Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip supratote, kad antra pusė neištikima?

QUOTE(OnaKarolina @ 2010 10 27, 12:45)
zinau reikia atsimerkti, bet baisiai nesinori. ir vis ieskau priezciu, kaip patiketi juo, (kad jis nieko neturi), nors nuojauta sako viasai ka kita
Vadinasi kaip ir prieinam isvados kad ji yra, tai tada baisiai idomu kas ji ir kiek jau laiko tai tesaiasi - bijau kad to galiu ir niekada nesuzinot

O kam Jums taip noris suzinoti ar jis turi kita? Man vien jau nejauku butu jai mano vyras smaukytusi turint mane.(ir jai jis turetu kita jus manot kad jis zaistu su savo "pasidiziavimu"pats?Jugi kita nusmaukytu biggrin.gif )......Kas is to kad jus isiaiskinsit??? Jus aiskinkites ka toliau galvoja jusu vyras daryti,ar sugryzti i normalu seimynini gyvenima ar toliau smaukytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2009 05 04, 18:52)
OOO galiu pasakyti
1Kai jie geria, taip ir sako geriau ir vsio,
po įspudingos nakties (ar dienos) jiems staiga kažkodėl nušvinta protas ir pradeda aiškinti su kuo gerė, kur gerė, kartais net pasako kiek išgerė doh.gif (manasis suskaičiavo per visą naktį isgerė 10 butelių alaus lotuliukas.gif )pradeda aiskinti kam skambinti kad patikėtum juo istykymybe........
(Atvirkštinis rezultatas)Isivaizduokit skambina Jūsų vyrelis jusų bendradarbiai (ar direktoriui)ir klausia ar gerėt doh.gif
2.Pradeda nei iš šio to tvarkytis (čia iš psichologinio vadovelio)

na kad zmogus meluodamas tau duoda kruva nereikalingos informacijos, tai tikrai tiesa smile.gif kai paklausi 1 klausimo, o gauni visa istorija, kas kur kaip kodel uz kiek doh.gif
bet tos minties apie tvarkymasi tai nesupratau... mano vyra tikrai kartais tvarko virtuve, plauna indus, viska valo, sveicia, tai cia jau kazka reiskia?? g.gif
Atsakyti
Man buvo taip:

MB staiga susirūpino, kad bulvių vakarienei neužteks... Grįžusi iš parduotuvės radau jį telefonu bešnekantį.

Nežinau, koks velnias naktį sugundė perrinkti paskutinį numerį - ir išgirdau savo vaikystės draugės (kurios mano vyras šiap jau neturėjo pažinoti) balsą.

Nuvažiavau su ja aiškintis, išklausiau, kokia aš nevykėlė ir kokia tarp jos ir mano vyro didelė meilė. Ryte grįžau namo, vyras prisipažino, kad su ta mano "drauge" susitikinėjo, bet aiškino, kad ji jam nieko nereiškia...

Ilgai jam neatleidau, profilaktinius patikrinimus dariau, bet pastaruosius 15 metų jokio nukrypimo "į kairę" nepastebėjau (tvarkingai po darbo grįžta namo, apie visus numatomus korporacinius vakarėlius praneša iš anksto, ir neužsibūna juose ilgiau, nei priklauso).

Dabar galvoju, kad savo laiku nereikėjo būti tokiai pastabiai...
Atsakyti
Man atrodo reiks atidaryti nauja temute kaip susekti vyro pedsakus PC. Kaip nulauzti slaptazodzius FB, skype, emeile - kad moterys, 'jauciancios kad kazkas vyksta, tik neturincios irodymu' pamatytu savo akimis bent dali istorijos. Tik baisu, kad dalis moteru sekdamos nebutu apsisprende ka daryti su tuo zinojimu - kokia prasme raustis, jeigu vis tiek paliktum viska kaip buvo, tik gyventum jau su skausmu ir paranoja?
Taip ir neapsisprendziu ar reikalinga tokia tema su 'technine' pagalba g.gif
Atsakyti
Reikalinga reikalinga, kas nenores gales nesinaudoti biggrin.gif
Atsakyti
Reikalinga tokia tema.
Atsakyti
Cia tarp kitko. skaitau as visokias temas apie neistikimybe. Tai koks moralas? Kaip elgtis? Skirtis ar nesiskirti? Nes vienur oi ne ne, tik greiciau skirkis, o kitur gyvenk, galvos nekvarsink ir primerk akis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2011 02 25, 00:39)
Dabar galvoju, kad savo laiku nereikėjo būti tokiai pastabiai...

O kodel? Taigi kaip matot jusu atveju viskas jums (jusu seimai) i gera isejo...
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 02 25, 09:21)
Reikalinga reikalinga, kas nenores gales nesinaudoti  biggrin.gif

jei bus tokia tema,ne visos pagundai atsispirs biggrin.gif
Atsakyti
Nu nulausit slaptazodzius,istikrinsite emeilus... ,bet o ka darysit su vyru,kaip is jo galvos istrinsit mergas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
patikrinti nesunku,bet ka daryti su radybom? bigsmile.gif apie tai turetu pamastyti kiekviena,nes gyventi su zinojimu-neimanoma...skyrybos tik.. o ras kas antra tikiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 25, 11:05)
Nu nulausit slaptazodzius,istikrinsite emeilus... ,bet o ka darysit su vyru,kaip is jo galvos istrinsit mergas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
patikrinti nesunku,bet ka daryti su radybom?  bigsmile.gif apie tai turetu pamastyti kiekviena,nes gyventi su zinojimu-neimanoma...skyrybos tik.. o ras kas antra tikiu  lotuliukas.gif

Skaitau, gyvenimas per trumpas, kad nugyvent ji su meluojanciu ir apgaudinejanciu shiknium. Todel as uz tiesa. Kur kas blogiau yra zinoti, jausti ir gyvent su ta nuojauta bijant isitikint. Kaskart ziureti vyrui i akis ir spelioti, meluoja jis sikart ar ne, buvo jis su kita ar ne. Gal esu naivi, bet labai stipriai abejoju del to "ras kas antra". Bent jau as kol kas nesu tiek nusivylus vyrais ir tikiuosi, kad bendrazmogiskos vertybes dar turi musu visuomenej vietos. Su pirmu vyru be gailescio (na gal su sioku tokiu) atsisveikinau. Bet kadangi pagavau uz kiausu, padariau tai visiskai ramia sazine. Del to manau ir verta ta tiesa suzinoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GALATĖJA*: 25 vasario 2011 - 10:35
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 02 25, 10:34)
Skaitau, gyvenimas per trumpas, kad nugyvent ji su meluojanciu ir apgaudinejanciu shiknium.

Zinoma.. as ir uz toki pasirinkima.. bet kiek tokiu kurios suzino,pacios iskapsto,o nieko nedaro,toliau verda jiems barstukus bigsmile.gif tai kokio tikslo tada zinoti,maziau zinosi-ramiau miegosi ax.gif
jei jau ieskai,turi suvokti,kad gali ir rasti ,net jei esi dviejais simtais procentu tikra kad vyras sventas lotuliukas.gif .. nors tada ko ieskoti,jei esi tikra? bigsmile.gif o jei abejones apnykusios ar kazka zinai-tai kam ieskoti-skirkis ir taip.. zodziu dauguma nori zinoti,bet ka darys toliau-net nemasto.. cool.gif
Atsakyti