Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(gala @ 2007 06 18, 23:28)
o matet stonytes suknele? irgi tai nei trumpa tai nei ilga. bet negrazi man  schmoll.gif

drinks_cheers.gif man irgi tokios, kur priekyje trumpiau, o gale ilga -negražu schmoll.gif
O va čia graži trumpa bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kam patks rolleyes.gif
Atsakyti
man tai pamergem grazu butu, tik spalva kitokia pasirinkciau
Atsakyti
as irgi pasirinkau trumpa suknele, trumpa bet siek tiek papusta, na tokiom bangom biski kaip ir Liepos buvo. rinkdamasi vadovavausi tuo, kad butu man paciai patogu. nes neketinu sedeti ir sypsotis per baliu, noriu dalyvauti! 4u.gif ir kai dalyvausiu, kad nebutu minties kaip cia greiciau isinerti is tos backutes.

o del poros graziu nuotrauku tai man torto nereikia. svarbu, kad butu patogu. bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Saleen @ 2007 06 19, 13:41)
as irgi pasirinkau trumpa suknele, trumpa bet siek tiek papusta, na tokiom bangom biski kaip ir Liepos buvo. rinkdamasi vadovavausi tuo, kad butu man paciai patogu. nes neketinu sedeti ir sypsotis per baliu, noriu dalyvauti!    4u.gif  ir kai dalyvausiu, kad nebutu minties kaip cia greiciau isinerti is tos backutes. 

o del poros graziu nuotrauku tai man torto nereikia. svarbu, kad butu patogu.  bis.gif

reikalaujam tavosios sukneles nuotraukytes tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu mergaites, nemoku as cia idet tu nuotrauku, bet va duodu inter. psl. www.venusbridal.it kuriame yra graziu sukneliu, o kas megsta kuklesnes ir paprastenes, be blizguciu ir svarovskiu tai eikite i skyreli "Informals"
ten bus ir manoji... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saleen @ 2007 06 19, 15:28)
nu mergaites, nemoku as cia idet tu nuotrauku, bet va duodu inter. psl. www.venusbridal.it kuriame yra graziu sukneliu, o kas megsta kuklesnes ir paprastenes, be blizguciu ir svarovskiu tai eikite i skyreli "Informals"
ten bus ir manoji...  blush2.gif

Ar tavoji tai si : ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanccike @ 2007 06 19, 15:34)
Ar tavoji tai si : ax.gif

aga blush2.gif wub.gif
Atsakyti
va, cia dar labai panasi:

Mano suknele irgi bus tik vos vos zemiau keliu.Dar modelio neissirinkusi, bet virsu sukneles tai jau gana aiskiai isivaizduoju - uzsegimas su daug sguciu nugaroje,bet jis turi buti toks ,,nesandarus" kad nugaryte dar matytusi.Nu, mazdaug taip:
turiu tik word'iniam faile issaugota, tai taip ir idedu...

Apacia tikriausiai darysim siektiek pusta (be jokiu lanku ten, tik koki pasijoniu standesnes medziagos idesim), nes nors mano kojos nestoros, bet va blauzdos- siek tiek ,,sportiskos".Tai kai suknele platesne, blauzdos vizualiai plonesnes turetu atrodyti...

ir dar idedu viena toms, kuriu kojos ilgos, grazios, ir noretu trumpos sukneles gal patiks- cia siaura:

nu va, jokiu fotkiu neidejau- kazkas negerai , nes ismeta toki error'a:
Failo atsiuntimas nepavyko. because suitable permissions have not been enabled on the 'uploads' directory. Please contact the board administrator and inform them of this error.

Atsakyti
Lipke, tai gal įsikelt tas nuotraukas į kokį photobucketą ir parodysi mirksiukas.gif

man dar šita graži, kad turi gražią figūrą ir norėtų tokio stiliaus vestuvių - t.y. su atitinkamai "priderintu" jaunikiu ir pan biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 06 20, 11:49)
Lipke, tai gal įsikelt tas nuotraukas į kokį photobucketą ir parodysi mirksiukas.gif

man dar šita graži, kad turi gražią figūrą ir norėtų tokio stiliaus vestuvių - t.y. su atitinkamai "priderintu" jaunikiu ir pan biggrin.gif user posted image

darbe negaliu ne vieno is tokio pobudzio saito atodaryti (nu cia specifine mano darbovietes ,,saugumo politika".Bet iki siol nuotraukas galedavau ikelti.Manau cia SM problema.Gal susitvarkys, tada ikelsiu... ax.gif
Ir tavo ikeltos fotkes nematau.namie reiks pasiziureti...
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 06 20, 11:49)
man dar šita graži, kad turi gražią figūrą ir norėtų tokio stiliaus vestuvių - t.y. su

pati suknute tai grazi, bet ji man tokia nevestuviska rolleyes.gif
Atsakyti