Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip supratote, kad antra pusė neištikima?

QUOTE(populistinis @ 2010 04 11, 17:12)
alisia,tiesiog turiu isreiksti savo susizavejima jumis rolleyes.gif

Aciu, taip ir maniau, kad nereikia keisti avataro-to zydrojo muilo gabalelio. smile.gif
Atsakyti
Dabar vel pereisime prie "jus". unsure.gif
Atsakyti
sry,buvo draugas atvaziaves su savo padauzom,tai buvom parke antyciu pasert.Jokiu budu,jei nesijauti izeista smile.gif
Atsakyti
tiesiog pradejo dingti is namu vakarais, slepti mobilka, surasdavo tukstancius pasiaiskinimu, kurie buvo abejotinos tiesos. Pagaliau moters nuojauta niekada neapgauna...
Atsakyti
QUOTE(populistinis @ 2010 04 11, 20:12)
sry,buvo draugas atvaziaves su savo padauzom,tai buvom parke antyciu pasert.Jokiu budu,jei nesijauti izeista  smile.gif

Nesijauciu, mane sunkoka izeisti.Nepiktybine as.Bet galiu greitai uzsiplieksti. smile.gif
Atsakyti
Dar kaip supratau: Kai pradejo reikalauti daugiau $ nevatai ukio islaikymui nei preis tai.Kai pradejo dingineti is rodaro.Kai atsirado stiprus lipsnumas.Na nera lengva per atstuma daugiau nustatyti.Kai pradejo "reikalauti" dovanu.Kai isstume meile ir gerove vaikui i pirma plana. g.gif
Atsakyti
Radau meiles zinute telefone, grizo istepliotas lupdaziu, kvepia moteriskais kvepalais, negrizta per nakti, maudosi rytais,pradejo save priziureti, pradejo rupintis apranga bei apatiniais, kaip skambini telefonas isjungtas, grizta pavalges, kaska labai svajoja....................... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2010 04 06, 19:17)
Na as prisidesiu irgi, sianakt susapnavau baisu sapa, kad mano vyras man neistikimas g.gif  atsikeliu visa soke, galvoju nu ir sapnas doh.gif  doh.gif  bet kazkaip galvoju zinau jo slaptazodzius ilysiu paziuresiu, juk nk blogo nerasiu, jis siuo metu uzsienyje dirba, na ir ka ilendu i skype, o ten nematytas vardas moters, indre kazkokia, nu galvoju tokios nepazystu, bet gal kas siaip... toliau ilendu i google ir pagal jos skype randu daug jos fotkiu, pasirodo 18m mergycka g.gif  nzn ka galvot,,, iledu i pasta o jis juo mazai naudojasi, o ten visokiu reklamu ir bac ziuriu laiskas nuo monikos kazkokios, atseit labas gal kada vel susibegam, man labai patiko seksas su tavim, ir ant galo susirasysim per sekso portala kazkoki blink.gif  pasiziuriu data, nu mes tuo metu lt nebuvom, teisinu save, kad kazkas ant durniaus reklamuoja ta portala, ilendu i kita pasta o ten kaip tycia randu zinute nuo kazkada mus isskyrusios panos doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  aisku ji nk blogo neraso, bet siulo jam draugauti, per facebook g.gif  nu nzn as taip pasimeciau, kad nebeziau ir ka galvot ar kaip elgtis, butu lietuvoje dar kazkaip issiaiskinciau o db per interneta ka tu pakalbesi verysad.gif

Na pasirodo siek tiek perlenkiau lazdele ir pasikarsciavau doh.gif Nieko blogo jis nepadare, o ta Indre, pasirodo bendradarbio dukra smile.gif smile.gif smile.gif O del tos ex tai teko biskuti ir pasipykti, aisku jis ignoravo jos zinute, bent kiek man sake smile.gif Tik nesuprantu as tos ex jau pati seima turi, bet visvien i tarpa trigrasi ikist nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarioziedai @ 2010 04 12, 13:51)
Radau meiles zinute telefone, grizo istepliotas lupdaziu, kvepia moteriskais kvepalais, negrizta per nakti, maudosi rytais,pradejo save priziureti, pradejo rupintis apranga bei apatiniais, kaip skambini telefonas isjungtas, grizta pavalges, kaska labai svajoja....................... biggrin.gif  biggrin.gif

*****, ir vis dėlto žiaurus tas gyvenimas...
Norėčiau, kad tokie dalykai vyktų tik internete, būtų fantazijos reikalas. Deja.
Atsakyti
Isvaziavome savaitgalui pas draugus i kita miesta.Jis ejo susitikti su savo draugais, o as pasilikau pas drauge.Taip ir taremes, kad jis atsipalaiduos su draugais, pas juos pernakvos, o as pernakvosiu pas savo drauge.Kita diena atvaziavo manes kaip niekur nieko pasiimti ir grizome namo.Namuose, virtuveje, kriaukleje radau 2 neisplautus puodelius nuo kavos. Hmmm....viska buvau sutvarkiusi, pagalvojau.
Po kieliu dienu paskambino madam.Sake, kad praleido neispasakyta meiles savaitgali musu namuose, musu lovoje.Sake mylejosi 2 kartus.Uzsimine apie paliktus nuo kavos puodelius.Liepe paziureti vonioje ant lentynos-rasiu paliktus i plaukus segamus segtukus.Radau.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 04 12, 23:00)
Isvaziavome savaitgalui pas draugus i kita miesta.Jis ejo susitikti su savo draugais, o as pasilikau pas drauge.Taip ir taremes, kad jis atsipalaiduos su draugais, pas juos pernakvos, o as pernakvosiu pas savo drauge.Kita diena atvaziavo manes kaip niekur nieko pasiimti ir grizome namo.Namuose, virtuveje, kriaukleje radau 2 neisplautus puodelius nuo kavos. Hmmm....viska buvau sutvarkiusi, pagalvojau.
Po kieliu dienu paskambino madam.Sake, kad praleido neispasakyta meiles savaitgali musu namuose, musu lovoje.Sake mylejosi 2 kartus.Uzsimine apie paliktus nuo kavos puodelius.Liepe paziureti vonioje ant lentynos-rasiu paliktus i plaukus segamus segtukus.Radau.

Ot sterva gun_rifle.gif
Ale i dieda mulke, nuosavu trobu sikt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari-83: 12 balandžio 2010 - 23:02
QUOTE(Mari-83 @ 2010 04 13, 00:46)
Ot sterva  gun_rifle.gif
Ale i dieda mulke, nuosavu torbu sikt  doh.gif

Uztai gi, kas tam diedui, naujais penearais pamojava i susuka mazuju galvelu anam. I nebepatika madam po to jau anam.As isiejau is ano, ans palika madam.I lika viens.Bet kap pliens.Negaleja man atlaist, kad as anam neatlaidau, bo ni pirmas kartas buva jau,myleja ans moteras labi labi, bet savi myleja ti labiausi i savo sito gudrio galveli.
Atsakyti