Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(besyte @ 2006 10 18, 19:31)
as noriu parodyti trumpa vestuvine suknele, kurios ilgai ieskojausi ir panaudojau:) tokios paprastutes norejau:)
http://public.fotki....tuvine-suknele/

Nepyk, bet nieko nemaciau su tokia tekant schmoll.gif Su tokia paprasta galeciau ir eiline silta vasaros diena iseit i darba. Trumpa gali but, bet nors biski puosnesne - ar medziagom ar fasonu ar kitais akcentais..
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 10 19, 20:51)
Man tokia absoliuciai  schmoll.gif  schmoll.gif

man ji baisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2006 10 21, 19:22)
man ji baisi  doh.gif

nesuprantu, kaip taip galima parašyti. išpeikėt, o dabar kitos net negali pažiūtėti. vis dėlto galima kažkaip diplomatiškai tą patį parašyti, kad ir "ne mano skonio" ar pan. Gėda.
Atsakyti
QUOTE(Aistele @ 2006 10 21, 19:38)
nesuprantu, kaip taip galima parašyti. išpeikėt, o dabar kitos net negali pažiūtėti. vis dėlto galima kažkaip diplomatiškai tą patį parašyti, kad ir  "ne mano skonio" ar pan. Gėda.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aaktinija @ 2006 10 16, 17:18)
http://images.bite.l...30c4307e0c3.jpg
o kaip jums sita? biggrin.gif aiskumais, graziau atrodytu ant kai kas ja vilketu biggrin.gif

labai patiko si suknele, nors ir sau issirinkau visai kitokia. Bet sita originali. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistele @ 2006 10 21, 19:38)
nesuprantu, kaip taip galima parašyti. išpeikėt, o dabar kitos net negali pažiūtėti. vis dėlto galima kažkaip diplomatiškai tą patį parašyti, kad ir  "ne mano skonio" ar pan. Gėda.

Pritariu mirksiukas.gif . Kiekviena raso pagal savo isislavinimo lygi.
Atsakyti
QUOTE(gerute7 @ 2006 10 21, 18:42)
Nepyk, bet nieko nemaciau su tokia tekant schmoll.gif Su tokia paprasta galeciau ir eiline silta vasaros diena iseit i darba.

fainas darbas turėtų būti bigsmile.gif
o šiaip jau man regis (nežinau ar sausapnavau ar iš tikrųjų) esu mačius suknelę ant nuotakos, o ne ant manekeno, vaizdelis visai kitoks - visuma daro savo ir viskas atrodo puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Vis gi labai stilinga trumpos sukneles su pvz prisegama uodega wub.gif
Bet va savo diena norisi buti su ilga, pusta... wub.gif nors originalumas bent jau man, vis tiek yra vienas svarbiausiu kriteriju.

Stai savo civilines santuokos metu, tai isivaizdavau tik kazka trumpo.
Virsu sumodeliavau ir medziagas issirinkau pati flirt.gif
Galit paziureti mano parase ax.gif Siaip, kritikos nebijau, jei ka.
Atsakyti
Man tai negrazios trumpos suknutes, kurios prisegtos virsuje schmoll.gif . Labai jau jos ekstravagantiskos, niu reikia tureti daug daug drasos ja uzsivilkti g.gif verysad.gif unsure.gif .O beto maniskiam tokios nepatinka (kazkur mateme nuotaka su tokia suknele), tai maniskis net pasibaisejo, sako labai ziauriai atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistele @ 2006 10 21, 18:38)

Jeigu zmogus deda i foruma foto, tai turi tiketis, kad gaus ne vien tik komplimentus.. Juk zmoniu yra su ivairiais skoniais. Jeigu zmogui suknele baisi - tai ir parase kad baisi, kitai labai grazi - parase kad labai grazi. Nematau cia jokios problemos..
Papildyta:
QUOTE(Viktorijavz @ 2006 10 23, 08:46)
Vis gi labai stilinga trumpos sukneles su pvz prisegama uodega wub.gif
Bet va savo diena norisi buti su ilga, pusta... wub.gif nors originalumas bent jau man, vis tiek yra vienas svarbiausiu kriteriju.

Stai savo civilines santuokos metu, tai isivaizdavau tik kazka trumpo.
Virsu sumodeliavau ir medziagas issirinkau pati  flirt.gif
Galit paziureti mano parase  ax.gif Siaip, kritikos nebijau, jei ka.

Visai neblogai atrodo thumbup.gif

Cia biski ne i tma, norejau pasiklausti, o kodel jus atskirai sventet civiline ir baznytine santuoka? Kaip supratau civiline buvo labai kukli - su artimiausiais draugais, o baznytine jau bus kaip reikiant, tikras balius, su vestuvine suknele ir pan? ax.gif
Atsakyti
Kaip tokia sukuosena? Gal biski per aukstai pakelta, atrodo kaip bokštas blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo welkom1: 23 spalio 2006 - 09:18
QUOTE(welkom1 @ 2006 10 23, 09:17)
Kaip tokia sukuosena?

Man baisu doh.gif
Atsakyti