Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

QUOTE(jbs @ 2008 06 03, 15:09)
Maza fotke, nes is toliau fotkinta. Is arti i kadra netilpo  tongue.gif  Tarp Organzos ir Issey Miyake yra Benetton Tribu.
O Lalique  Le Parfum man panasus  Kenzo Red Flower La Perfume. Ne 1:1, bet panasumu turi nemazai.

Tada kitas klausimas tamstai: kokie kvapai siu abieju- Lalique Le Parfum ir Kenzo Red Flower La Perfume? mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
Klausiu, nes nei vieno nei kito nezinau. Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 06 03, 14:13)
Tada kitas klausimas tamstai: kokie kvapai siu abieju- Lalique Le Parfum ir Kenzo Red Flower La Perfume?  mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:
Klausiu, nes nei vieno nei kito nezinau. Aciu uz atsakyma smile.gif

Saldus, rytietiski, aksominiai kvapai. Jauciasi vanile, bet nekonditerine, tonka. Dristu abu kvapus vadinti prabangiais, bet nesunkiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 03 birželio 2008 - 14:24
QUOTE(jbs @ 2008 06 03, 15:09)
Maza fotke, nes is toliau fotkinta. Is arti i kadra netilpo  tongue.gif 

lotuliukas.gif Taigi galima padidinti nuotraukos formatą, pasirenkant norimus išmatavimus.
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 06 03, 13:00)
tai Kenzo "Parfum d'ete" vistik naudoji jau? g.gif  bigsmile.gif

p.s. kada galima pas "krikščionis" į svečius? biggrin.gif

Jau naudoju. Po truputi. Na pagailo man kazkaip atsikratyt jais. Geras tas kvapas, nors pavasaris jau praejo, pakalnutes nuzydejo, bet manau, kad pasigailesiu, jei jo nebeturesiu biggrin.gif

O kada tamstai patogu? Mes, kaip pionieres, visad pasiruosusios. Ypac, jei sveciai atitinkamai apsiginklave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 06 03, 15:24)
Saldus, rytietiski, aksominiai kvapai. Jauciasi vanile, bet nekonditerine, tonka.  Dristu abu kvapus vadinti prabangiais, bet nesunkiais.

Manau, man patiktu, reiks isbandyti, jei yra ju musu kaimo Kristianoj lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
JBS ir EUFORIJA22 labai skoningos jusu kolekcijos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
mano kukli kolekcija smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Miciau, puiki kolekcija 4u.gif - mielai kelerius kvepalus iš tavęs atimčiau cool.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif aš irgi atimčiau kelis biggrin.gif
Atsakyti
Pirma foto visa nurauciauv cool.gif tik va nezinau kas is chanel ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 06 03, 21:47)
Miciau, puiki kolekcija  4u.gif - mielai kelerius kvepalus iš tavęs atimčiau cool.gif

QUOTE(Gegytė @ 2008 06 03, 21:48)
drinks_cheers.gif aš irgi atimčiau kelis biggrin.gif

QUOTE(Kazarnienė @ 2008 06 03, 22:05)
Pirma foto visa nurauciauv cool.gif  tik va nezinau kas is chanel ten  smile.gif

net nesitikejau gauti tiek pagyru. aciu biggrin.gif

Kazarniene, ten Chanel No 5.
o Minerva tai zinau kuriuos atimtu hihihi.gif tuos kurie degtine kvepia, nia? bigsmile.gif
Atsakyti
micietta puiki kolekcija 4u.gif kurie mėgstamiausi šiuo metu? ax.gif
sorry už OT, bet kokiu čia fotiku nuotraukos darytos? super-kokybė rolleyes.gif
Atsakyti