Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

sveikos smile.gif
gal galit patart kokia pudryte vasarai riebiai odai,kuri maskuotu pakankamai gerai.
bandziau clinique stay-true ,matine.bet man ji visai nepatiko.uzsitepa kaip kauke ir veidas vis tiek tampa riebus...
o gal tepat koki pagrinda riebiai odai?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 27, 12:31)
o tai misriai odai jau nebetiks jautrios pudra? huh.gif

nezinau reikia bandyti bet pas mane jautri vieta yra ant zanduku ir aplink nosi,o kakta tokia kad kai patepu pudra vistiek kaskaip blizga, blink.gif manau laikas mest lauks savo pudras visas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Loryte @ 2008 05 27, 19:28)
o gal kuri bandete make up forever HD foundation?
siaip ieskau legvos dienines vasarai pudrytes, tokios legvutes, skystos labai, kad lengvai pasiskyrstytu. pabaigiau SMASHBOX healthy FX, patiko, bet noreciau pabandyt kokia kita. su spalva sunku atitaikyt, norisi rast kanors cia lietuvoj, kad butu galima bent spalvyte paziuret.

ta HD uzvakar nusipirkau 120nr (jos sakyciau didelis spalvu pasirinkimas buvo bigsmile.gif )
tai paliko labai gera ispudi nes: ir maskuoja normaliai ir lengva (jokiu aliuziju i tirstuma neturi, bet prie 'skysta' zodelio 'labai' neprideciau rolleyes.gif ) yra, veidas graziai atrodo (man regis joje net ir svytinciu daleliu bandant ant rankos iziurejau... ale nepamenu kaip ten istikruju yra)
dar per mazai ja bandziau... dar nepraejo ugnies ir vandens taip sakant smile.gif (va atsiminiau kad riebiaodems neperdem patikti turetu)
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 05 27, 20:55)
pas mane šiuo metu chanelio mat lumier'is

SVEIKOS,

kas chanel turit, gal turite TEINT INNOCENCE COMPACT
NATURALLY LUMINOUS COMPACT MAKEUP SPF 10
user posted image
kaip suprantu tai ir pagrindas, ir pudra ane?
Atsakyti
merginos, nepastebėjot ar šita pudrytė yra LT?

user posted image
Atsakyti
noriu pagirti GIVENCHY Sublimine wub.gif

Vakar sesuo ja pasidažė, tai kai grįžau iš darbo ir įėjau į kambarį išpučiau akis ir pirmas klausimas buvo " ką su veidu darei???" Labai labai gražiai atrodė, toks sveikas, skaistus, gyvas veidas wub.gif wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 05 29, 09:58)
noriu pagirti GIVENCHY Sublimine  wub.gif

Vakar sesuo ja pasidažė, tai kai grįžau iš darbo ir įėjau į kambarį išpučiau akis ir pirmas klausimas buvo " ką  su veidu darei???"  Labai labai gražiai atrodė, toks sveikas, skaistus, gyvas veidas  wub.gif  wub.gif

user posted image

thumbup.gif tikrai gera pudrytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 05 29, 08:58)

Vakar sesuo ja pasidažė, tai kai grįžau iš darbo ir įėjau į kambarį išpučiau akis ir pirmas klausimas buvo " ką  su veidu darei???"  Labai labai gražiai atrodė, toks sveikas, skaistus, gyvas veidas  wub.gif  wub.gif

user posted image

kokia spalvyte emei? ar labai tamsi blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 05 29, 13:08)
kokia spalvyte emei? ar labai tamsi blush2.gif  ax.gif

schmoll.gif netamsi, šviesi, Exact Macadamia user posted image

Identiška Gosh X-Ceptional wear make up pudros 12 atspalviui ax.gif

Atsakyti
o kokiai odytei ji tinka?maskuoja bent truputi?
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2008 05 29, 18:21)
o kokiai odytei ji tinka?maskuoja bent truputi?

Mano oda mišri,man tiko. Maskuoja vidutiniškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 05 29, 07:58)

user posted image

O kaip su jos atspalviais? Gal yra koks universalus nei labai šviesinantis, nei tamsinantis? g.gif
Jau čia kad paklausiau hihihi.gif doh.gif
Atsakyti