Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip supratote, kad antra pusė neištikima?

QUOTE(julchenukas @ 2010 08 26, 14:57)
Todel ir tikiuosi,kad viska istaisyti imanoma,jei zmogu myli 4u.gif

paskaitykit Audronės post'ą ir... yra kita medalio pusė. Su Jūsų nuomone ir įvykiais susipažinom, tačiau vyro pasakojimas gali būti visai kitas ir ką jis Jums kalba reiktų stipriai prafiltruot. Ne visi turi tiek drąsos prisipažinti.

Be to, Jūs mylit, bet ar vyras myli Jus. Prievarta mylimas nebūsi, kad ir kaip stengtumėtės duoti tiek, kad kitoms jėgų neliktų. Kvaila priežastis vienok.

Iš kitos pusės, jei turėsit gudrumo ir proto apkvailinti vyriškį, tuomet pirmyn ir su daina. Keiskit ne vyrą, o save taip, kad jis be Jūsų daugiau nieko nematytų. Čia aš ne apie mirtiną užd*******ą. Maniškio vienas pažįstamų kaip tik neatsilaikė prieš tokią, kuri neduoda cool.gif

QUOTE(audrone666 @ 2010 08 26, 15:49)
nejau moteris tik tiek teverta,jog tik nutyleti,nematyti,nieko nedaryti,lai laksto kur nori,lai daro ka nori...pabandykit pacios i sonuka pasukt-melyniu nesuskaiciuosit ir su visom smutkem gatvej kaip mat atsidursit... o mes atleidziam...nutylim...beje,jei kam nuo to geriau-siandien suzinojau,jog maniskis atkure praeitu metu romana-su ta pacia... g.gif

Pasikartosiu, nieko sekimais nepasieksit. Nebent galit tik nuraminti save, kad ne Jūs kalta dėl skyrybų. Na, o kas dėl man žinomų porų, yra paimtos paskolos, yra maži vaikai, maža savigarbos, yra egoizmas ir yra naudos ieškojimas. Tiesa dar yra baimė būti skyrybų iniciatorium.
A, ir yra bandymai prisirišti naujų vaikų darymu ir gimdymais. Tačiau tai tik laiko tempimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 26 rugpjūčio 2010 - 15:14
QUOTE(laumupė @ 2010 08 26, 14:11)
Išlepinot savo vyrą kaip reikiant. jei ir toliau tokia pasyvi stebėtoja būsit  jo išdaigų, tai niekas nesikeis, aboliučiai niekas... nebent jo slaptojo mobiliako modelis  unsure.gif

Suprantu... mylit savo vyrą... negalit be jo gyventi ir blablabla, bet Jums pačiai savęs negaila? Jums neapmaudu gyventi tokioje sumautoje santuokoje?

Ka reisia,pasyvi stebetoja?Prasom patarimais,patirtim pasidalint.
Gaila saves,faktas,kad gaila,bet as jauciuos atsakinga ir pries vaikus.O"ant karstuju"galima daug nesamoniu pridaryt ir paskui gailetis..Sikart as viska iskeliau i viesuma,pasakiau jo tevams,keliems seimos draugams,nes as buvau ziauriai isitikinus,kad daugiau negalesiu ir skirsimes.O siaip gyvenime nelabai daug ka gali pakeist,kol sedi su vaikais namuose juos augindama.

QUOTE(audrone666 @ 2010 08 26, 14:49)
nejau moteris tik tiek teverta,jog tik nutyleti,nematyti,nieko nedaryti,lai laksto kur nori,lai daro ka nori...pabandykit pacios i sonuka pasukt-melyniu nesuskaiciuosit ir su visom smutkem gatvej kaip mat atsidursit... o mes atleidziam...nutylim...beje,jei kam nuo to geriau-siandien suzinojau,jog maniskis atkure praeitu metu romana-su ta pacia... g.gif

drinks_cheers.gif ,nes geriau tuos faktus "istraukt"i sviesa,truputi priespastatyt juos pacius pries ta mela,tada bent jie kazkiek atsitokeja.
Omano vyras,paskambino buvusiajai sex draugei ir pasake,kad viskas baigta,nes tipo zmona prigavo ir jis nenori kvailiot,tad renkasi seima.(Siokia tokia paguoda) g.gif
O dar ir po tevu moralo kazkiek susigedo ax.gif
Atsakyti
kaip suzinot ar vyras myli?
Psichologai sako,jei vyras atlieka tris dalykus gyvendamas seimoje,tai buk tikra,jog myli
Tai:1.islaiko seima.Uzdirba pinigus ir juos parnesa i seima(prie sito dedu + )
2.Jei vyras viesumoj tave su pasididziavimu pristato "tai mano zmona"(prie sito dedu + )
3.Jei vyras atlieka tokius dalykus,kuriuos tu esi per silpna arba nepasitiki savo jegom kazka atlikti,pvz.tamsoje pastatyti masina i garaza ir pan.ir pan.(cia irgi dedu + )
Ir dar is salutiniu faktoriu,jeigu sako,kad myli,jeigu pasistengia del tam tikru romantisku dalyku ir pan.
Ir as linkus tiket ,tuo kuom jis pasiaiskina.Bet as matau,kad buvo,gal net ir yra kitu priezasciu,kurios mus nutolino ir leido jam taip pasielgt.Tai to pacio laiko stoka vienas kitam,nestumai vienas paskui kita ir kaip jis sako man trugsta bendravimo,bet su manim jis gali bendraut tik buitiskais ir vaiku klausimais,todel ir ieskojo KAZKO.
Sikart as duodu jam dar viena sansa,vieninteli ir paskutini.Mes patys taip nusprendem,nes jis susikirto su savo melu.Jis galvojo islaviruos,bet nepavyko.
BET GRIZTANT PRIE TEMOS,JI APIE TAI,KAIP SUZINOJAU,KAD NEISTIKIMAS,TAD JAU PASAKYTA SU KAUPU IR DAZNIAUSIA KAIP PASTEBEJAU,TAI VOS NE VISOS SUPRANTA PER PASIKEITUSI VYRU ELGESI IR TELEFONUS
Atsakyti
QUOTE(julchenukas @ 2010 08 26, 16:55)
kaip suzinot ar vyras myli?
Psichologai sako,jei vyras atlieka tris dalykus gyvendamas seimoje,tai buk tikra,jog myli
Tai:1.islaiko seima.Uzdirba pinigus ir juos parnesa i seima(prie sito dedu + )
2.Jei vyras viesumoj tave su pasididziavimu pristato "tai mano zmona"(prie sito dedu + )
3.Jei vyras atlieka tokius dalykus,kuriuos tu esi per silpna arba nepasitiki savo jegom kazka atlikti,pvz.tamsoje pastatyti masina i garaza ir pan.ir pan.(cia irgi dedu + )

1. nieko nepasako apie meilę biggrin.gif
2. ginčytinas teiginys, tačiau - tebūnie;
3. fuuu, pažįstu vyrų, kurie buvusių žmonų tėvais rūpinasi, na ir kas? Realybėj nei myli buvusią žmoną, nei ką.

Jei į temą, sužinoti galima ir iš meilužių. Pačios ateina ir dar su gėlėmis, tortais ir linkėjimais pasveikti, pvz.: kai žmona guli ligoninėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 08 26, 16:12)
paskaitykit Audronės post'ą ir... yra kita medalio pusė. Su Jūsų nuomone ir įvykiais susipažinom, tačiau vyro pasakojimas gali būti visai kitas ir ką jis Jums kalba reiktų stipriai prafiltruot. Ne visi turi tiek drąsos prisipažinti.

Be to, Jūs mylit, bet ar vyras myli Jus. Prievarta mylimas nebūsi, kad ir kaip stengtumėtės duoti tiek, kad kitoms jėgų neliktų. Kvaila priežastis vienok.

Iš kitos pusės, jei turėsit gudrumo ir proto apkvailinti vyriškį, tuomet pirmyn ir su daina. Keiskit ne vyrą, o save taip, kad jis be Jūsų daugiau nieko nematytų. Čia aš ne apie mirtiną užd*******ą. Maniškio vienas pažįstamų kaip tik neatsilaikė prieš tokią, kuri neduoda  cool.gif
Pasikartosiu, nieko sekimais nepasieksit. Nebent galit tik nuraminti save, kad ne Jūs kalta dėl skyrybų. Na, o kas dėl man žinomų porų, yra paimtos paskolos, yra maži vaikai, maža savigarbos, yra egoizmas ir yra naudos ieškojimas. Tiesa dar yra baimė būti skyrybų iniciatorium.
A, ir yra bandymai prisirišti naujų vaikų darymu ir gimdymais. Tačiau tai tik laiko tempimas.

o kaip kitaip yiesa suzinot?juk net irodymus po nosim pakisus dar ginasi ir issisukineja,o nepavykus gerai pameluot tik tada ant keliu puola...gal sedet ir laukt prisipazinimo????? visi aplinkui zinojo,o as durnele,galvoju,kojie i mane tokiais uzuojautos kupinais zvilgsniais ziuri...taipkad tikrint reikia,aisku,tik tada,kai kyla itarimu,nes kai paskambins i duris pasutinim menesi nescia jo drauge bus jau velu..skaudi realybe...bet realybe...
Atsakyti
QUOTE(audrone666 @ 2010 08 26, 20:43)
o kaip kitaip yiesa suzinot?juk net irodymus po nosim pakisus dar ginasi ir issisukineja,o nepavykus gerai pameluot tik tada ant keliu puola...gal sedet ir laukt prisipazinimo????? visi aplinkui zinojo,o as durnele,galvoju,kojie i mane tokiais uzuojautos kupinais zvilgsniais ziuri...taipkad tikrint reikia,aisku,tik tada,kai kyla itarimu,nes kai paskambins i duris pasutinim menesi nescia jo drauge bus jau velu..skaudi realybe...bet realybe...

tai čia Jūs dėl kitų audrą sukėlėt? Ką žmonės pasakys? blink.gif Nebent idealizavot vyrą ir visaip kaip statėt pavyzdžiu, tuomet ir nesistebiu, kodėl žmonės su užuojauta žiūri. Kita vertus, a jie savų rūpesčių neturi? Siųskit Jūs juos užsiimti, kuo nors naudingu.

Tiesa, o jei tokia draugė ateis pirmais nėštumo mėnesiais, tuomet kas? Ar visos tokios kvaišos ir savo galvų neturi, kad nuspręsti dėl gimdymo turi meilužio žmona. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 08 26, 21:34)
tai čia Jūs dėl kitų audrą sukėlėt? Ką žmonės pasakys?  blink.gif Nebent idealizavot vyrą ir visaip kaip statėt pavyzdžiu, tuomet ir nesistebiu, kodėl žmonės su užuojauta žiūri. Kita vertus, a jie savų rūpesčių neturi? Siųskit Jūs juos užsiimti, kuo nors naudingu.

Tiesa, o jei tokia draugė ateis pirmais nėštumo mėnesiais, tuomet kas? Ar visos tokios kvaišos ir savo galvų neturi, kad nuspręsti dėl gimdymo turi meilužio žmona.  g.gif

atsiprasau.bet tu nelabai supratai mane...speju,nesi dabar tokioj situacijoj...kiekvienam spresti reikia cia ir dabar o ne pasitarus su kazkuo...ka jau ten beidealizuosi vyra,kuris jau tave isdave,belieka tik itarineti ir tikrinti...tai mano nuomone...ir svetimos man nerupi...
Atsakyti
QUOTE(audrone666 @ 2010 08 26, 22:05)
atsiprasau.bet tu nelabai supratai mane...speju,nesi dabar tokioj situacijoj...kiekvienam spresti reikia cia ir dabar o ne pasitarus su kazkuo...ka jau ten beidealizuosi vyra,kuris jau tave isdave,belieka tik itarineti ir tikrinti...tai mano nuomone...ir svetimos man nerupi...

a, tai Jūsų misija čia esti "Kaip prigriebti diedą"? biggrin.gif Vagavot, sveikinu.
Atsakyti
Gaudvile,neisizeisk,bet man rodos kad tu isvis nelabai supranti ka kalbi,arba kalbi ,nes pati esi tokia "einanti i sona" ,arba galima pagalvot,kad dar seimos net neturi.
Nes jau tavo postai-tai griuk negyvas.Mazu maziausia pasisake iskaudintos moterys,tikisi cia issidiskuotuot,o nesulaukt pasmerkimo VIEN IS TAVES ir dar bala zino kokiu visokiu PRANASYSCIU.
Jei yra tokia teme,tai galincios kazka i ja pasisakyti ateina ir raso,o kokio bieso tu cia visoms iskart puoli isvadas pateikinet?

Gi ne tu gyveni su mano ar kitos ar trecios vyru,nu ir faktas,kad nesurasom mes cia visu smulkmiu ka kalbejomes su antra puse po to ir t.t.,todel manau mums pacioms ir sprest ka mes toliau darom.
tu nedarai taip-tai valio,jei tavo vyras eina na lievo ir tu "nematai"nes tau taip gerai,tai valio,bet yra daug moteru,kurios nenori nematyt ir sau pagalvej isikniaube verkt bet tylet.

As daugiau i diskusijas nesileidziu,nes tu nesi tas zmogus,kuris gali kazka protingai patart schmoll.gif ,butent patarimo gal mums labiausia reiketu,o ne tavo kritikos .
Atsakyti
QUOTE(julchenukas @ 2010 08 27, 09:40)

Gi ne tu gyveni su mano ar kitos ar trecios vyru,nu ir faktas,kad nesurasom mes cia visu smulkmiu ka kalbejomes su antra puse po to ir t.t.,todel manau mums pacioms ir sprest ka mes toliau darom.
tu nedarai taip-tai valio,jei tavo vyras eina na lievo ir tu "nematai"nes tau taip gerai,tai valio,bet yra daug moteru,kurios nenori nematyt ir sau pagalvej isikniaube verkt bet tylet.

As daugiau i diskusijas nesileidziu,nes tu nesi tas zmogus,kuris gali kazka protingai patart schmoll.gif ,butent patarimo gal mums labiausia reiketu,o ne tavo kritikos .

thumbup.gif Pritariu tau, tu teisi. Tokios "diskutorkos" , kurios anei velnio nesupranta ka kalba, tik trukdo normaliai pabendraut zmonems. Kiek pastebejau daugelyje temu atsiranda tokiu "kritikiu", kurios tik nervina su ikyriais, nieko naudingo nepasakanciais postais. Patarciau, tiesiog ignoruot.
O jums sekmes tiek susivokiant savo viduje, mintyse, tiek deliojant tarpusavio santykius. Kartais ta suskilusi puoda galima suklijuot ir dar auksu ispuost, patikek zinau ka sakau, kalba mano patirtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julchenukas @ 2010 08 27, 09:40)

Ir vis tik manau ne patarimo Jums reikia, o palaikymo, pritarimo, paglostymų. Kam Jums tie patarimai? O ir kokių tų patarimų laukiat? Kaip diedą nuo mergų atplėšti? Bet gi spręsti jam palikot, pati rašėt, kad tik jis pats turi nuspręsti - lakstyti su mergom ar pasirinkti šeimą? Jis niekada nieko nenuspręs, nes jam ir taip labai gerai ir viskas jį tenkina, čia tik Jums vienai blogai, bet Jus pasirinkot pasyvią poziciją... nieko nesprendžiu ir nieko nedarau tik laukiu kantriai ir nuobodžiai.

Jus gyvenate viltimi, jog kada nors kaip nors anas atsitokės, kažkokiose smulkmenose bandote įžvelgti vyro meilę Jums. Tokia viltis niekur neveda, ji tik prailgina kančią.
O ir ką Jums galima protingo patarti, jei bet kokiems radikalesniems patarimams esat jau iš anksto priešiškai nusiteikus. Na patarčiau Jums įgyti nors šiek tiek savigarbos ir labiau mylėti save, galų gale pasiūlykit skyrybas vyrui dėl tokio jo elgesio ir neištikymavimo, galit rinktis separaciją - gyvenimą atskirai, bet oficialiai neišsiskyrus, ar Jus įsiklausytumėt į tokį patarimą. Aišku, kad tuoj prasidėtų atsikalbinėjimai... reikia saugoti šeimą, reikia dar vaikus paauginti, ką tėvai pasakys, ką kaimynai pasakys, o be to aš jį myliu ir jis vis tik nėra toks blogas.... doh.gif Ar ne taip? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 08 27, 08:01)
Ir vis tik manau ne patarimo Jums reikia, o palaikymo, pritarimo, paglostymų. Kam Jums tie patarimai? O ir kokių tų patarimų laukiat? Kaip diedą nuo mergų atplėšti? Bet gi spręsti jam palikot, pati rašėt, kad tik jis pats turi nuspręsti - lakstyti su mergom ar pasirinkti šeimą? Jis niekada nieko nenuspręs, nes jam ir taip labai gerai ir viskas jį tenkina, čia tik Jums vienai blogai, bet Jus pasirinkot pasyvią poziciją... nieko nesprendžiu ir nieko nedarau tik laukiu kantriai ir nuobodžiai.

Jus gyvenate viltimi, jog kada nors kaip nors anas atsitokės,  kažkokiose smulkmenose bandote įžvelgti vyro meilę Jums. Tokia viltis niekur neveda, ji tik prailgina kančią.
O ir ką Jums galima protingo patarti, jei bet kokiems radikalesniems patarimams esat jau iš anksto priešiškai nusiteikus. Na patarčiau Jums įgyti nors šiek tiek savigarbos ir labiau mylėti save, galų gale pasiūlykit skyrybas vyrui dėl tokio jo elgesio ir neištikymavimo, galit rinktis separaciją - gyvenimą atskirai, bet oficialiai neišsiskyrus, ar Jus įsiklausytumėt į tokį patarimą. Aišku, kad tuoj prasidėtų atsikalbinėjimai... reikia saugoti šeimą, reikia dar vaikus paauginti, ką tėvai pasakys, ką kaimynai pasakys, o be to aš jį myliu ir jis vis tik nėra toks blogas....  doh.gif  Ar ne taip?  biggrin.gif

o cia tu klysti.As butent rasiau,kad iskart kalbejau su vyru apie skyrybas ir ultimatumas buvo paskelbtas iseiti is namu.Savaite mes ir atskirai pabuvom.Paskui nuveze vaikus savaitgaliui pas senelius,o pats pargrizes kalbejomes ir bandem sprest ta seimos dilema.Taip,kad as ir sakau,jog daugelis cia rasanciu neisiskaito i postus,bet tik kritika zeria.Nifiga man paglostymu nereikia.Bet jei man ta akimirka labai sunku,kai atrodo zeme is po koju slysta,tai faktas,kad pirmiausia tikiesi uzuojautos ir palaikymo,o kai viskas nurimsta,tai tik tada ir gali priimt protingesnius sprendimus,nes blaiviau viska gali ivertinti.O pasakymas,kad tavo vyras lakste,laksto ir lakstys,zinok jis nepasikeis,ne tu nesi ta,kad galetum ji islaikyt,tai cia yra paskutinis variantas "duodant patarimus",nes taip staigiai neliktu susituokusiu poru.
Papildyta:
QUOTE(martyna_mx @ 2010 08 27, 07:57)
O jums sekmes tiek susivokiant savo viduje, mintyse, tiek deliojant tarpusavio santykius. Kartais ta suskilusi puoda galima suklijuot ir dar auksu ispuost, patikek zinau ka sakau, kalba mano patirtis smile.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julchenukas: 27 rugpjūčio 2010 - 09:04