Aš dabar apsižiūrėjau, kad ta knygutė knygyne man kainavo tik 5 Lt. ji yra kietais viršeliais, tokia raidyno pobūdžio. Gal dar ką nors nupirkti?
QUOTE(La Bronė @ 2008 08 22, 16:51)
Aš dabar apsižiūrėjau, kad ta knygutė knygyne man kainavo tik 5 Lt. ji yra kietais viršeliais, tokia raidyno pobūdžio. Gal dar ką nors nupirkti?
na gal ir reiktu

QUOTE(vilnius1981 @ 2008 08 24, 22:52)
Sveikos!Rytoj griztu i Vilniu,su malonumu pre jusu prisijungsiu.Tik praneskyte prasau ko reikia.Ka galeciau nupirk?Jeigu nesunku i az.
gal ir nieko nereikia, na nebent sugalvotume kazka nupirkti Julytei. ateik taip, apsiziureti kas ten ir kaip

Sveikos, Gal aš Julytei kokį vaikišką papuošaliuką pripirkčiau per pietus, gerai? Jei turit idėjų - parašykit dar.
QUOTE(La Bronė @ 2008 08 26, 10:54)
Sveikos, Gal aš Julytei kokį vaikišką papuošaliuką pripirkčiau per pietus, gerai? Jei turit idėjų - parašykit dar.
jauciu, niekas nieko labai nesugalvos. gal pati savo nuoziura dar kazko paziurek

o as vakar nupirkau 2 cupo cekius. atskirai drogo nebuvo

QUOTE(Spyrga @ 2008 08 26, 11:15)
jauciu, niekas nieko labai nesugalvos. gal pati savo nuoziura dar kazko paziurek

Nupirkau Julytei žiedelį dar, bet lyg tais Dzoli rašė, kad papuošaliukus mergaitems kažkokius dovanos... Bet gal nesusidubliuos čia niekas. Dar būtinai parašykit, kokius ir kiek gėrimus perkat įprastai, nes aš niekada jų nepirkau, tai nepamenu

Kam galeciau pervesti pinigelius uz dovanas ir vaises mergaitems?
QUOTE(juta2007 @ 2008 08 26, 14:35)
Kam galeciau pervesti pinigelius uz dovanas ir vaises mergaitems?
tai gal man

tuo paziuresiu saskaitos numeri ir atsiusiu az

labas rytas
aciu visoms, vakar ejusioms pas vaikus
aciu trr uz pinigelius
vakar panaudojom ne visa pervesta suma. palikom dar dviem kartams.
aciu vilnius1981 uz dovaneles
tikiuosi kita karta ir pati prisijungsi
taip pat padekosiu savo kolegai, kuris beveik kiekviena karta prisideda pinigeliais ir jo indeli as visa laika ivertinu dalinant islaidas
kaip suprantu, sekantis ejimas rugsejo viduryje. rugsejo 15 d. bus Justes gimtadienis. jai sueis 14 metu. ji butinai uzsiprase bilietu i kina, nes jau net suplanavusi su kuo eis ir sake, kad kitokiu dovanu nepriims
grupeje 3 nauji vaikai: Maryte, Saulius ir Andrius.
Marytes gimtadienis rugpjucio 21 d. (16 metu) ir kadangi mes vakar apie tai nezinojom, prizadejom, kad pasveikinsim kartu su Juste. problema tik tame, kad su Maryte bus taip pat kaip su Viktorija - ji darbo dienomis bus mokykloje-internate, o cia grizines tik savaitgaliais. bet sake, kad jei zinos, kad mes ateisim, pasistengs atvaziuoti. todel kita karta reikes kazkaip susisiekti su vaikais, kad jie pasakytu Marytei, kada mes ateisim
Marytei irgi galima butu nupirkti kazkoki ceki. be to, nuziurejau, kad jai reiketu auskaro i nosi
ech, tie vaikai, prisidure skyliu kur tik imanoma
nes ji dabar ten isiverusi kazkoki paprasta auskara, kuris veriamas i ausi. todel, jie kazkas apsiimtu paziureti specialiu auskaru i nosi, butu smagu
dar reiketu isidemeti, kad Sauliaus gimtadienis spalio 14 d. (14 metu), o Andriaus - kovo 18 d. (lygtais 10 metu
ar kazkiek panasiai).
greiciausiai as kita karta negalesiu prie jusu prisijungti, nes busiu isvykusi. bet perdaviau panther dali trr pervestu pinigeliu ir dar siek tiek nuo saves
lygtais viska surasiau

aciu visoms, vakar ejusioms pas vaikus

aciu trr uz pinigelius

aciu vilnius1981 uz dovaneles

taip pat padekosiu savo kolegai, kuris beveik kiekviena karta prisideda pinigeliais ir jo indeli as visa laika ivertinu dalinant islaidas

kaip suprantu, sekantis ejimas rugsejo viduryje. rugsejo 15 d. bus Justes gimtadienis. jai sueis 14 metu. ji butinai uzsiprase bilietu i kina, nes jau net suplanavusi su kuo eis ir sake, kad kitokiu dovanu nepriims

grupeje 3 nauji vaikai: Maryte, Saulius ir Andrius.
Marytes gimtadienis rugpjucio 21 d. (16 metu) ir kadangi mes vakar apie tai nezinojom, prizadejom, kad pasveikinsim kartu su Juste. problema tik tame, kad su Maryte bus taip pat kaip su Viktorija - ji darbo dienomis bus mokykloje-internate, o cia grizines tik savaitgaliais. bet sake, kad jei zinos, kad mes ateisim, pasistengs atvaziuoti. todel kita karta reikes kazkaip susisiekti su vaikais, kad jie pasakytu Marytei, kada mes ateisim

Marytei irgi galima butu nupirkti kazkoki ceki. be to, nuziurejau, kad jai reiketu auskaro i nosi

dar reiketu isidemeti, kad Sauliaus gimtadienis spalio 14 d. (14 metu), o Andriaus - kovo 18 d. (lygtais 10 metu

greiciausiai as kita karta negalesiu prie jusu prisijungti, nes busiu isvykusi. bet perdaviau panther dali trr pervestu pinigeliu ir dar siek tiek nuo saves

lygtais viska surasiau

Aga, Spyrgos perduoti pinigeliai pas mane
Andriui dabar 10 metu, tai kova sueis jau 11 m.
Sekanti karta pries einant susisieksiu su Diana ir paprasysiu, kad perduotu zinia Marytei apie musu apsilankymo data

Andriui dabar 10 metu, tai kova sueis jau 11 m.

Sekanti karta pries einant susisieksiu su Diana ir paprasysiu, kad perduotu zinia Marytei apie musu apsilankymo data

Mergynos, labas rytas,
atsiprasau, vakar dar iki paskutinio tikejausi prisideti, bet deja neisejo
Pabandysiu siandien-rytoj uzvaziuoti pas vaikucius ir perduoti mergaitems papuosaliukus.
atsiprasau, vakar dar iki paskutinio tikejausi prisideti, bet deja neisejo

Pabandysiu siandien-rytoj uzvaziuoti pas vaikucius ir perduoti mergaitems papuosaliukus.