Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Kreminė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2008 04 07, 21:10)
user posted image
aš šią pudrytę naudoju. Kol žiema buvo, tai liuks tiko, bet daba kažkaip pastebėjau, kad rieboka tapo, spuogiukai taikosi lįsti. Gal ir ne pudra kalta, bet vis tiek atmesti negaliu kol kas. Labai domina ši pudrytė user posted image
gal kuri bandėt,  4u.gif

As kaip tik sita dabar naudoju.Man patinka.Jin labai labai riebi,ne skysta tokia,bet gerai padengia tikrai ir visa diena isilaiko.
Atsakyti
vieną kartelį ir man teko pasimaliavot ja, bet po vieno karto nedrasu kažkaip pirkti, nors daba kuo toliau, tuo labiau noriu jos
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 07, 11:11)
Vakar nusipirkau SOTHYS Teint Oxyliance pudryte...Siandien pasidaziau...niu pasaka...
Graziai dengiasi,gerai maskuoja,vos matyt ant veido...veidukas toks lygus thumbup.gif...Dar tepiau su nauju dior sepeteliu kreminei pudrai,tai isvis wub.gif  Esu begalo patenkinta.

Sveikos, as taip pat turiu sios firmos, tik mano drekinanti, super daikciukas, labai gerai maskuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2008 04 07, 20:10)
aš šią pudrytę naudoju. Kol žiema buvo, tai liuks tiko, bet daba kažkaip pastebėjau, kad rieboka tapo, spuogiukai taikosi lįsti. Gal ir ne pudra kalta, bet vis tiek atmesti negaliu kol kas.

man pastaruoju metu Chanelis irgi per sunkus ant veiduko. norisi ko nors lengvesnio, bet kad tas kažkas tokį patį maskavimo ir matiškumo+švytėjimo efektą suteiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 13 balandžio 2008 - 09:46
QUOTE(Veila @ 2008 04 13, 11:46)
man pastaruoju metu Chanelis irgi per sunkus ant veiduko. norisi ko nors lengvesnio, bet kad tas kažkas tokį patį maskavimo ir matiškumo+švytėjimo efektą suteiktų  g.gif

Manau tiktu GIVENCHY SUBLI'MINE thumbup.gif Ji labai lengvute...veidukas toks skaistus,lygus...Ir ji labai lengva... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 13, 11:46)
Manau tiktu GIVENCHY SUBLI'MINE thumbup.gif  Ji labai lengvute...veidukas toks skaistus,lygus...Ir ji labai lengva... wub.gif

o ar ji tinka riebiai odai?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 13, 12:48)
o ar ji tinka riebiai odai?

Mano oda riebi,problematiška...man tinka..veidukas ilgai neblizga..nu jei su makijažo pagrindu (MAC) tada neblizga visą dieną.
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 13, 11:51)
Mano oda riebi,problematiška...man tinka..veidukas ilgai neblizga..nu jei su makijažo pagrindu (MAC) tada neblizga visą dieną.

tada super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 13, 12:56)
tada super  thumbup.gif

Aš užsakynėjau iš braškių mirksiukas.gif Ir iškart pataikiau su spalva thumbup.gif
Atsakyti
kaip jums sita kremine pudra? gal kas naudojote? http://www.shiseido....ace/face1_1.htm
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 13, 11:59)
Aš užsakynėjau iš braškių mirksiukas.gif  Ir iškart pataikiau su spalva thumbup.gif

si?
http://oth.strawberr...ineId=4924#4924
Atsakyti