O mane visiskai patrauke ant saldumynu. Pastarosiom dienom labai noris svieziu, minkstu spurgu su marmeladu

QUOTE(zarza @ 2008 07 25, 22:07)
Kai buvau nescia man labai skaniai kvepejo katino maistelis (su vitaminas, toks mazuose maisiukuose parduodamas), nu taip skaniai kad net seiles skirdavosi. Labai norejau paragauti, bet valdziausi 

Geras

man tai pries koki menesiuka labai visko su cesnaku norejosi
ir kuo daugiau tuo geriau
bet dabar svarbiausia, kad mesos butu
o i saldumynus tai isvis ziureti negaliu, anksciau kirsdavau aojej

as kazkaip nepastebejau jokiu neiprastu noru
tik vis norisi valgyt ir valgyt , ir valgyt

QUOTE(*Bounty* @ 2008 03 28, 19:30)
O dar turiu silpnybe visokiausiai chemijai

QUOTE(*Bounty* @ 2008 04 03, 13:54)
O dabar prasidejo ridikeliai!!!
Jei kas dar siemet nevalge rekomenduoju
Nusiperku pora maiseliu ir kaip semkas suvalgau net nepasidalinu
.

Ir apskritai buvo košmaras apie tuos norus kalbant... Viskas prasidėjo nuo to, kad naktį prabudus supratau - noriu CEPELINŲ... O čia buvo tas pats, kaip užsinorėt vidury žiemos šviežių žemuogių iš miško

Ir nuo tų cepelinų "pašlo pakatilas ga*** pa trubam"... Visus kraupinau, nes kimšau nori (tie džiovinti dumbliai "sušiui" - yra LT visose parduotuvėse), tik aš juos rydavau sausus, nemirkytus, tiesiai iš pakelio. Paskui klaikiai norėjau ajerų duonos, kurios anksčiau nepakęsdavau - o situacija ta pati, kaip su cepelinais... Gerai kad vyras buvo nors ir ne ginekologas, bet gydytojas - tai bent jau suprato, kaip čia viskas... Vieną naktį atsikėlęs rado mane sėdinčią virtuvėj ir verkiančią. Kas buvo? Alaus norėjau taip, kad net ašaros bėgo... Ir normalaus, o ne kokio bealkoholio... Tai jis pasižiūrėjo ir sako: "Žinai, tavo tokie nervai kenkia labiau, negu pakenks alaus stiklinė". Atnešė. Atsidariau ir vėl lūpą tiiimpt... "Kas dabar?.." "Aš normalaus, lietuviško noriu, koks turi būt, o ne šito birzgalo..."

Paskui atėjo "nušvitimas", kad negaliu, ne, tikrai negaliu, taaaaip skaniai kvepia...uošvio kvepalai

mes dar visai mazuteliai, bet jau toookie emsedziai. bet tinka tik gryna mesa. jokiu desreliu ar kumpeliu
ryte kotletukas, pietums kepsnys, vakarienei.... daug mesos..

o va as mesos kazkaip nevalgau, netraukia, saldumynu irgi netraukia..tai sakau galeciau gyventi vien zalumynais, salotomis, vaisiais ir darzovemis....ir labai jautri kvapamas pasidariau..uzuodziu viska is kilometro atstumo

QUOTE(Dryžuota @ 2008 08 06, 09:44)
mes dar visai mazuteliai, bet jau toookie emsedziai. bet tinka tik gryna mesa. jokiu desreliu ar kumpeliu

O galinis rezultatas +n kg

Papildyta:
Paskui atėjo "nušvitimas", kad negaliu, ne, tikrai negaliu, taaaaip skaniai kvepia...uošvio kvepalai

[/quote]

QUOTE(consvela @ 2008 08 05, 19:09)

Ir apskritai buvo košmaras apie tuos norus kalbant... Viskas prasidėjo nuo to, kad naktį prabudus supratau - noriu CEPELINŲ... O čia buvo tas pats, kaip užsinorėt vidury žiemos šviežių žemuogių iš miško

Ir nuo tų cepelinų "pašlo pakatilas ga*** pa trubam"... Visus kraupinau, nes kimšau nori (tie džiovinti dumbliai "sušiui" - yra LT visose parduotuvėse), tik aš juos rydavau sausus, nemirkytus, tiesiai iš pakelio. Paskui klaikiai norėjau ajerų duonos, kurios anksčiau nepakęsdavau - o situacija ta pati, kaip su cepelinais... Gerai kad vyras buvo nors ir ne ginekologas, bet gydytojas - tai bent jau suprato, kaip čia viskas... Vieną naktį atsikėlęs rado mane sėdinčią virtuvėj ir verkiančią. Kas buvo? Alaus norėjau taip, kad net ašaros bėgo... Ir normalaus, o ne kokio bealkoholio... Tai jis pasižiūrėjo ir sako: "Žinai, tavo tokie nervai kenkia labiau, negu pakenks alaus stiklinė". Atnešė. Atsidariau ir vėl lūpą tiiimpt... "Kas dabar?.." "Aš normalaus, lietuviško noriu, koks turi būt, o ne šito birzgalo..."

va cia tai prisijuokiau iki asaru...saunuole!