvo vis kazkokia proga. Man gaila parduot, gal pati pazaisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Beja, ką tik buvau IKI, ir tenai tokia pati lėlė, kaip akcijinė Maximoje buvo, 87.99 Lt kainuoja blush2.gif Tai tikrai apsimokėjo pirkti.
Atsakyti