ramirėja,
joviliukste, stiprybės
feneke, tu teisi, kai nevalgo vaikas, atrodo laimingos tos mamos, kurių vaikai bent MP geria, bet patikėk, kai reikia kiaurą parą kas 30min-1val maitinti, nelinksma. O naktį keliasi kas 40-50min ir būtų liuks, užtraukia pieniuko ir miega, bet ne, jį kaskart reikia pakelti, kad atsirūgtų, tada užsupti ant rankų, nes kitaip neužmiega (jeigu palieki lovytėje, verkia verkia ir atpila), tuomet guldai ir labai dažnais atvejais nemiega, vėl supi, vėl guldai, vėl bunda, toks supimas dažnai užsitęsia iki valandos, dvejų, tuomet vėl po 40-50min bunda ir vėl tas pat... Pagaliau pastebėjau, kad šią savaitę jau ir pienuko tikrai sumažėjo, niu jo tikrai reikia žiauriai daug, kad tokį bachūriuką išmaitinti

Tai dabar visas mano nuovargis, irzlumas, visos blogos emocijos persidavė vaikui, jis tapo baisiai irzlus, nervingas
wikonda, džiaugiuosi, kad jums jau geriau, šaunuoliai

Tu čia manęs klausei apie mėsytę? Niu baik tu, sakau - nieko daugiau, tik MP

Jeigu pavyksta per dieną įsiulyti kažko kelis šaukštelius, tai jau šventė - keli maži arbatiniai šaukšteliai. O tai būna tikrai ne mėsa, o kokia trinta bulvytė su sriubyte arba grietinytė, kuri būna nuo salotų, kai pagamini pomidorus su grietine... Žodžiu, man jau tikrai katastrofa, ir nutariau, kas bus, tas, reikia kažko imtis, nes, kaip jau minėjau, ir pats mano vaikas tapo be galo irzlus, piktas, ko anksčiau nebuvo, tai man jau išvis nebepakeliama, vaikštau kaip zombis ir tiek

Žinau, kad gali būti ir dar baisiau, kai nutrauksiu pienuką, bet gal atsistatys, o dabar, kiek jau mėnesių tempiau, tikėjaus pagerėjimo, o nieko, tik vis blogiau, vis dažniau jam pieno reikia, vis blogiau miega, vis nuotaika prastyn, tai kas toliau bus? Užaugs koks nesukalbamas vaikas, aš to tikrai nenoriu

O kraujo tyrimus darėme prieš du mėnesiukus, už kelių sav. eisim vėl, jau tada buvo nekas, bet gydytoja dar sakė kentėkim, bandykim folio rūgštį, gal ji nors kiek pakels, nenorėjo dar vaistukų rimtesnių mums skirti, bet tuoj nusivažiuosim taip, kad ne tik mano vaikui, bet ir man reiks rimtų vaistų, pačių rimčiausių