Galetume ir rugpjuti jungti jos sveikinima, na, o jei nuspresim liepa, bet kokiu atveju prisidedu

Aš manau, kad reikėtų prie rugpjūčio mėn. gimtuvininkų prijungti... Liepos mėn. aš atostogausiu, tai negalėčiau eiti

QUOTE(vilnius1981 @ 2008 08 06, 22:26)
Sveikos!Noreciau prie jusu prisijungti.Gal kas galite atsiusti savo tel numeri,kad suteikti daugiau info kada lankot,ko reikia.Tikiuosiu galesiu buti naudinga!
Mes bendraujam šitoje temoje. Tiesiog sekite ją ir prisijunkite, kai galėsite prie mūsų.
sveikutes
vasara jau i pabaiga
gal jau organizuojam lankyma? kad ir paskutine rugpjucio savaite. as galeciau 25 d. (pirmadieni) arba 26 d. (antradieni). rugpjuti siu vaiku gimatdieniai:
Enrika - rugpjucio 18 d. (17 metu)
Julija rugpjūčio 11 d. (5 metai)
ir dar reiketu suzinoti, ar dar yra Viktorija. jei jos dar neiskele, reiketu pasveikinti ir ja.
ka manote?

vasara jau i pabaiga

ir dar reiketu suzinoti, ar dar yra Viktorija. jei jos dar neiskele, reiketu pasveikinti ir ja.
ka manote?
Kol kas atrodo, kad man tiktu tiek 25, tiek 26 d.

QUOTE(Spyrga @ 2008 08 16, 17:10)
sveikutes
vasara jau i pabaiga
gal jau organizuojam lankyma? kad ir paskutine rugpjucio savaite. as galeciau 25 d. (pirmadieni) arba 26 d. (antradieni). rugpjuti siu vaiku gimatdieniai:
ka manote?

vasara jau i pabaiga

ka manote?
Man geriau 26 d., 25 d. ko gero vėluočiau

QUOTE(La Bronė @ 2008 08 17, 18:36)
Labas, mielosios,
Aas taip pat noriu prie jusu prisijungti. 26 diena man tiktu. Na, jeigu jau negaleciau nueiti, tai bent jau prie dovaneliu prisidesiu.
Sveikos
visą dieną bandau prisikambinti į globos namus - deja, niekas nekelia ragelio
..vakar lauke mačiau mažylius, o dičkiai gal dar atostogauja
žodžiu, planuokim 26d. o aš šią savaitę bandysiu prisiskambinti.

visą dieną bandau prisikambinti į globos namus - deja, niekas nekelia ragelio

žodžiu, planuokim 26d. o aš šią savaitę bandysiu prisiskambinti.