Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

sita man grazi thumbup.gif
Atsakyti
flirt.gif
Papildyta:
ši graži
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2005 04 19, 21:32)
sveikos,patarkyt ka manot? Apie prieki trumpa,o nugaroj ilga vestuvinia suknia,as pasimatavau labai graziai atrodo thumbup.gif ,bet vel beda tik vienoj Kaune nuomoj yra,bet ir tai nelabai grazi. Ka daryt? schmoll.gif

pvz man labai gražu trumpa suknele bet žiurint kokia ir kaip pasiuta g.gif turiu drauges nuotrauka man tokia labai graži
user posted image]suknele[/URL]
Atsakyti
QUOTE(Boženočka @ 2006 07 23, 17:03)
pvz man labai gražu trumpa suknele bet žiurint kokia ir kaip pasiuta  g.gif  turiu drauges nuotrauka man tokia labai graži

man nelabai schmoll.gif gal dėl rožinės spalvos... g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Man tai trumpos vestuvines sukneles schmoll.gif schmoll.gif
Trupma gali uzsideti bile kur
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2006 07 12, 21:08)

o kaip jums ta atlasinė juostelė? Nusipirkau tokią suknelę baltą, iš priekio trumpa(iki kelių), o iš nugaros ilga...nepūsta, tik vos platėjanti. Ir galvoju rištis kokią atlasinę juostelę, priderintą prie jaunikio kaklaraisčio ax.gif Ar neatrodys labai neįprasta? Man asmeniškai tai labai gražuu..beje šiais metais einam tik susirašyti ir į restoraną..nebus jokio baliaus, svečiai tik tėvai, todėl ir apranga tokia kukli.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 08 20, 20:32)
o kaip jums ta atlasinė juostelė? Nusipirkau tokią suknelę baltą, iš priekio trumpa(iki kelių), o iš nugaros ilga...nepūsta, tik vos platėjanti. Ir galvoju rištis kokią atlasinę juostelę, priderintą prie jaunikio kaklaraisčio ax.gif  Ar neatrodys labai neįprasta? Man asmeniškai tai labai gražuu..beje šiais metais einam tik susirašyti ir į restoraną..nebus jokio baliaus, svečiai tik tėvai, todėl ir apranga tokia kukli.. ax.gif

nuostabu grazu ir taip toliau wub.gif wub.gif wub.gif jei ir butu balius butu tiesiog liuksiska wub.gif atrodysi nuostabiai 4u.gif tik juostele bent siuo metu as rinkciaus tokia sendinto aukso spalvos-butu isvis pasaka.jetau kaip susizavejau isisvajojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 08 20, 19:32)
o kaip jums ta atlasinė juostelė? Nusipirkau tokią suknelę baltą, iš priekio trumpa(iki kelių), o iš nugaros ilga...nepūsta, tik vos platėjanti. Ir galvoju rištis kokią atlasinę juostelę, priderintą prie jaunikio kaklaraisčio ax.gif  Ar neatrodys labai neįprasta? Man asmeniškai tai labai gražuu..beje šiais metais einam tik susirašyti ir į restoraną..nebus jokio baliaus, svečiai tik tėvai, todėl ir apranga tokia kukli.. ax.gif

riškis thumbup.gif ir tokį patį į puokštę įrišk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 08 20, 19:32)

juostelė thumbup.gif aš tokį megztuką (voratinklį) turiu su atlasine juostele...tai puošnumo labai suteikia. Man labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 20, 18:38)
nuostabu grazu ir taip toliau wub.gif  wub.gif  wub.gif jei ir butu balius butu tiesiog liuksiska wub.gif atrodysi nuostabiai 4u.gif tik juostele bent siuo metu as rinkciaus tokia sendinto aukso spalvos-butu isvis pasaka.jetau kaip susizavejau isisvajojau biggrin.gif

gal ne taip išsireiškiau blush2.gif suknelė ne tokia kaip nuotraukoje (ją įdėjau tik dėl juostelės) blush2.gif mano tokia paprastutė, priekis iki kelių, iš nugaros iki žemės..tokia platėjanti...tik dėl juostelės įdomu buvo..Dėkui, būtinai rišiuosi 4u.gif Tik įdomu kur gauti tą juostelę? kur jų būna pirkt? g.gif
Atsakyti
man tai irgi kazkaip vestuvine turi buti ilga wub.gif kitoms progoms galima trumpa biggrin.gif
Atsakyti