Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(vvandene @ 2008 04 08, 14:35)
beveik visuose didesniuose virtuviniu baldu salonuose nors pora komplektu ekspozicijoj buna su akmens mases stalvirsiais..
lietuvisko 'baltijos marmuro' dirbtinio akmens stalvirsio 1m apie 800 kainuoja

bandziau i proa uzeit, tai jie turi, bet atskirai nepardavineja, tai ir kainu nepasako.
vakar nakti prisiieskojau intenrete, radau kelis linkus, ne be supermamu pagalbos... bet kaina nenudziugino sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lavilazaira @ 2008 04 08, 16:55)
Ir dar..... smile.gif  koks stalviršis yra praktiškesnis tamsus ar šviesus? Kažkaip dėl tamsaus yra baimė kad gali matytis įbrėžimai.

O aš atvirkščiai - noriu šviesaus (balto) stalviršio ir bijau, kad ant balto matysis net ir smulkūs įbrėžimai g.gif O kaip yra iš tikrųjų?
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 04 08, 14:15)
stai va tokia musu virtuve,norim naujus baldus darytis ir nezinau nuo ko cia pradet.su alno nelabai man sekasi.kur orkaite siena 2m23 cm,o kur kriaukle 2m55cm.vietos neperdaugiausiai.saldytuva  ir orkaite galvoju palikt toj pacioj vietoj.

O man cia visai gerai ir tie baldai atrodo blush2.gif Tik reik rankeneliu i stalcius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2008 04 08, 16:32)
O man cia visai gerai ir tie baldai atrodo  blush2.gif Tik reik rankeneliu i stalcius 4u.gif

rankeneles tai yra,tik isimtos,nes mazasis labai darineja
Atsakyti
g.gif
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2008 04 08, 16:46)

projektas g.gif
http://img221.images...ge=mano6kw8.jpg
Papildyta:
http://img222.images...ge=mano2cg8.jpg
Atsakyti
QUOTE(geraszmogus @ 2008 04 08, 17:59)

kazkaip cia tu ne taip nubraizei schmoll.gif biski neatitinka tikroves schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(geraszmogus @ 2008 04 08, 17:04)

na pas mane biski kitaip...langas kitoj pusej
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 04 08, 18:07)
na pas mane biski kitaip...langas kitoj pusej

as bandau kazka delioti bet nelabai skiriasi nuo dabartinio varianto doh.gif gal placiau papasakok ko noretum, pabandysiu padelioti
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 04 08, 17:18)
as bandau kazka delioti bet nelabai skiriasi nuo dabartinio varianto doh.gif gal placiau papasakok ko noretum, pabandysiu padelioti

as gal noreciau kad viskas daugmaz butu taip pat,bet man reikia kazkur imontuot indaplove,gali kampas status buti ir dar galvoju gal palei langa sukti spintele ir uzbaigti baru.pas mus virtuve su svetaine sujungti
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 04 08, 18:52)
as gal noreciau kad viskas daugmaz butu taip pat,bet man reikia kazkur imontuot indaplove,gali kampas status buti ir dar galvoju gal palei langa sukti spintele ir uzbaigti baru.pas mus virtuve su svetaine sujungti

bet ten juk radiatorius yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 04 08, 17:54)
bet ten juk radiatorius yra g.gif

mes radiatoriu planuojam nuimti
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 04 08, 19:01)
mes radiatoriu planuojam nuimti

kazkaip delioju delioju bet sendien man nesidelioja doh.gif
Atsakyti