Įkraunama...
Įkraunama...

lėlės bratz

QUOTE(j.svajone @ 2008 07 05, 20:21)
Mano mergyte dar labai mazute,todel labai tikiuosi,kad kol ji paaugs iki to amziaus,kada bus ydomios leles sitos baidykles dings negrystamai is lentynu  doh.gif ,nemaciau baisesniu leliu nei  sios didziagalves issigimeles kazkokios  lotuliukas.gif ,mada atejo ir tas noras turet tokia lele kaip visos tik parodo,kad nemokam vaiku isauklet individualistais,o nustumiam i vilku gauja,kad butu kaip visi  g.gif

na nepasakyciau kad jeigu mergaite turi bratz lele tai jau priklauso "vilku" gaujai schmoll.gif , tai tada ir visi vaikai kurie konstruktorius turi vilku gaujai (nes juos irgi dauguma vaiku turi) priklauso g.gif mano dukrytei bratz reikia ne del to kad kazkas kitas ja turi, nes dar tokio poreikio kad reikia tureti ka kiti turi ji neturi, o paprasciausiai jai jos grazios ir patinka ir vaikas sprendzia ar jam tokio zaislo reikia o ne as turiu rinki jai zaisla kuris asmeniskai man grazus schmoll.gif na bet aisku kiekvienas turim savo pozicija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(j.svajone @ 2008 07 05, 19:21)
Mano mergyte dar labai mazute,todel labai tikiuosi,kad kol ji paaugs iki to amziaus,kada bus ydomios leles sitos baidykles dings negrystamai is lentynu  doh.gif ,nemaciau baisesniu leliu nei  sios didziagalves issigimeles kazkokios  lotuliukas.gif ,mada atejo ir tas noras turet tokia lele kaip visos tik parodo,kad nemokam vaiku isauklet individualistais,o nustumiam i vilku gauja,kad butu kaip visi  g.gif

Neding, nedings- vis mandresnės bus ir niekur Jūs, mamyte, nedingsit. mirksiukas.gif Vienokios ar kitokios lėlės turėjimas dar nerodo, kad mūsų mergaitės nėra individualistės. Puikiai prisimenu, kai sakiau, kad nepirksiu nei vienos Barbės, baby born ir dar visokių kitokių. Na, ir ką - auginu dvi dukras, pilni kambariai ne tik Bratz, bet ir kitokių, jau net nevardinsiu, bet tikrai nemanau, kad dukros auga vedinos bandos jausmo. smile.gif Be lėlių neužauga beveik nei viena mergaitė. mirksiukas.gif Tai va, turit laiko dar morališkai pasiruošti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j.svajone @ 2008 07 05, 20:21)

Žinok, bus dar baisiau - kai dukrytė ties rankas į lentynoje surikiuotas lėles, kai žais pas drauges su jomis... Tikiu, neplyš tavoji širdelė iš skausmo...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2008 07 06, 07:51)
Žinok, bus dar baisiau - kai dukrytė ties rankas į lentynoje surikiuotas lėles, kai žais pas drauges su jomis... Tikiu, neplyš tavoji širdelė iš skausmo...

Auksiniai žodžiai. drinks_cheers.gif
Taigi, visos mamytės, kol dar mažyles augina, kalba tą patį, bet tik paauga dukros ir keičiasi nuomonė, oi, kaip keičiasi.... Turiu patirties. smile.gif
Atsakyti
Kažkada ir man Barbės atrodė distrofikės, o Bratz'ės - oligofreniškomis galvomis... Dukrytei močiutės siuvo, mezgė ir nėrė įvairiausias lėles, meškučius ir t.t. Turi ji ir dabar daug "naminių" žaislų, mėgsta žaisti su jais, kartu su močiute tariasi, kokių reikia drabužėlių pasiūti ar nunerti.
Bet žaidžia ji ir su kitokiais žaislais. Ir ką pasakyti krikštatėviams ar draugams, kai šie šeštojo ar septintojo gimtadienio proga atneša Barbę ar Bratz'ę? Džiaugtis, dėkoti už dovaną, o paskui ją išmesti ar tiesiog nepriimti jos pareiškiant, jog mano dukra su tokiomis baisybėmis nežaidžia?..
Sutinku, kad vaiko požiūrį į vertybes formuoja šeima, tėvai. Tačiau ateina laikas, kai prie to formavimo vis didesne dalimi prisideda ir kolektyvas - darželis, mokykla, kiemo draugai - bei visuomenės vertybės (gal greičiau stereotipai ar antivertybės).
Na, nemoku aš saviškės auginti po stikliniu gaubtu. Tikiu, j.svajone, jog tau pavyks dykrytę apsaugoti nuo Barbių, Bratz'ių, baby born'ų ir kitokių užjūrio niekalų. Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gisida @ 2008 07 05, 00:39)
bet mano princese jas dievina thumbup.gif  tad kas savaite, po algadienio einam ka nors bratzisko nusipikrti tongue.gif ,kad ir kojnytes ar triusikelius, bet kad butu bratz ax.gif  wub.gif

Maniškė irgi taip pasimaišius doh.gif . Bratz nuo triusikų iki batų doh.gif . Jau mum su tėvu ligą įvarė - parduotuvėj akis jau kliūna už bratziškų šudeliakų doh.gif biggrin.gif , vis pagalvojam, kad mergiotei tas ar anas patiktų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 07 05, 20:55)
Neding, nedings- vis mandresnės bus ir niekur Jūs, mamyte, nedingsit. mirksiukas.gif Vienokios ar kitokios lėlės turėjimas dar nerodo, kad mūsų mergaitės nėra individualistės. Puikiai prisimenu, kai sakiau, kad nepirksiu nei vienos Barbės, baby born ir dar visokių kitokių. Na, ir ką - auginu dvi dukras, pilni kambariai ne tik Bratz, bet ir kitokių, jau net nevardinsiu, bet tikrai nemanau, kad dukros auga vedinos bandos jausmo. smile.gif Be lėlių neužauga beveik nei viena mergaitė. mirksiukas.gif Tai va, turit laiko dar morališkai pasiruošti. smile.gif

Zinau,kad nei viena mergaite neuzauga be leliu,pati kazkada irgi maza buvau mirksiukas.gif .O siaip tikiuosi kaip ir jus apsieiti be kaikuriu zaislu ,kurie man tiesiog nepatinka.Na,bet kaip bus taip augsim,po keliu metu galesiu parasyt ar pavyko
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2008 07 06, 08:51)

Teisingai tiki,kad neplys mano sirdis ,nes tiesiog nupirksiu ta i ka tiesis ranka ir laabai tikiuosi ,kad tai bus ne bratz.
Sunaus kambaryje zaislu daugiau negu darzelio grupeje,ateje i svecius vaikai svaigsta,kad o tu turi ta,tu turi sita,nes mes galim sau leist lepint savo vaikus,tiesiog yra zaislu kurie mums nepatinka ir labai tikiuosi,kad ju isvengsim ir ateityje,nes ju prireikia tik delto,kad juos turi kiti.
Atsakyti
Kartais ne taip ropė kepa, kaip užpakalis nori...
Atsakyti
QUOTE(j.svajone @ 2008 07 07, 01:48)
Teisingai tiki,kad neplys mano sirdis ,nes tiesiog nupirksiu ta i ka tiesis ranka ir laabai tikiuosi ,kad tai bus ne bratz.
Sunaus kambaryje zaislu daugiau negu darzelio grupeje,ateje i svecius vaikai svaigsta,kad o tu turi ta,tu turi sita,nes mes galim sau leist lepint savo vaikus,tiesiog yra zaislu kurie mums nepatinka ir labai tikiuosi,kad ju isvengsim ir ateityje,nes ju prireikia tik delto,kad juos turi kiti.

o kodel jus taip manot kad zaislai kurie asmeniskai jums nepatinka, vaikui jusu reikalingi tik kad kiti turi? g.gif gi zaislus tai perkiesi ne sau, o vaikui, jis gi zais su jais rolleyes.gif pradzioje ir man kai tik bratz pasirode negrazios buvo, bet dukryte ju norejo ir sau smagiai zaidzia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 07 07, 10:44)
o kodel jus taip manot kad zaislai kurie asmeniskai jums nepatinka, vaikui jusu reikalingi tik kad kiti turi?  g.gif  gi zaislus tai perkiesi ne sau, o vaikui, jis gi zais su jais  rolleyes.gif pradzioje ir man kai tik bratz pasirode negrazios buvo, bet dukryte ju norejo ir sau smagiai zaidzia  ax.gif

Nevisai taip.As kalbu apie tokius zaislus kurie populiarus del reklamos ir pan.Tarp sunaus zaislu yra nemazai tokiu kuriu rekalingumo as nesuprantu,bet vaiikas norejo ir turi.
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 07 07, 10:44)
o kodel jus taip manot kad zaislai kurie asmeniskai jums nepatinka, vaikui jusu reikalingi tik kad kiti turi?  g.gif  gi zaislus tai perkiesi ne sau, o vaikui, jis gi zais su jais  rolleyes.gif pradzioje ir man kai tik bratz pasirode negrazios buvo, bet dukryte ju norejo ir sau smagiai zaidzia  ax.gif

Pas mus lygiai tas pats...
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 07 07, 09:44)
o kodel jus taip manot kad zaislai kurie asmeniskai jums nepatinka, vaikui jusu reikalingi tik kad kiti turi?  g.gif  gi zaislus tai perkiesi ne sau, o vaikui, jis gi zais su jais rolleyes.gif pradzioje ir man kai tik bratz pasirode negrazios buvo, bet dukryte ju norejo ir sau smagiai zaidzia  ax.gif

kodėl ne? aš kol kas perku tik tuos žaislus, su kuriais ir man būtų malonu laiką leisti, kai jais žais/dalinsis su manimi dukra. mirksiukas.gif
O vėliau... teks prisijaukinti ir tik jai patinkančius drinks_cheers.gif

QUOTE(j.svajone @ 2008 07 08, 00:08)
Nevisai taip.As kalbu apie tokius zaislus kurie populiarus del reklamos ir pan.Tarp sunaus zaislu yra nemazai tokiu kuriu rekalingumo as nesuprantu,bet vaiikas norejo ir turi.

būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti