Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Sveikutės,

Vis skaitinėju šią temą, bandau išsirinkti tinkamą gera pudrytę, kadangi jau nesinori tepti beleko ant veido.
Mano oda sausoka, tai reikėtų, kad kažkiek ir drėkintų
Tai va apsistojau ties šiais variantais
Givenchy Subli'mine
Dior Pure light
Dior airflash

Ką manot, kuri geresnė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonde @ 2008 04 27, 11:02)
Sveikutės,

Vis skaitinėju šią temą, bandau išsirinkti tinkamą gera pudrytę, kadangi jau nesinori tepti beleko ant veido.
Mano oda sausoka, tai reikėtų, kad kažkiek ir drėkintų
Tai va apsistojau ties šiais variantais
Givenchy Subli'mine
Dior Pure light
Dior airflash

Ką manot, kuri geresnė? g.gif

Pirmas dvi turiu,tai iš jų man geresnė Dior pure light,gerai drėkina,naturaliai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 26, 10:41)
Jau išbandžiau savo Mac Studio FIX... bigsmile.gif  nuostabi pudrytė, thumbup.gif  Nuostabus maskavimas,lygina oda,suteikia spindesio,lengvai,gražiai tepasi,maloni ant veido bigsmile.gif  O svarbiausia pataikiau su spalva thumbup.gif

gal galit pasakyti kokia spalvyte emete?vakar ziurejau ebay,bet labai jau del spalvos abejoju, blink.gif mano oda sviesoka bet ne pati sviesiausia,BE medium beige siek tiek per tamsi,o light per daug geltona doh.gif
Papildyta:
QUOTE(inbudzi @ 2008 04 27, 14:51)
gal galit pasakyti kokia spalvyte emete?vakar ziurejau ebay,bet labai jau del spalvos abejoju, blink.gif mano oda sviesoka bet ne pati sviesiausia,BE medium beige siek tiek per tamsi,o light per daug geltona doh.gif

ar si pudryte labai jau matine?maskavimas pilnas? taip suprantu ji lygiuojasi i tas gretas kaip EL double wear,kuri geriau reibesnei odytei? nes turiu tris variantus double wear,sita Mac ir dar matt lumerie,tai dilema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inbudzi @ 2008 04 27, 15:55)
Papildyta:

ar si pudryte labai jau matine?maskavimas pilnas? taip suprantu ji lygiuojasi i tas gretas kaip EL double wear,kuri geriau reibesnei odytei? nes turiu tris variantus double wear,sita Mac ir dar matt lumerie,tai dilema doh.gif

Mano spalva NC20 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 27, 15:33)
Mano spalva NC20 ax.gif

o is kur pirkot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inbudzi @ 2008 04 28, 00:17)
o is kur pirkot? smile.gif

Uzsakynėjau iš NORDSTROM bigsmile.gif
Atsakyti
Oliuke, o Chanel, Dior kokį atspalvį perki?
Atsakyti
QUOTE(tutti @ 2008 04 27, 01:00)
Kas naudojot Diorskin Eclat Satin? Ar tiktų mišriai odai, ar gerai maskuoja, ar labai ,,šlapia" ant veido atrodo?

Man lb gerai matiskuma islaiko, neblogai maskuoja, graziai ir visa diena lb naturaliai atrodo Diorskin ultra-mat. Vasarai ar siaip dieniniam makiazui super. Yra 14spf ir jos nesimato ant odos user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 28, 01:22)
Oliuke, o Chanel, Dior kokį atspalvį perki?

Dior imu IVORY,nes esu labai šviesios odos,o Chanel 40 turiu,bet jis man per tamsus.... ax.gif
Atsakyti
Man pati geriausia pudryte - LANCOME-color adapt (lyg taip pavadinau)
Ji ypatinga tuo, kad puikiai prisitaiko prie odos spalvos
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 28, 00:07)
Uzsakynėjau iš NORDSTROM bigsmile.gif

biski ne i tema sorry bet kiek kainuoja ju siuntimas i LT? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 04 28, 18:02)
biski ne i tema sorry bet kiek kainuoja ju siuntimas i LT? blush2.gif

Aš mokėjau 80lt mirksiukas.gif
Atsakyti