Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

na tikriausiai neiseis man si karta,bet saldainius atnesiu Spyrgai mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu visoms, kurios siandien lanke vaikus 4u.gif

kartu noreciau pasakyti dideli ACIU savo kolegai, kuris praktiskai kiekviena karta prie musu prisideda pinigeliais ir kurio inasa as kiekviena karta ivertinu skaiciuodama musu islaidas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kaip suprantu, su aukletojom buvo suderinta sekancio musu apsilankymo data - balandzio 29 d. (antradienis) mirksiukas.gif sveikinsim 2 vaikus - Artura ir Dzordzita. labai saunu, kad si karta pavyko issiklausti, ko vaikai nores dovanu thumbup.gif Arturas - riedlentes, o Dzordzita - auskaru.

siaip tai tik grizusi namo prisiminiau, kad balandzio 29 d. taigi as negalesiu eiti doh.gif dalyvausiu viename renginyje.
kiek zinau, tuo metu ir divaa bus isvykusi ir neprisijungs g.gif
bet tikiuosi, kad vis tiek pavyks suorganizuoti lankyma ir atsiras kas eis pas vaikus mirksiukas.gif kadangi as vis tiek noresiu prisideti, galiu apsiimti nupirkti Dzordzitai auskarus, tuo labiau, kad ji man pati parode, kokio stiliaus auskaru ji noretu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 04 15, 21:55)
bet tikiuosi, kad vis tiek pavyks suorganizuoti lankyma ir atsiras kas eis pas vaikus  mirksiukas.gif kadangi as vis tiek noresiu prisideti, galiu apsiimti nupirkti Dzordzitai auskarus, tuo labiau, kad ji man pati parode, kokio stiliaus auskaru ji noretu  rolleyes.gif

Bandysim organizuotis mirksiukas.gif O Dzordzitai auskariukus butu puiku, jei nupirktum, paskui dar nepataikysim i paaugles skoni, o tau parode, kokiu noretu, tai bus lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2008 04 16, 08:24)
Bandysim organizuotis  mirksiukas.gif  O Dzordzitai auskariukus butu puiku, jei nupirktum, paskui dar nepataikysim i paaugles skoni, o tau parode, kokiu noretu, tai bus lengviau  smile.gif

Na balandžio 29 d. tai ,,mirk gyvenk" jau eisiu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

Dziaugiuosi,kad vakar istrukau is namu is nuejau pas vaikus smile.gif smagu buvo tuos veidukus vel pamatyt..tik visa vakara man Dziordzita neisejo is galvos unsure.gif
Pasistenksiu 29 nueiti..
Atsakyti
QUOTE(deliKate @ 2008 04 16, 09:23)
Labas rytas

Dziaugiuosi,kad vakar istrukau is namu is nuejau pas vaikus smile.gif smagu buvo tuos veidukus vel pamatyt..tik visa vakara man Dziordzita neisejo is galvos unsure.gif
Pasistenksiu 29 nueiti..

O kodel Dzordzita neisejo is galvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2008 04 16, 09:36)
O kodel Dzordzita neisejo is galvos?  g.gif

ai bisk leptelejau jai kai ka.. blush2.gif tiksliau ne jai,o visiems palinkejau nebuti piktiems,bet pasiziurejau i ja doh.gif tai mergicka labai supyko ant manes unsure.gif
Atsakyti
man atrodo, si karta sunkiausia bus su riedlente Arturui g.gif siaip tai neisivaizduoju, kiek ten jos kainuoja g.gif vis tiek matyt brangiausios nepirksim g.gif gal kas sitoje srityje ka nors nusimano? biggrin.gif

QUOTE(deliKate @ 2008 04 16, 09:23)
tik visa vakara man Dziordzita neisejo is galvos unsure.gif

deliKate jau tiek vakar pergyveno, tiek teisinosi biggrin.gif baik tu, neimk i sirdi irnesakyk.gif siaip Dzordzita visada tokia, visada tokia biski susiraukusi, gruboka, biski berniokiska. toks jau jos budas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 04 16, 09:52)
man atrodo, si karta sunkiausia bus su riedlente Arturui  g.gif siaip tai neisivaizduoju, kiek ten jos kainuoja  g.gif vis tiek matyt brangiausios nepirksim  g.gif gal kas sitoje srityje ka nors nusimano?  biggrin.gif
deliKate jau tiek vakar pergyveno, tiek teisinosi  biggrin.gif baik tu, neimk i sirdi  irnesakyk.gif siaip Dzordzita visada tokia, visada tokia biski susiraukusi, gruboka, biski berniokiska. toks jau jos budas  biggrin.gif

niu biskiuka persudei as "jau tiek nesiteisinau",kaip tu sakei mirksiukas.gif tiesiog papasakojau,ka snekejau su aukletoja ir ka turejau galvoje.. rolleyes.gif bet tiek to..
Atsakyti
Aga, Dzordzita sunkus vaikas, nepergyvenk, deliKate, visko pasitaiko irnesakyk.gif
Atsakyti
beje, paziurejau senuku puslapyje, kokios pas juos riedlentes. tai nuo 13 iki 100 litu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 04 16, 11:15)
beje, paziurejau senuku puslapyje, kokios pas juos riedlentes. tai nuo 13 iki 100 litu  blink.gif

Nu jo, taip ir isivaizdavau, kad nebus papigiai unsure.gif Aisku, uz 20 Lt normal kaina butu, bet kazin ar nebus vienkartines? g.gif
Atsakyti