ei visai nebloga.... bet ar jus pastebite, kad trumpu graziu sukneliu daug maziau nei ilgu... kazkokia neteisybe

QUOTE(Gugucia @ 2006 05 01, 14:11)
ei visai nebloga.... bet ar jus pastebite, kad trumpu graziu sukneliu daug maziau nei ilgu... kazkokia neteisybe 

Tai gal tiesiog ilgu vestuviniu sukneliu paklausa "n" kartu didesne, todel ir modeliuku daugiau...

QUOTE(katyteee @ 2006 03 20, 17:51)
kaip ir zadejau...ikeliu ADMINISTRATORES SUKNELE:
nu jūs ant manęs nepykit, bet suknelė gal ir graži, tik ant kitokios figūros geriau atrodytų.. Arba forografas prastas..
sorry, jei įžeidžiau..

QUOTE(opa-opa @ 2006 05 05, 13:27)
nu jūs ant manęs nepykit, bet suknelė gal ir graži, tik ant kitokios figūros geriau atrodytų.. Arba forografas prastas..
sorry, jei įžeidžiau..
sorry, jei įžeidžiau..

Man tai grazu

QUOTE(katyteee @ 2006 04 04, 19:11)
nu as suprantu kad buna trumpu suknelui..bet kodel kaip kurios lietuves nuotakos galvoja kad priekis turi buti trumpas ir galas ilgas...
cia taip keistai atrodo, kaip sokeja...

QUOTE(katyteee @ 2006 04 04, 19:11)
nu as suprantu kad buna trumpu suknelui..bet kodel kaip kurios lietuves nuotakos galvoja kad priekis turi buti trumpas ir galas ilgas...
hi hi hi labai dera tas rutos vainikelis prie sukneles

QUOTE(airv @ 2006 05 05, 22:07)
neatidaro...
neeeeatidaro
QUOTE(Sviripilė @ 2006 04 05, 22:26)
apie krūtinę rašiau aš
, ir man gražu, kai žmonės pabrėžia tai, ką turi gražaus, tačiau reikia jausti ribą tarp seksualumo ir vulgarumo.......... 

-----

Bet visokios babulytes ir tetulytes turbut to netoleruotu. O dar mano vyras i tokias sukneles skeptiskai ziuri - suprask, pavydziu

nezinau ash gana senamadishka bet man atrodo kad nuotakos suknele neturetu varytu shoko aplinkiniams savo trumpumu ar ishkirptemis iki ..... ypach jei tuokiasi baznychioje kazkaip labai jau didelis kontrastas tarp tu shventu paveikslu rutu kurios lyg ir nekaltybe simbolizuoja ir nuotakos sukneles ish kurios krenta visi ishsikishimai parashiau kaip kokia davatka
nors suknele su keliarashciu labai grazi man ir apachia patiko bet manau kad ji labai tinka mergvakariui o ne vestuvems