Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Fishi @ 2007 03 07, 00:15)

Labai fainos suknytes, cia mano stiliaus, kažint ar siuveja sugebetu ka nors panasaus pasiuti? Ar geriau ieskokt nuomos punktuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(samba @ 2007 03 08, 20:13)
Labai fainos suknytes, cia mano stiliaus, kažint ar siuveja sugebetu ka nors panasaus pasiuti? Ar geriau ieskokt nuomos punktuose? g.gif

Butent drinks_cheers.gif Svarbu gera siuveja butu, ne tarybiniu laiku kokia biggrin.gif
Atsakyti
Kazin ar nuomos punktai tokias laiko, nebent kas paiulytu pasisiuti nuomai, jei salonui apsimoketu tokia pasilikti. Manau, kad nera labai populiaru teketi su tokiomis g.gif Ieskok salono su gera ne tarybine siuveja arba siaip namine geros siuvejos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2007 03 10, 00:43)
Kazin ar nuomos punktai tokias laiko, nebent kas paiulytu pasisiuti nuomai, jei salonui apsimoketu tokia pasilikti. Manau, kad nera labai populiaru teketi su tokiomis  g.gif Ieskok salono su gera ne tarybine siuveja arba siaip namine geros siuvejos  cool.gif

kazin kodel cia senokai jokiu diskusiju nevyksta?
ar jau visos, mergaites, suknytes issirinkote?
man iki 100 zinuciu visai mazai liko, laukiu nesulaukiu, kada galesiu ikelti labai fainyte trumpute suknyte.
Atsakyti
Kitten, kad man atrodo, sitoj temoj nereikia to 100 zinuciu, nes apacioj kai atsakineji, yra browse, tai ir ikeli 4u.gif laukiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2007 03 07, 00:15)

Tokios tai kaip kabareto šokėjos suknelės, ne tai kad vulgarokos, bet kažkokios.... žodžiu, nesirinkčiau, net jei turėčiau nerealiai gražias kojas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 04 15, 20:06)
Kitten, kad man atrodo, sitoj temoj nereikia to 100 zinuciu, nes apacioj kai atsakineji, yra browse, tai ir ikeli 4u.gif  laukiam biggrin.gif

tai va, as ir bandziau taip ikelti, visai mazyte nuotraukyte (kad 1000 k nevirsytu), ir neprisisega (as dar kitoj temos irgi norejau ikelti nuotrauka, tai kai klausiau mergaiciu patarimo, kodel nepavyksta, viena ir parase apie ta 100-tuka zinuciu.
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2007 03 06, 22:15)

Man jos thumbup.gif , bet tik ne vestuvems ir ne nuotakai. Jos labiau Mulen ruzo scenai tinka. Taip as manau. Bet buna ir labai graziu trumpu suknuciu.
Atsakyti
QUOTE(Lunata @ 2006 12 13, 22:08)
Grazute.  wub.gif  4u.gif
Papildyta:
Dar is kitos puses.

O jau basutes tai ledas. wub.gif Kur tokias gauti su baltais kaspineliais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2007 03 08, 19:03)
Labai jau idomu, kokiame salone issinuomavai tokia grozybe? Isduok paslapti  4u.gif Gal ten ir daugiau kazko panasaus yra?

Limarijoj maciau jie turi sios kolekcijos suknuciu, cia Kaune jei ka smile.gif
Atsakyti
http://www.mirella.fr/37.html
Šita superineeeeeeeee thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mane, tai sita laaabiausiai suzavejo wub.gif http://www.mirella.fr/27.html Issisaugojau kompe, gal kada psinaudosiu idejomis wub.gif
Atsakyti