Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Oliukė @ 2008 05 13, 10:41)
Parduodu kitą,kirta riebiai odai.Man 21,bet aš ją naudojau mirksiukas.gif  Jei rašo,kad nuo senėjimo tai nereiškia,kad galima ją naudot tik nuo 30-40 metų. Reikia žiūrėt sudėtį mirksiukas.gif

dekui, del sudeties turbut parduotuveje reiketu klausti ane, nes man tai tamsus miskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 05 13, 11:54)
dekui, del sudeties turbut parduotuveje reiketu klausti ane, nes man tai tamsus miskas biggrin.gif

Šiaip internete gal yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 05 13, 09:14)
4u.gif Panos, gal yra bandziusiu SOTHYS LIFT DEFENSE® FOUNDATION ?
Noreciau atsiliepimu rolleyes.gif

va taip atrodo smile.gif
user posted image

naudojau - man labai labai patiko bigsmile.gif tik siuo metu negaliu neatitaikau atspalvio doh.gif ji man buvo pirmoji pudra, kuri ant veido nesimate, bet pakankamai maskavo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 05 13, 11:19)
naudojau - man labai labai patiko  bigsmile.gif tik siuo metu negaliu neatitaikau atspalvio  doh.gif ji man buvo pirmoji pudra, kuri ant veido nesimate, bet pakankamai maskavo  wub.gif

o dekui, o nieko kad anti-aging ? 4u.gif as cia prie visu pristoju su situ klausimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 05 13, 11:23)
o dekui, o nieko kad anti-aging ? 4u.gif as cia prie visu pristoju su situ klausimu biggrin.gif

as naudojau, kai man buvo 23 m
Atsakyti
o ka manot apie beYu pudras?
Atsakyti
Toms, kurios ieško visiškai lengvutės kaip gelis tepamos gaivų įspūdį kuriančios pudrytės vasarai, smarkiai siūlau Kanebo International Instant Natural Golden Glow UV (Gel). Japoniškas produktas, tikrai labai tinka, jei nenorit apsikrauti veido tinku. Sarmoj kaina ~100 Lt/50 ml.

Ką tik išsimozojau biggrin.gif Gaivuma.
Atsakyti
Mano sausa, jautroka, serpetojanti oda, ka patartumet, kokia krempudra geriausia rinktis g.gif 4u.gif
Dabar turiu The Body Shop su dozatorium, bet man serpetoja oda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 14 gegužės 2008 - 22:18
QUOTE(saule** @ 2008 05 14, 23:13)
Mano sausa, jautroka, serpetojanti oda, ka patartumet, kokia krempudra geriausia rinktis g.gif  4u.gif

paprasyk meginuka Sothys centre Sothys Lift Defence kremines pudros arba clinique yra bekvape kosmetika
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2008 05 14, 22:13)
Mano sausa, jautroka, serpetojanti oda, ka patartumet, kokia krempudra geriausia rinktis g.gif  4u.gif

Sausai, šepetojaniai odytei yra Artdeco Hydra Silk. Ji labai gerai drėkina, lengvai tepasi ir tolygia pasidengia. Pati tokią nusipirkau kai odytė šerpetojo, tai man labai tiko.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 14 gegužės 2008 - 22:27
QUOTE(Tiffany @ 2008 05 14, 23:25)
paprasyk meginuka Sothys centre Sothys Lift Defence kremines pudros arba clinique yra bekvape kosmetika

QUOTE(skaistukas @ 2008 05 14, 23:26)
Sausai, šepetojaniai odytei yra Artdeco Hydra Silk. Ji labai gerai drėkina, lengvai tepasi ir tolygia pasidengia. Pati tokią nusipirkau kai odytė šerpetojo, tai man labai tiko.

user posted image

Aciukas, bandysiu gaut meginuku 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, kaip šita pudrytė?

user posted image
Atsakyti