Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(erikkute @ 2006 12 27, 19:58)
Nu nesipykit mergaites  smile.gif . Nera del ko! Visu skoniai skirtingi ir tiek

visų skoniai skirtingi, ir tai natūralu biggrin.gif tik nelabai suprantu, kam pulti zmogų nė nesužinojus jo tikrosios nuomonės ir skonio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2006 12 27, 20:15)
visų skoniai skirtingi, ir tai natūralu  biggrin.gif tik nelabai suprantu, kam pulti zmogų nė nesužinojus jo tikrosios nuomonės ir skonio  schmoll.gif

Nu gal kiekvienas skirtingai savo nuomone issako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2006 12 27, 20:17)
Nu gal kiekvienas skirtingai savo nuomone issako  smile.gif

matyti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2005 04 19, 19:32)
sveikos,patarkyt ka manot? Apie prieki trumpa,o nugaroj ilga vestuvinia suknia,as pasimatavau labai graziai atrodo thumbup.gif ,bet vel beda tik vienoj Kaune nuomoj yra,bet ir tai nelabai grazi. Ka daryt? schmoll.gif

man tai atsibodo tos visos tortines sukneles...jei turi grazias kojas kodel gi ne? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2006 12 27, 20:26)
man tai atsibodo tos visos tortines sukneles...jei turi grazias kojas kodel gi ne? thumbup.gif

Be abejo drinks_cheers.gif . As irgi noreciau ko nors ne tradicinio, bet kad klausimas - kur tokia grazia suknele rasti? g.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
O man labai grazu asimetriskos sukneles, pvz. priekyj trumpa, gale ilga ir dar su sleifu thumbup.gif tik reikia buti graziu koju savininke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2006 12 27, 21:24)
O man labai grazu asimetriskos sukneles, pvz. priekyj trumpa, gale ilga ir dar su sleifu thumbup.gif tik reikia buti graziu koju savininke  smile.gif

Man irgi labai grazu, bet kaip jau rasiau is kur istraukti grazia ir trumpa suknyte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2006 12 27, 20:27)
Man irgi labai grazu, bet kaip jau rasiau is kur istraukti grazia ir trumpa suknyte?  g.gif

Jooo, cia jau kitas klausimas rolleyes.gif www.cymbeline.com kolekcijoj yra (atrodo) ir kelios trumpos sukneles (tokios su uoegom) ir jas galima rasti ar uzsisakyti LT salonuose, o daugiau jeigu prisiminsiu, kur dar maciau, parasysiu
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2006 12 27, 21:36)
Jooo, cia jau kitas klausimas  rolleyes.gif www.cymbeline.com kolekcijoj yra (atrodo) ir kelios trumpos sukneles (tokios su uoegom) ir jas galima rasti ar uzsisakyti  LT salonuose, o daugiau jeigu prisiminsiu, kur dar maciau, parasysiu

Oi, kokiu graziu sukneliu ten yra wub.gif thumbup.gif , niekada nebuvau uzsukus. Idomu ar imanoma kazka uzsisakyti kokiam nors LT salone? bet jauciu kaina butu...
Ziurejau ziurejau ir pagalvojau kad gal geriau pasiliksiu prie tradicines ilgos vestuvines sukneles, kad ir kaip grazu trumpos ir kojas neprastas lyg ir turiu biggrin.gif . Juk ne taip daznai gyvenime tenka ilga suknele pasipuosti, o trumpa sijona gali ir kiekviena diena uzsideti.
Na, cia mano mintys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2006 12 27, 20:47)
Oi, kokiu graziu sukneliu ten yra  wub.gif  thumbup.gif , niekada nebuvau uzsukus. Idomu ar imanoma kazka uzsisakyti kokiam nors LT salone? bet jauciu kaina butu...
Ziurejau ziurejau ir pagalvojau kad gal geriau pasiliksiu prie tradicines ilgos vestuvines sukneles, kad ir kaip grazu trumpos ir kojas neprastas lyg ir turiu  biggrin.gif . Juk ne taip daznai gyvenime tenka ilga suknele pasipuosti, o trumpa sijona gali ir kiekviena diena uzsideti.
Na, cia mano mintys  tongue.gif

Cybeline atstovas Lt yra Studija N, A.Domaševičiaus g. 5/3, Vilnius, o kituose miestuose nezinau, gal irgi yra 4u.gif
Man ten sukneles irgi thumbup.gif Siaip mastau taip pat, kaip tu, ilga balta suknele juk neteks daugiau pasipuosti, todel renkuosi ilga

Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2006 12 27, 22:15)
Cybeline atstovas Lt yra Studija N, A.Domaševičiaus g. 5/3, Vilnius, o kituose miestuose nezinau, gal irgi yra 4u.gif
Man ten sukneles irgi  thumbup.gif Siaip mastau taip pat, kaip tu, ilga balta suknele juk neteks daugiau pasipuosti, todel renkuosi ilga

drinks_cheers.gif . Neisivaizduoju kai reikes suknele rinktis, nesu is didelio miesto, i Vilniu ar Kauna tikrai nenuvaziuosiu, o mazesniuose bijau kad mazas pasirinkimas bus g.gif ir nesinori nuomotis kazkieno kelis kartus jau devetos. Na, bus matyt, nes dar kaip ir net neieskojau... ax.gif gal kaip nors.
Atsakyti