Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiukai nevalgiukai

Laimingos turit but mamos,kad nors nevalgo itin gerai,bet MP ar misinuka dar geria.Mano kleckas MP iki 3.5-4men gere,po to iki 6men misinuka,o 7men net vakarais neikisdavome.
Uzeidavo visa diena,kokia pora savaiciu,vien tik varske,jogurta valge.Dadar nei varskytes,nei grudines kosytes nevalgo.Tik mesyte su bulvyte.O kaip as dziaugiuosi,kad pagaliau sriubyte pradejo valgyt.Bet ir su ta ciudu buna.

Siandien sriubytes daviau,tai isikandes sauksta purskia ir kad juokiasi.O mamai infarkta baigia ivaryt su savo purskimais.Bet atejo didysis brolis,prisedo salia ir baigesi linksmybes,turbut issigando,kad brolis viska suvalgys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ramirėja, joviliukste, stiprybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

feneke, tu teisi, kai nevalgo vaikas, atrodo laimingos tos mamos, kurių vaikai bent MP geria, bet patikėk, kai reikia kiaurą parą kas 30min-1val maitinti, nelinksma. O naktį keliasi kas 40-50min ir būtų liuks, užtraukia pieniuko ir miega, bet ne, jį kaskart reikia pakelti, kad atsirūgtų, tada užsupti ant rankų, nes kitaip neužmiega (jeigu palieki lovytėje, verkia verkia ir atpila), tuomet guldai ir labai dažnais atvejais nemiega, vėl supi, vėl guldai, vėl bunda, toks supimas dažnai užsitęsia iki valandos, dvejų, tuomet vėl po 40-50min bunda ir vėl tas pat... Pagaliau pastebėjau, kad šią savaitę jau ir pienuko tikrai sumažėjo, niu jo tikrai reikia žiauriai daug, kad tokį bachūriuką išmaitinti doh.gif Tai dabar visas mano nuovargis, irzlumas, visos blogos emocijos persidavė vaikui, jis tapo baisiai irzlus, nervingas doh.gif
wikonda, džiaugiuosi, kad jums jau geriau, šaunuoliai thumbup.gif Tu čia manęs klausei apie mėsytę? Niu baik tu, sakau - nieko daugiau, tik MP verysad.gif doh.gif Jeigu pavyksta per dieną įsiulyti kažko kelis šaukštelius, tai jau šventė - keli maži arbatiniai šaukšteliai. O tai būna tikrai ne mėsa, o kokia trinta bulvytė su sriubyte arba grietinytė, kuri būna nuo salotų, kai pagamini pomidorus su grietine... Žodžiu, man jau tikrai katastrofa, ir nutariau, kas bus, tas, reikia kažko imtis, nes, kaip jau minėjau, ir pats mano vaikas tapo be galo irzlus, piktas, ko anksčiau nebuvo, tai man jau išvis nebepakeliama, vaikštau kaip zombis ir tiek blink.gif Žinau, kad gali būti ir dar baisiau, kai nutrauksiu pienuką, bet gal atsistatys, o dabar, kiek jau mėnesių tempiau, tikėjaus pagerėjimo, o nieko, tik vis blogiau, vis dažniau jam pieno reikia, vis blogiau miega, vis nuotaika prastyn, tai kas toliau bus? Užaugs koks nesukalbamas vaikas, aš to tikrai nenoriu verysad.gif O kraujo tyrimus darėme prieš du mėnesiukus, už kelių sav. eisim vėl, jau tada buvo nekas, bet gydytoja dar sakė kentėkim, bandykim folio rūgštį, gal ji nors kiek pakels, nenorėjo dar vaistukų rimtesnių mums skirti, bet tuoj nusivažiuosim taip, kad ne tik mano vaikui, bet ir man reiks rimtų vaistų, pačių rimčiausių verysad.gif doh.gif blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangiuks: 21 gegužės 2008 - 15:35
QUOTE(Dangiuks @ 2008 05 21, 15:34)
Kad ne tik mano vaikui, bet ir man reiks rimtų vaistų, pačių rimčiausių verysad.gif  doh.gif  blink.gif  unsure.gif

Niu niu tam ir ateini čia, kad pasipasakoti ir mes naujų jėgų įpūstume group.gif Vyk tokias mintis lauk, bet kad permainų reikia jūsų nusistovėjusiam režime, tai matau perskaičius tavo žinutę blush2.gif Bet kiek atgaminu žinok aš savajį metinuką irgi dar ant rankų supuodavau ir čiučiuodavau, kad užmigtų. Bet po to palaipsniui net pati nepastebėjau, kaip nustojau. Oi tie gudruoliai, kaip jie moka mus suvystyti lotuliukas.gif Aš ir pradėjau savąjį princu vadinti, nes kaip karalaitis man tik įsakymus nurodinėje biggrin.gif maniškis jau šneka, tai burnelės neužriši ką norės to ir pareikalaus lotuliukas.gif Bet, kad taip valgyt reikalautų, kaip jo kiekvieną užgaidą vykdyt doh.gif Bet šian šaunuolis buvom kirpykloj, tai švytintis su čiupa čiupsu išėjo, perėjom per ąžuolyną ir apetitas atsirado thumbup.gif Sakau tfu tfu tfu mum grynas oras tik padeda ax.gif Bet aš ir jaučiu, kad ne kas tūrėtų būti su jūsų kraujuku g.gif blush2.gif Aš sakiau surizikuosiu ir duosiu tą Ferum nenuodas, bet nuo vieno būteliuko didelių rezultatų nesitikiu, bet jai apetitas atsigaudinės bigsmile.gif Jo permainos jūsų didelės laukia ankščiau ar vėliau unsure.gif Bet tiek ištvėrei manau kuo toliau tuo lengviau tūrėtų būti tik kaip ir man reikia didelio spyrio šiknon ir ryžto lotuliukas.gif
ramirėja joviliukste, kaip sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
Oho kiek cia mamyciu turinciu tokius nevalgiukus, o galvojau mes cia mazuma blush2.gif Mes irgi auginam nevalgiuka, bet jau nevalgiukas, tai ne tas zodis, gali visa diena prabut nevalges, ir yra buve dienu is vis be laso maisto cray.gif Tik tiek kad nors geria, o geria tai daug ir beveik bet ka.
Visas nevalgymas prasidejo nuo to kad atsisake valgyt viska, isskyrus mesa su virtom darzovem tai nors hemoglobina normalu turejom, o dabar is vis nebevalgo visiskai nieko verysad.gif Nuo praeito menesio numetem beveik puse kilo, dabar 1.7metuku ir sveria 11.1kg kazkur. Gydytoja aiskino kad dar i normas papuolam tik idomu ar ilgam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy @ 2008 05 21, 18:22)
Oho kiek cia mamyciu turinciu tokius nevalgiukus, o galvojau mes cia mazuma  blush2.gif  Mes irgi auginam nevalgiuka, bet jau nevalgiukas, tai ne tas zodis, gali visa diena prabut nevalges, ir yra buve dienu is vis be laso maisto  cray.gif Tik tiek kad nors geria, o geria tai daug ir beveik bet ka. 
Visas nevalgymas prasidejo nuo to kad atsisake valgyt viska, isskyrus mesa su virtom darzovem tai nors hemoglobina normalu turejom, o dabar is vis nebevalgo visiskai nieko  verysad.gif Nuo praeito menesio numetem beveik puse kilo, dabar 1.7metuku ir sveria 11.1kg kazkur. Gydytoja aiskino kad dar i normas papuolam tik idomu ar ilgam  verysad.gif

mano dukryte lb panasaus amziaus kaip jusu sunelis 4u.gif tik mes maziau sveriam verysad.gif 10.5kg. cry.gif
na ligos musu dar kolkas nepalieka verysad.gif snd barsciu sriubytes uzkirtom ir 2 buteliukus pieno unsure.gif ne kas....bet suprantu labiau savo pupa , nes pati nieko valgyt nenoriu kai sergu, taj visa diena daug arbatyciu geriam, saunu bent kad vaisiu valgo, prisipjaustom lekste ir kertam thumbup.gif

mammy, zinokit jus ne viena, ir kaip matot, nevalgiuku mamyte viena kita gali suprati tik 4u.gif mano puesere turi labai valgia mergyte, taj ji man sako as nupeneciau tavo merga greitai, galvoju paziureciau doh.gif nesupranta kad nevalgo, galvoja gal kad as jai neduodu g.gif

laikykites ligoniukai 4u.gif neturiu laiko net prisest kada prie kompo, nes maziuke ant ranku istisai, kai serga tai jau tokia mamyciuke paidaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 05 21, 19:30)
ramirėja joviliukste, kaip sveikatytės 4u.gif

Vakar jau tyliai džiaugiausi,kad tempa šiek tiek mažesnė buvo,bet vakarop vėl šūduva verysad.gif numušiau paskui,bet visą naktį vėl buvo,šiandien ryte tas pats,tik dar nėra tos ribos kai jau reiktų mušti
Bet vakar nors kažkiek valgė(blenderiuotą maistą) unsure.gif
QUOTE(mammy @ 2008 05 21, 20:22)
Nuo praeito menesio numetem beveik puse kilo, dabar 1.7metuku ir sveria 11.1kg kazkur. Gydytoja aiskino kad dar i normas papuolam tik idomu ar ilgam  verysad.gif

Mes šiek tiek vyresnės,bet svėrėm tiek pat kiek jūs,o dabar mažiau,nes numetėm apie pusę kg cool.gif

Daug daug ištvermės,mum nevalgiukų mamytėms 4u.gif sveikatos liginiukams 4u.gif
Atsakyti
O as kita savaite savo klecka pas gydytojus nesiu,nes jau trys menesius nebuvom.Pirma nejau,nes vaikas ladai puikiai jautesi ir nenorejau sau nervu gadint,kad priaugo gal 100g,antra menesi uzklupo laringitas abu vaikus,tai viena savaite su vienu,kita savaite su kitu.O dabar atsventem gimtadieni,tai vaziuosim pasirodyt.Tikiuosi vis dar tilpsim normose,nes siaip ant paskutines ribos vis buvom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(feneke @ 2008 05 22, 08:08)
Tikiuosi vis dar tilpsim normose,nes siaip ant paskutines ribos vis buvom doh.gif

Sėkmės pas gydytoją 4u.gif gal būsit priaugę daugiau nie mamai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(feneke @ 2008 05 22, 06:08)
O as kita savaite savo klecka pas gydytojus nesiu,nes jau trys menesius nebuvom.Pirma nejau,nes vaikas ladai puikiai jautesi ir nenorejau sau nervu gadint,kad priaugo gal 100g,antra menesi uzklupo laringitas abu vaikus,tai viena savaite su vienu,kita savaite su kitu.O dabar atsventem gimtadieni,tai vaziuosim pasirodyt.Tikiuosi vis dar tilpsim normose,nes siaip ant paskutines ribos vis buvom doh.gif

butinai paraskit kaip ten pas gyd. 4u.gif as irgi vesiu kai pasveiks, bet net bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 05 22, 13:34)
Sėkmės pas gydytoją 4u.gif gal būsit priaugę daugiau nie mamai atrodo ax.gif

QUOTE(joviliukste @ 2008 05 22, 15:09)
butinai paraskit kaip ten  pas gyd. 4u.gif as irgi vesiu kai pasveiks, bet net bijau  doh.gif

Kai gime,po pirmo menesio 1.5kg priaugo,sekanti 0.5 kg,trecia isvis nieko,teko po dvieju savaiciu nest kontroliniam sverimui.Priaugom 200g.Ateinam po menesio vel 0.5kg priaugom,sekanti vel nieko,vel kontrolinis sverimas ir t.t Tai jau nervai neatlaike ir paskutinius menesius nevedziau
Atsakyti
Sveikutės pasiskaičiau, kad visom pas gydytojus reikia, o tame tarpe ir mum doh.gif bet dar kenčiu nevedu nors jau reik. Po ligoninės prigąsdintas tų daktarų fear.gif kai tik pamatydavo su baltu chalatu sakydavo tetute iššeik ką ten sakydavo rėkdavo verysad.gif Oi o mum pas kardiologus reik ligoninei išgirdo širdutėje kažkokius ūžesiukus net neįsivaizdavau, kad mum taip galėtų būti doh.gif bet ramino, kad fiziologiniai kažkokie g.gif Kokia nemaloni procedūra buvo ta kardiograma unsure.gif Oi visą žiemą, kaip ridikiukai buvom, o še tau tiek bėdų ir nemalonių naujienų unsure.gif
Ramirėja, o kas princesei tavo ką gydytoja sako, ko ta tempa laikos, mum ilgai ir aukšta laikos visad nuo raudonos gerklės, ir pompuodavo mum antibiotikus, nes mūsų gydytoja nemokėdavo kitaip išgydyt per nelyg raudonos gerklės doh.gif O kai papuolėm į ligonine su 42temp., nieko nedarė net vaistų jokių neskyrė blink.gif išskyrus tempai mušti sako juk virusiuka turit kam tie antibai, sako jūsų daktarės jums juos kiša sau apsidraudimui reik ar nereik va tep ax.gif Su pačiu docentu apie tai šnekėjau, sako mes vis aiškinam per komferencijas šeimos gydytojams, o jiems kas, sako skiria antibų ir jie ramūs mūsų leliukų sąskaita. Tai dabar antibus paskutiniu atveju renkuosi. Mum labai padėjo čiobrelių arbata, bet čia, kai dar tempos nėr nuo raudonos gerklytės. Žinoma, kad mažiukė nieko nenorės valgyti svarbiausia, kad skyščius geriat 4u.gif
Mum pavyko pusryčiam sukapoti varškytės man čia džiaugsmas lotuliukas.gif
Joviliukste as ir zinau ta jausma, kai kiti galvoja, kad vaikui nieko valgyt nedarau ir neduodu fool.gif mano anyta viena iš jų biggrin.gif Nes pas juos visi giminėje kankinas dėl viršsvorio, bet vyras ir mano sunytis iškrenta iš jų rėmu, tai jai baisu, kaip tai gali būti hihihi.gif Beje aš niekada nebuvau putli nu išskyrus kai per nėštumą 32kg priaugau blink.gif ir 92kg svėriau tongue.gif Dabar iš manęs beliko 60kg lotuliukas.gif Mano mama sako pabūtų ilgėliau jis pas močiute laugh.gif o aš sakau, kad ji skirste jį parskraidintų mum atgal thumbup.gif
Šian labai gera nuotaika neskaitant užklupusiu negandų ir tokio oro. Sveika prisijungus mammy
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 05 22, 12:42)
Sveikutės pasiskaičiau, kad visom pas gydytojus reikia, o tame tarpe ir mum doh.gif bet d Oi o mum pas kardiologus reik ligoninei išgirdo širdutėje kažkokius ūžesiukus net neįsivaizdavau, kad mum taip galėtų būti doh.gif bet ramino, kad fiziologiniai kažkokie g.gif Kokia nemaloni procedūra buvo ta kardiograma unsure.gif Oi
Joviliukste as ir zinau ta jausma, kai kiti galvoja, kad vaikui nieko valgyt nedarau ir neduodu fool.gif mano anyta viena iš jų biggrin.gif Nes pas juos visi giminėje kankinas dėl viršsvorio, bet vyras ir mano sunytis iškrenta iš jų rėmu, tai jai baisu, kaip tai gali būti hihihi.gif
Šian labai gera nuotaika neskaitant užklupusiu negandų ir tokio oro. Sveika prisijungus mammy

mes irgi turim uzesiukus verysad.gif na man irgi zadejo kad isaugs mazyle tuos uzesiukus ax.gif tai labai to ir tikiuosi ... reikia tik stebeti juos, kas pusmety daryti kardiogramas, na iki paauglystes taj gali testis .bet normaliai vystytis jie netrukdo MB turejo vaikystej uzesiukus ir paskui jie dingo, taj mes labai tikimes kad ir dukrytei tas pats bus mirksiukas.gif
pas mus irgi kazkodel siandien labai gera nuotaika bigsmile.gif nors lauke saltoka ir lyja, bet tiek prisizaidem ir prisisiutim , kad mazoji tiesiog luzo kai paguldziau i lovyte thumbup.gif

kelias dienas daviau dukriukui bifolak geruju bakteriju, taj ziuriu apetitas normalus visai kaip ligoniukui mirksiukas.gif o as pati jau pasveikau , tad tikiuosi ir mazyle greitai issikapstys. lauksim atsylanciu oru ...
Papildyta:
p.s. wikonda, galbut reiketu jum seimos gyd pakeisti 4u.gif nes jei iki tiek laiko vaikuciui uzesiuku nepastebejo, taj kazin ar jau ji lb gera gydytoja.ir dar kaip sakei antibiotikus pastoviai israsineja doh.gif zinai, airijoj taj pagrindinis vaistas antibiotikai, kas biski tuoj israso doh.gif taj as visada skambinu i lt, ir mes su lt gydytoja turime vaistinele pasidare, taj ji man pataria ka duoti, ir is pradziu tik hemaopatiniais gydom, askui jei nepadeda tik tada stipresniais mirksiukas.gif
zinoma, juk tom gydytojom nerupi musu leliai, na tikrai nevisom schmoll.gif galiu pasakyt mano gyd.lietuvoj mano dukriuka kelis kart isgyde, per plauka nuo ligonines, taj as jai lb dekinga, kad ji atsizvelgia ir stengiasi paskirti geriasnius vaistukus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joviliukste: 22 gegužės 2008 - 15:20