Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

mes 500g jai ka priaugom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija@Mantas @ 2008 05 22, 22:57)
mes 500g jai ka priaugom smile.gif

Tai jus saunuoliai 4u.gif As nebutinai Jus turejau omeny ax.gif Tiesiog mano mazyte kai gime, pas mane buvo labai mazai pieno, ji klyke istisas paras, o man pirmas vaikutis, nesupratau, kas darosi g.gif gydytojai visi sake ta pati : jokiu misiniu, tik maitinti doh.gif Mergytes svoris ne augo, o krito, as pati melyna beveik tapau verysad.gif Kol praejus savaitei paklausiau mamos ir padaviau misinuko, tai miegojo maziuke kaip uzmusta 4u.gif Tada ir daktare nebesake nieko, kai pamate, kad svoris pradejo augti, mazyte ramutele tapo blush2.gif

Ta ir norejau pasakyti, kad cia kiekvienos mamos reikalas, aisku, ir nuo vaiko priklasuo, bet as savo mazes antra karta badu nebemarinsiu biggrin.gif
Atsakyti
mum jau irgi 4 menesiukai smile.gif sveriam lygiai 7 kg. o paaugom iki 66 cm.
vartytis dar tingi ne nebando verysad.gif nuo vakar pradejom ragaut morkyciu tyreles po puse saukstuko, nelabai noriai ji ragauja, bet pripras manau greit biggrin.gif
Atsakyti
na mes irgi sveriame 7kg, ir ugis 66cm, tikras sutapimas. pati maitinu MP, bet duodu ir kosyciu ir tyreliu, mes turejome problemu su pilvuku. o mokame:
pesioti plaukus;
apsiversti nuo pilvuko ant nugarytes tik - atvirksciai net nebandom;
dainuoti;
kalbeti - pasakome ma-ma-ma;
spygauti;
bandom sestis, ypac gerai sekasi supyneja;
dabar pamegome rankas - nes taip pasaulis geriau matosi;
ir jeigu jau tik ka imanoma iki burnos prisitraukti, butinai ten ir isikisame.
beda tik ta, kad lovyteje nelabai norisi miegoti, su teveliais geriau. o ir niekaip i jokius miegojimo grafikus "neieiname". bet tikiuosi, kad kakanors ieisime:)
Atsakyti
aplinka stebisi, kad mes jau 2 danciu kalimasi matome! "Taip anksti!!!!???" Ka padarysi, matau apacioje du baltus didelius taskus/demes ir antra diena kaip mazoji verkia-miega-valgo-verkia-miega. Sekmadieni turiu 6dienom islekt ir gaila, kad galiu musu danciu nepamatyti. Nors iki sekmadienio gal ir islis...

Kad sedasi noriai, tai taip. Bananas toks kaip reklamoj. Bet kad atsisedus ir dar nemokedama sedeti spiriasi stojimuisi, cia tai mane stebina! Neleidziu stotis, tai rekimo buna...vat.

Ir dar: 3 kartus jau dribom nuo lovos per 1.5 men kaip pradejom vartytis. Judrumas neispasakytas. Tik spek stebet! Kas bus toliau?? tongue.gif "Musu Savickas" vadinam. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustikas @ 2008 05 27, 14:04)

Ir dar: 3 kartus jau dribom nuo lovos per 1.5 men kaip pradejom vartytis. Judrumas neispasakytas.

blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2008 05 22, 23:39)
Tai jus saunuoliai  4u.gif  As nebutinai Jus turejau omeny  ax.gif  Tiesiog mano mazyte kai gime, pas mane buvo labai mazai pieno, ji klyke istisas paras, o man pirmas vaikutis, nesupratau, kas darosi  g.gif  gydytojai visi sake ta pati : jokiu misiniu, tik maitinti  doh.gif  Mergytes svoris ne augo, o krito, as pati melyna beveik tapau  verysad.gif  Kol praejus  savaitei paklausiau mamos ir padaviau misinuko, tai miegojo maziuke kaip uzmusta  4u.gif Tada ir daktare nebesake nieko, kai pamate, kad svoris pradejo augti, mazyte ramutele tapo  blush2.gif

Ta ir norejau pasakyti, kad cia kiekvienos mamos reikalas, aisku, ir nuo vaiko priklasuo, bet as savo mazes antra karta badu nebemarinsiu  biggrin.gif

Pas mus buvo panaši situacija, atrodė, kad pieno turiu, o pasirodo vaiką marinau badu, pati to nežinodama doh.gif Ateidavo sesutė, tai sakydavo, kad kažkas negerai, nes vaikas nepriauga svorio, o ir gimė mažo svorio, jau norėjo siųsti į ligoninę tyrimams, nes taip negali būti, mane tik baisiai nugasdino, tada pabandžiau mišinuką, ir viskas susitvarkė, net naktį išmiegodavo po tris valandas, kai prieš tai valgydavo ir dieną, ir naktį kas valandą.
Atsakyti
MES JAU VIENA DANTI TURIM!!! Siandien pamaciau..Idomu, ar toki ivyki per zinias pranes??!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustikas @ 2008 05 28, 13:50)
MES JAU VIENA DANTI TURIM!!! Siandien pamaciau..Idomu, ar toki ivyki per zinias pranes??!! 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinam thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi, mamytes, kaip tik apie dantukus kalbat! As vis svarstau kas cia gali buti - dukrytei 4 menesiai sukaks 31 diena, o istisai kumstis burnytej. Jei zaisliuka i rankyte iduodu is karto prie burnytes. Karta ar net pora kartu per diena tenka perrengti nes visa rankove ir kakliukas buna slapi nuo seiliu. Ir kartais buna irzli. As vis galvojau, kad ji pries miega irzli, bet gal cia dantuku pozymiai? Ka manote?
Atsakyti
musu dantuku augimas praejo sklandziai: prisiklausiau apie irzluma, apetito sumazejima, viduriavima ir t.t. Bet mums nieko panasaus nebuvo.
Paskutines dvi dienas mazoji versmingesne buvo, bet tik tas dvi dienas: valge-verke-miegojo-valge-verke-miegojo. Stebejausi, kaip vaikas gali nakti ismiegoti 12 val. o dienos begyje kas 2-3 val dar po valanda. o paprastai miegodavo diena tik ant ranku po pusvalandi...

taip taip, jei seiliu kibiras ior viskas dedama i burna- pirmas zingsnis dantuku dygimui. mums taip daresi pries 3 sav.
Atsakyti
o kiek isvalgo misinuko jusu mazyliai? maniske tai 170 ml. 5 kartus per diena galvoju ar nemazai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilmeriux: 29 gegužės 2008 - 16:15