QUOTE(Paja @ 2008 07 05, 20:55)
Neding, nedings- vis mandresnės bus ir niekur Jūs, mamyte, nedingsit.

Vienokios ar kitokios lėlės turėjimas dar nerodo, kad mūsų mergaitės nėra individualistės. Puikiai prisimenu, kai sakiau, kad nepirksiu nei vienos Barbės, baby born ir dar visokių kitokių. Na, ir ką - auginu dvi dukras, pilni kambariai ne tik Bratz, bet ir kitokių, jau net nevardinsiu, bet tikrai nemanau, kad dukros auga vedinos bandos jausmo.

Be lėlių neužauga beveik nei viena mergaitė.

Tai va, turit laiko dar morališkai pasiruošti.
Zinau,kad nei viena mergaite neuzauga be leliu,pati kazkada irgi maza buvau

.O siaip tikiuosi kaip ir jus apsieiti be kaikuriu zaislu ,kurie man tiesiog nepatinka.Na,bet kaip bus taip augsim,po keliu metu galesiu parasyt ar pavyko
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2008 07 06, 08:51)
Žinok, bus dar baisiau - kai dukrytė ties rankas į lentynoje surikiuotas lėles, kai žais pas drauges su jomis... Tikiu, neplyš tavoji širdelė iš skausmo...
Teisingai tiki,kad neplys mano sirdis ,nes tiesiog nupirksiu ta i ka tiesis ranka ir laabai tikiuosi ,kad tai bus ne bratz.
Sunaus kambaryje zaislu daugiau negu darzelio grupeje,ateje i svecius vaikai svaigsta,kad o tu turi ta,tu turi sita,nes mes galim sau leist lepint savo vaikus,tiesiog yra zaislu kurie mums nepatinka ir labai tikiuosi,kad ju isvengsim ir ateityje,nes ju prireikia tik delto,kad juos turi kiti.