Maniškis ir mušasi ir kandžiojasi. Aš labiau tų kandžiojimų bijau nei muštynių, niekaip jam nepraeina, nors jau vyras nemažas. Baisu, kad supykęs kokiam vaikui į nosį neįkastų. Jau tiek gavęs visokių bausmių ir gražiuoju prašytas, vistiek karts nuo karto užeina jam kažkoks siutas ir griebia.
Laba mielos mamytes. Na pasirodo ne as viena turiu tokia prolemyte. Manajam maziui 1,7 m, jis musasi, kandziojasi, spiegia, jai ko negauna gulasi ant zemes ir dauzo galvyte arba dauzo kojytem i grindis, parduotuveje spiegia.
Net jau nezinau ka man daryti atrodo stengiuosi nenuolaidziauti ir balsa tenka pakelti daznai, o jai pasakau ramiai kad to ar ano negalima, tai prieis trenks arba ikas...
Jai zaisla atimu jam vistiek jis nueina kita paema.
Tik turiu dar viena vilti, kad gal darzelis ji pakeis. O gal jis tiesiog per mazas ir nesupranta to zodelio negalima ir ne?....

Tik turiu dar viena vilti, kad gal darzelis ji pakeis. O gal jis tiesiog per mazas ir nesupranta to zodelio negalima ir ne?....
Musiskis irgi labai ilgai kandziojosi
Kartais ir dabar da grybsteli kokiam vaikui, jei tas nekreipia i ji demesio.. O apie mustynes isvis patyliu..
Darzelio lankyti neturim salygu, kiek imanoma stengiames leisti dazniau bendrauti su kitais vaikais,, taciau viskas baigiasi mustynemis ir mano atsiprasinejimu pries kitas mamas uz toki mano vaiko elgesi

va atsirado pas mus ir tokia bedele ...
anksciau berniukas duodavo per veida per kur nors bet as manydavau kad jis pats neupranta ka jis daro nes dar labai maziukas ... bet ziuriu kuo toliau tuo labiau jam tai patinka... jam 10 men o jis kaip duoda tai net skauda ,stengiuosi aiskinti kad negalima ... tas pats ir su kandziojimusi ,baisus dalykas , tuoj bus maza sesute reikia kazkaip atpratinti
anksciau berniukas duodavo per veida per kur nors bet as manydavau kad jis pats neupranta ka jis daro nes dar labai maziukas ... bet ziuriu kuo toliau tuo labiau jam tai patinka... jam 10 men o jis kaip duoda tai net skauda ,stengiuosi aiskinti kad negalima ... tas pats ir su kandziojimusi ,baisus dalykas , tuoj bus maza sesute reikia kazkaip atpratinti
Mūsiškė muša visus vaikus darželį, bet muša taip kad nematytu auklėtoja. Namie esu mušamas aš, nes mamytę mes mylim
pas mus stipriai pradėjo augti ožiai, tačiau tai turėtų išaugti, Apie psixologus geriau patylėsiu, nes subjektyvia mano nuomone tai žmonės be praktikos, o knygas mes visi skaityt mokam. Dažnai patys psixologai atrodo kaip narkomanai , tiek elgesiu teik kalba tiek požiūriu, užaugę su minkštais žaislais. Niekad nesirėmiau ir nesiremsiu jų pagalba. Nepadeda jie paaugliams , suaugusiems, nepades ir vaikam mažamečiams, nes dauguma esamų psixologu patys neturi vaikų o aiškina kaip lavinti vaiką... tipo gal negaiškim laiko , nes laikas ne pasakoms sekti.

pas mus stipriai pradėjo augti ožiai, tačiau tai turėtų išaugti, Apie psixologus geriau patylėsiu, nes subjektyvia mano nuomone tai žmonės be praktikos, o knygas mes visi skaityt mokam. Dažnai patys psixologai atrodo kaip narkomanai , tiek elgesiu teik kalba tiek požiūriu, užaugę su minkštais žaislais. Niekad nesirėmiau ir nesiremsiu jų pagalba. Nepadeda jie paaugliams , suaugusiems, nepades ir vaikam mažamečiams, nes dauguma esamų psixologu patys neturi vaikų o aiškina kaip lavinti vaiką... tipo gal negaiškim laiko , nes laikas ne pasakoms sekti.
Mūsiškiui buvo kandžiojimosi, mušimosi, ir žaislų mėtymo į kur papuola fazės
dažniausiai gaudavo per rankas plius dar griežtas pasakymas, kad taip negalima, kandžiojimosi fazė jau kaip ir pamiršta(nežinau kaip darželį bus, nors tik nuo ateinančio rudenio eis, tikiuosi jau protingas bus
), o mušimosi fazė stipriai nesireiškia(gal dar tik pasireikš aktyviau netolimoj ateitį), o labiausiai nervina žaislų mėtymo į bet ką fazė...kaip šveis nežiūrėdamas kur, nu nekenčiu tokių dalykų, tuo labiau kai gali žmogų stipriai sužeist, paskutinįkart močiutei(kuri jį dievina) nemažu žaislu į veidą paleido...nu gavo per nagus ir barti gerai gavo, tai nuo to laiko jau nekyla rankos mėtyt kur papuola, jau tik žvilgtelna į mane, jei užsimoja su žaislu ir užtenka tik mano pikto žvilgsnio tuoj nuleidžia
...dar pasikonsultavau su drauge, kuri baigus kažkokią specialybę susijusią su vaikučių auklėjimu... ji man patarė, kad dabar pats laikas sudrausmint, nes vėliau nelabai ir kreips dėmesį į tuos sudraudimus..pasirodo teisi buvo, nes lyg aprimo visi žalingi įpročiai
...bet turim draugę panašaus amžiaus, kuri kandžiojasi dreskia, gnyba, kai tik suaugę nusisuka....tokia pasalūnė
...bet jos mama turi tokia poziciją, kad vaikai tegul patys išsisaiškina...nu žinot, kai mano vaikis kas 5min. rėkia nuo įkandimų ar drąskymosi tai jau manau, kad reiktų bent jau pasakyt, kad taip negalima daryt...o kai mano vaikis kartą atgal tai draugei įkando, tai pati griebė guost saviškę ir kažkodėl nenorėjo, kad vaikai patys aiškintųsi...ką dvimečiai gali pasiaiškint...bet matau, kad reikės savo vaikį išmokint duot atgal, nes manau, tai geriausias atsakas mušeikoms... nors anksčiau, to netoleravau, bet negaliu žiūrėt, kai jį mergos skaldo

maniškis pradejo muštis nuo 1m karts nuo karto pliaukšteldavo per veidą, dabar kai pats vaikšto tai ateina užsimojas iš kito kambario galo ir trenkia sakydamas teeeeee
mušasi kai jam kas ko neleidžiama, o muša daugiausiai mane, nors pvz. senelis jam ko neledžia tai vistiek aš gaunu lupt, idomu kodel taip 

QUOTE(Melajja @ 2009 01 16, 11:53)
maniškis pradejo muštis nuo 1m karts nuo karto pliaukšteldavo per veidą, dabar kai pats vaikšto tai ateina užsimojas iš kito kambario galo ir trenkia sakydamas teeeeee
mušasi kai jam kas ko neleidžiama, o muša daugiausiai mane, nors pvz. senelis jam ko neledžia tai vistiek aš gaunu lupt, idomu kodel taip 

Tik nesupykit už klausimą.
Ar jūs mušate savo berniuką, kai jis padaro kažką ko neleidžiat? Ar kas nors jūsų aplinkoje taip su juo ar kitais vaikais elgias?
QUOTE(Melajja @ 2009 01 16, 13:53)

O jus tai toleruojate?
QUOTE(liute @ 2009 01 16, 21:03)
Tik nesupykit už klausimą.
Ar jūs mušate savo berniuką, kai jis padaro kažką ko neleidžiat? Ar kas nors jūsų aplinkoje taip su juo ar kitais vaikais elgias?
Jei aplinkoje, ar seimoje butu smurtas tai man nekiltu klausimas kodel jis taip elgiasi, esu sudavus per rankas kai lysdavo prie rozeciu, bet tik tiek

Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2009 01 16, 21:38)
O jus tai toleruojate?
Kai apsimetu kad skauda ir verkiu, tai vaikas pradeda guos, veliau pradejau nekreip i tai demesio ir jau pamazu lioves tie musimaisi, zinau kad daugima vaiku musasi, taciau idomu kodel ir kur jie to ismoksta

maniske tai vis is darzelio vaziuodama musasi,o rytais taip vaziuojam buna rami,buna ir zmonems uzduoda
bandau ir nusnekyt ir kuo nors uzsiimti mikriuky bet pasedi 5min ramei ir vel prasideda

mano vaikas ir mušasi, gauna atgal, baudžiam, sakom negalima, bet niekas nepadeda...tikiuosi išaugs...nes kažkaip matau kad po truputį jau mažėja mušimaisi