Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Oliukė @ 2008 05 21, 13:06)
Išbandžiau labai lauktą pudrytę Dior Forever Extreme Wear thumbup.gif  Nereali...dabar žinau,kad pagaliau atradau geriausia wub.gif
Tokia lengva,skysta,gražiai dengiasi,puikiai maskuoja,išlygina odą thumbup.gif

QUOTE(Oliukė @ 2008 05 23, 12:17)
Jau gavau ilgai lauktą pudrytę Clarins Teint Eclat Mat thumbup.gif
Labai patiko,taip įdomiai-lengvai tepasi,neblogai maskuoja,matinė...Veidukas neblizga visą dieną rolleyes.gif  Tinka labai riebiai odytei,naudosiu ją vasarą,nes dabar mano oda sausoka g.gif

Planuoju vietoj savo nevykusio pirkinio Sothys Teint Oxyliance pudros, pirkti nauja, ir galvoju ar imt sena patikrinta varianta - Clarins Teint Eclat Mat, ar ismeginti nauja- Dior Forever Extreme Wear smile.gif
Ydomu, kuri is ju graziau atrodo ant veiduko ir ilgiau islieka matine? (mano oda misri) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2008 05 23, 20:15)
Planuoju vietoj savo nevykusio pirkinio Sothys Teint Oxyliance pudros, pirkti nauja, ir galvoju ar imt sena patikrinta varianta - Clarins Teint Eclat Mat, ar ismeginti nauja- Dior Forever Extreme Wear smile.gif
Ydomu, kuri is ju graziau atrodo ant veiduko ir ilgiau islieka matine? (mano oda misri)  ax.gif

Abi ilgai išlieka...tik Dior geriau maskuoja,o Clarins man malonesnė ant veiduko wub.gif Abi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 23, 19:20)
Abi ilgai išlieka...tik Dior geriau maskuoja,o Clarins man malonesnė ant veiduko wub.gif  Abi thumbup.gif

o kur tą dior gauti? jei rašei- tai praleidau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 05 23, 20:49)
o kur tą dior gauti? jei rašei- tai praleidau blush2.gif

Užsakynėjau iš braškių...bet Kristianoje turėtu būt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 23, 22:40)

o kas tos braškės? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 05 23, 22:44)
o kas tos braškės? blink.gif

internetinė parduotuvė, tema apie šią internetinę parduotuvę čia
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 23, 23:40)

"Sarmose" taip pat būna "Dior" stendų g.gif
Atsakyti
Gal galit parekomenduoti kokią birią pudrą,kuri gerai maskuotų ir atrodytų natūraliai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2008 05 22, 20:39)
Aciu, turiu sita minty, tik bijau kad vis del to ji man gerai nemaskuos. Pas mane raustanti, kuperozine oda, tai po pietu tas raudonumas vis tiek pro pudra islenda.
Gal Pro Lumiere geriau maskuoja? Turbut nebuna vis delto kad ir lengva butu, ir kad gerai maskuotu  unsure.gif Nors man tas maskavimas, tai daugiau gal net ne kazkokiu defektu paslepimas, o reikalingas odos spalvos sulyginimas.

Buvau Kristianoje, man ten pagal mano apibudinima pasiule Clinique Superbalance. Gal kas bandete? Meginuku neturejo, o as neturejau indelio, tai neisbandziau.

manau kuperozin ei odai ji gali netikti, ji labiau misriai-riebiai, o taviskei reiktu ieskoti kokios nors svelnesnes pudros ir neklausyk kristianos konsultanciu - jos dazniausiai nusisneka
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 05 24, 02:43)
manau kuperozin ei odai ji gali netikti, ji labiau misriai-riebiai, o taviskei reiktu ieskoti kokios nors svelnesnes pudros ir neklausyk kristianos konsultanciu - jos dazniausiai nusisneka

drinks_cheers.gif Aš kartais nueinu į Kristianą ar į Sarmą į kainas pažiūrėt:lotuliukas: Kai kažko paklausiu,ko jie tikrai nežino ir kai išgirstu atsakymą visiškai apsurdiška tai galvoju kokios žinios doh.gif O juk žmonės ateina gauti patarimų,o kuo jos gali padėt doh.gif
Sorry už poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliukė: 24 gegužės 2008 - 09:44
Siandien bandau Lancome Photogenic Luminessence kremine pudra 4u.gif
user posted image
Pliusai: maloniai tepasi, oda iskart tampa matine ir skaisti, suteikia odai svytejimo, nera kaukes efekto, sausai odai turetu tikt puikiai (iki vakaro dar paziuresiu kaip laikysis ant mano misrios odos)
Minusai: nors sako, kad vidutiniskai maskuojanti, maskuoja prasciau nei pvz tokios vidutiniskai maskuojancios pudrytes kaip MAC studio fix fluid, Isadora Velvet touch ar Vishy Aero teint. Lietuvoje atspalviu pasirinkimas skurdus, i mano odos spalva panasios pudrytes net nebuvo...daugiau minusu kolkas nepstebejau smile.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 24, 09:43)
drinks_cheers.gif  Aš kartais nueinu į Kristianą ar į Sarmą į kainas  pažiūrėt:lotuliukas:  Kai kažko paklausiu,ko jie tikrai nežino ir kai išgirstu atsakymą visiškai apsurdiška tai galvoju kokios žinios doh.gif  O juk žmonės ateina gauti patarimų,o kuo jos gali padėt doh.gif
Sorry už  poster_offtopic.gif

tos konsultantes gauna kapeikas uz savo darba ir neturi jokios motyvacijos nei tobulintis, nei stengtis, uztat taip ir iseina, kad mes zinom daugiau uz jas smile.gif
Atsakyti
Laba dienelė 4u.gif
Skaičiau visą temą,net akys aptemo, gal praleidau blush2.gif ,sakykit ar tinka sausai-normaliai odai chanel vitalumiere blush2.gif Gal kas naudojate?
Atsakyti