Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

4u.gif
Atsakyti
ei visai nebloga.... bet ar jus pastebite, kad trumpu graziu sukneliu daug maziau nei ilgu... kazkokia neteisybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gugucia @ 2006 05 01, 14:11)
ei visai nebloga.... bet ar jus pastebite, kad trumpu graziu sukneliu daug maziau nei ilgu... kazkokia neteisybe doh.gif

Tai gal tiesiog ilgu vestuviniu sukneliu paklausa "n" kartu didesne, todel ir modeliuku daugiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 20, 17:51)
kaip ir zadejau...ikeliu ADMINISTRATORES SUKNELE:

nu jūs ant manęs nepykit, bet suknelė gal ir graži, tik ant kitokios figūros geriau atrodytų.. Arba forografas prastas..
sorry, jei įžeidžiau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2006 05 05, 13:27)
nu jūs ant manęs nepykit, bet suknelė gal ir graži, tik ant kitokios figūros geriau atrodytų.. Arba forografas prastas..
sorry, jei įžeidžiau..  ax.gif

Man tai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 04 04, 19:11)
nu as suprantu kad buna trumpu suknelui..bet kodel kaip kurios lietuves nuotakos galvoja kad priekis turi buti trumpas ir galas ilgas...

cia taip keistai atrodo, kaip sokeja... g.gif net nzn...
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 04 04, 19:11)
nu as suprantu kad buna trumpu suknelui..bet kodel kaip kurios lietuves nuotakos galvoja kad priekis turi buti trumpas ir galas ilgas...

hi hi hi labai dera tas rutos vainikelis prie sukneles blush2.gif (nieko nenorejau supygdyti atsiprashau)
Atsakyti
Gal kam patiks doh.gif Spauskite cia
Nors...cia gal apdaras antrai dienai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 05 gegužės 2006 - 21:09
QUOTE(airv @ 2006 05 05, 22:07)
Gal kam patiks  doh.gif  Spauskite cia
Nors...cia gal apdaras antrai dienai  g.gif

neatidaro...
Atsakyti
neeeeatidaro
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2006 04 05, 22:26)
apie krūtinę rašiau aš  tongue.gif , ir man gražu, kai žmonės pabrėžia tai, ką turi gražaus, tačiau reikia jausti ribą tarp seksualumo ir vulgarumo.......... 4u.gif

----- thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Visiskai utinku. Ale jei tik mano valia butu, taip ir apsirengciau!!!
Bet visokios babulytes ir tetulytes turbut to netoleruotu. O dar mano vyras i tokias sukneles skeptiskai ziuri - suprask, pavydziu biggrin.gif
Atsakyti
nezinau ash gana senamadishka bet man atrodo kad nuotakos suknele neturetu varytu shoko aplinkiniams savo trumpumu ar ishkirptemis iki ..... ypach jei tuokiasi baznychioje kazkaip labai jau didelis kontrastas tarp tu shventu paveikslu rutu kurios lyg ir nekaltybe simbolizuoja ir nuotakos sukneles ish kurios krenta visi ishsikishimai parashiau kaip kokia davatka lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors suknele su keliarashciu labai grazi man ir apachia patiko bet manau kad ji labai tinka mergvakariui o ne vestuvems g.gif
Atsakyti