Sveikos merginos,
aš vilnietė, be to, gyvenu netoli Žirmūnų. Ar galėčiau prie jūsų kaip nors prisijungti?
O kada planuojam eiti?

QUOTE(Shangri La @ 2008 09 30, 13:42)
Sveikos merginos,
aš vilnietė, be to, gyvenu netoli Žirmūnų. Ar galėčiau prie jūsų kaip nors prisijungti?
zinoma

QUOTE(La Bronė @ 2008 09 30, 13:52)
turbut reikia spalio 14, 15 arba 16

QUOTE(Shangri La @ 2008 09 30, 13:42)
Sveikos merginos,
Prasom, mielai

QUOTE(Spyrga @ 2008 09 30, 14:21)
Kol kas man tinka bet kuri is siu datu
Puiku
Tuomet norėjau paklausti (na atleiskit jei kažką pražiopsojau), ar einant lankyti vaikus saviškius vedates kartu?
Man dabar prasideda mokslai, metas gana įtemptas- jei negalėčiau nueiti į suplanuotą susitikimą, ar galėčiau kuriai nors iš jūsų perduoti ką nors- dovanėlę ar pinigus, jei susimetat dovanai? Tiesiog nelabai žinau nuo ko pradėti, o noras yra
Papildyta:
Dabar pasiskaičiau temą ir suradau atsakymus
Vienžo, jungiuosi prie jūsų- jei negalėsiu fiziškai, tai bent materialiai

Tuomet norėjau paklausti (na atleiskit jei kažką pražiopsojau), ar einant lankyti vaikus saviškius vedates kartu?
Man dabar prasideda mokslai, metas gana įtemptas- jei negalėčiau nueiti į suplanuotą susitikimą, ar galėčiau kuriai nors iš jūsų perduoti ką nors- dovanėlę ar pinigus, jei susimetat dovanai? Tiesiog nelabai žinau nuo ko pradėti, o noras yra

Papildyta:
Dabar pasiskaičiau temą ir suradau atsakymus

man tai irgi tinka, tik klausimas ar jie treciadieniais neina i kokius burelius. nes speju pastebeti, kad pas mus tradiciskai antradiniais gaunasi eiti.
Galbut Divaa gali suzinoti?
ir tada po truputi dalinkimes kas ka perka
dar like musu finansiniu pagalbininkiu - aciu joms - pervestu pinigeliu (dali panaudojome praeita karta, dalis palikta siam kartui)

ir tada po truputi dalinkimes kas ka perka

dar like musu finansiniu pagalbininkiu - aciu joms - pervestu pinigeliu (dali panaudojome praeita karta, dalis palikta siam kartui)
QUOTE(džiaugsmelis @ 2008 10 06, 11:28)
man tai irgi tinka, tik klausimas ar jie treciadieniais neina i kokius burelius. nes speju pastebeti, kad pas mus tradiciskai antradiniais gaunasi eiti.
Man labai gaila, bet trečiadieniais aš negaliu, nes lankau ,,būrelį"

na as specialiai pasiuliau eiti ne 14 d. (antradieni), nes tai bus tikroji gimtadienio dienio. o vyrukui juk jau ne 5 metai, gal jis nores labiau ta diena kazka su draugais nuveikti, o ne su mumis buti
todel pamaniau, kad verciau nueinam kokia diena po gimtadienio. bet jei netinka treciadienis, tai galbut galima bandyti eiti ir ketvirtadieni