Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

Galetume ir rugpjuti jungti jos sveikinima, na, o jei nuspresim liepa, bet kokiu atveju prisidedu smile.gif
Atsakyti
Aš manau, kad reikėtų prie rugpjūčio mėn. gimtuvininkų prijungti... Liepos mėn. aš atostogausiu, tai negalėčiau eiti schmoll.gif
Atsakyti
tuomet parasysiu mergaitems, kad ateisim rugpjuti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!Noreciau prie jusu prisijungti.Gal kas galite atsiusti savo tel numeri,kad suteikti daugiau info kada lankot,ko reikia.Tikiuosiu galesiu buti naudinga!
Atsakyti
QUOTE(vilnius1981 @ 2008 08 06, 22:26)
Sveikos!Noreciau prie jusu prisijungti.Gal kas galite atsiusti savo tel numeri,kad suteikti daugiau info kada lankot,ko reikia.Tikiuosiu galesiu buti naudinga!

Mes bendraujam šitoje temoje. Tiesiog sekite ją ir prisijunkite, kai galėsite prie mūsų.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

vasara jau i pabaiga unsure.gif gal jau organizuojam lankyma? kad ir paskutine rugpjucio savaite. as galeciau 25 d. (pirmadieni) arba 26 d. (antradieni). rugpjuti siu vaiku gimatdieniai:
Enrika - rugpjucio 18 d. (17 metu)
Julija – rugpjūčio 11 d. (5 metai)
ir dar reiketu suzinoti, ar dar yra Viktorija. jei jos dar neiskele, reiketu pasveikinti ir ja.
ka manote?

Atsakyti
Kol kas atrodo, kad man tiktu tiek 25, tiek 26 d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 08 16, 17:10)
sveikutes  4u.gif

vasara jau i pabaiga  unsure.gif gal jau organizuojam lankyma? kad ir paskutine rugpjucio savaite. as galeciau 25 d. (pirmadieni) arba 26 d. (antradieni). rugpjuti siu vaiku gimatdieniai:
Enrika - rugpjucio 18 d. (17 metu)
Julija – rugpjūčio 11 d. (5 metai)
ir dar reiketu suzinoti, ar dar yra Viktorija. jei jos dar neiskele, reiketu pasveikinti ir ja.
ka manote?

Man geriau 26 d., 25 d. ko gero vėluočiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 08 17, 18:36)
Man geriau 26 d., 25 d. ko gero vėluočiau smile.gif

Labas, mielosios,

Aas taip pat noriu prie jusu prisijungti. 26 diena man tiktu. Na, jeigu jau negaleciau nueiti, tai bent jau prie dovaneliu prisidesiu.
Atsakyti
zodziu, susisiekiau su divaa ir ji zadejo paskambinti ir suzinoti, ar mes galime ateiti 26 d. kai suzinos, arba pati cia parasys, arba pranes man ir as tada jus visas informuosiu mirksiukas.gif

o siaip visos norincios nueiti, junkites mirksiukas.gif visada prasom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

visą dieną bandau prisikambinti į globos namus - deja, niekas nekelia ragelio g.gif ..vakar lauke mačiau mažylius, o dičkiai gal dar atostogauja cool.gif

žodžiu, planuokim 26d. o aš šią savaitę bandysiu prisiskambinti.
Atsakyti
reiskia, dar nelabai tikslinga skirstytis, ka kuri nupirks g.gif is kalbos su divaa supratau, kad enrikos mes irgi galim nerasti unsure.gif
Atsakyti