QUOTE(juleta @ 2005 04 19, 21:32)
sveikos,patarkyt ka manot? Apie prieki trumpa,o nugaroj ilga vestuvinia suknia,as pasimatavau labai graziai atrodo
,bet vel beda tik vienoj Kaune nuomoj yra,bet ir tai nelabai grazi. Ka daryt? 

pvz man labai gražu trumpa suknele bet žiurint kokia ir kaip pasiuta

QUOTE(Boženočka @ 2006 07 23, 17:03)
pvz man labai gražu trumpa suknele bet žiurint kokia ir kaip pasiuta
turiu drauges nuotrauka man tokia labai graži

man nelabai

Man tai trumpos vestuvines sukneles
Trupma gali uzsideti bile kur

Trupma gali uzsideti bile kur
QUOTE(adaida @ 2006 07 12, 21:08)
o kaip jums ta atlasinė juostelė? Nusipirkau tokią suknelę baltą, iš priekio trumpa(iki kelių), o iš nugaros ilga...nepūsta, tik vos platėjanti. Ir galvoju rištis kokią atlasinę juostelę, priderintą prie jaunikio kaklaraisčio

QUOTE(Tylene @ 2006 08 20, 20:32)
o kaip jums ta atlasinė juostelė? Nusipirkau tokią suknelę baltą, iš priekio trumpa(iki kelių), o iš nugaros ilga...nepūsta, tik vos platėjanti. Ir galvoju rištis kokią atlasinę juostelę, priderintą prie jaunikio kaklaraisčio
Ar neatrodys labai neįprasta? Man asmeniškai tai labai gražuu..beje šiais metais einam tik susirašyti ir į restoraną..nebus jokio baliaus, svečiai tik tėvai, todėl ir apranga tokia kukli.. 

nuostabu grazu ir taip toliau

QUOTE(Tylene @ 2006 08 20, 19:32)
Ar neatrodys labai neįprasta? Man asmeniškai tai labai gražuu..beje šiais metais einam tik susirašyti ir į restoraną..nebus jokio baliaus, svečiai tik tėvai, todėl ir apranga tokia kukli.. 

riškis

QUOTE(Tylene @ 2006 08 20, 19:32)

juostelė

QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 20, 18:38)
nuostabu grazu ir taip toliau
jei ir butu balius butu tiesiog liuksiska
atrodysi nuostabiai
tik juostele bent siuo metu as rinkciaus tokia sendinto aukso spalvos-butu isvis pasaka.jetau kaip susizavejau isisvajojau 

gal ne taip išsireiškiau

man tai irgi kazkaip vestuvine turi buti ilga
kitoms progoms galima trumpa