Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Pakalnutė

QUOTE(rujo @ 2009 09 07, 15:57)
Na ir kaip gi mazyliams sekasi pratintis prie darziuko? Ar jau liekat pietu miegelio?

mes jau 3 diena kaip pasiliekam pietų miegelio wub.gif Viskas lyg ir gerai, bet vat valgyt nelabai nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 09 07, 17:14)
mes jau 3 diena kaip pasiliekam pietų miegelio  wub.gif Viskas lyg ir gerai, bet vat valgyt nelabai nori  g.gif

saunu, del valgymo, tai gal vistiek vaikiukui stresas, labiau apsipras ir prades valgyti 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Naujas būrelis "Pakalnutėje" 2-3m. vaikučiams. Teatro studija ar kažkas tokio.
Mėnesiui 50Lt. sakė, kad jei sirgsime ir neateisime, tai nereikės už tą laiką mokėti. Du kartai į savaitę. Ar kas nors galvoja leisti savo vaikučius? Gal kas iš "Nykštukų" eis? g.gif (Aš mąstau, dar laukiu šiokios tokios info apie tą būrelį)

Atsakyti
Laba mamytės

QUOTE(Kenguryte @ 2009 09 09, 10:57)

Ar kas nors galvoja leisti savo vaikučius? Gal kas iš "Nykštukų" eis? g.gif (Aš mąstau, dar laukiu šiokios tokios info apie tą būrelį)

nu planuojam leisti savo monekenę cool.gif bet būtų neprošal daugiau sužinot apie tą būrelį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2009 09 09, 10:20)
Laba mamytės
nu planuojam leisti savo monekenę cool.gif bet būtų neprošal daugiau sužinot apie tą būrelį ax.gif

nu tai gerai ( aš kaip tik pagavojau, kad jūs greičiausiai leisit wink.gif, nes vakar mačiau, kad dar nei vienas vaikiukas nebuvo užsiregistravęs ax.gif Tai ir sakau auklėtojai, o tai daugiau vaikų neis, ką ten viena Rugilė veiks lotuliukas.gif Aga ir aš laukiu daugiau info ir tada jau spręsime wink.gif
Ar ryt eisite į spektakliuką? 9:20val. berods rugiagėlių pievelė, apie skruzdėlytes ir pan . wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 09 rugsėjo 2009 - 09:49
reiks MB pasakyti,kad pakamantinėtų auklėtoją labiau apie tą burelį biggrin.gif
Rugegėlę savo tai leisim į spektakliuką,aš pati tai nea
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2009 09 09, 10:52)
reiks MB pasakyti,kad pakamantinėtų auklėtoją labiau apie tą burelį biggrin.gif
Rugegėlę savo tai leisim į spektakliuką,aš pati tai nea

Mes jei spėsim, irgis eisim į spektakliuką ( gal ir mus su Rūtene priims, nors, kai klausiau auklėtojos, tai kažkaip keistai ji į tai sureagavo? Nu taigi tik sveikintina, kad mes norime visur dalyvauti tongue.gif )
P.S. Nu tavojo avataro grožis drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš mielu noru ir sudalyvaučiau spektakliukyje,bet aš daba bacilų nešiotoje esu.Tai nesinori užkrėsti kinderiukų.
Gal nepriimta pas juos,kad ir tėveliai nori kartu su leliukais pažiūrėt smile.gif
Dėkui
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2009 09 09, 08:57)
Labas rytas.
Naujas būrelis "Pakalnutėje" 2-3m. vaikučiams. Teatro studija ar kažkas tokio.
Mėnesiui 50Lt. sakė, kad jei sirgsime ir neateisime, tai nereikės už tą laiką mokėti. Du kartai į savaitę. Ar kas nors galvoja leisti savo vaikučius? Gal kas iš "Nykštukų" eis? g.gif (Aš mąstau, dar laukiu šiokios tokios info apie tą būrelį)

Sveikute,
neticia cia ilindau paskaityneti smile.gif
o pas ka reik kreiptis del burelio,noreciau saviski leisti ,kal patiktu jam bigsmile.gif
o nezinot uz koki laika reik moketi,tipo karta i menesi ar uz pusmeti g.gif
Atsakyti
Galiu paklausti auklėtojos, pas ką ten reikia kreptis, bet šiaip, kiekviena grupė turi susidariusi sąrašiuką, manau.
O mokestis, manau tikrai nereikės mokėti į priekį už pusę metų, nes sakė, ka u- tas dienas, kur praleisime ( sirgsime ar pan.) pinigėlių neims.
Bet dar viską pasitikslinsiu ir parašysi čia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 09 02, 13:55)
Sveikutės  4u.gif

Na mamytės, gal yra čia esančių iš Drugelių grupės  ax.gif Būtų įdomu ir smagu susipažinti  4u.gif

Mes nuo spalio eisim į Drugelių grupę ax.gif
Maniškis vardu Margiris. Jau buvom nulėkę penktadienį tik šiaip apsidairyti. Viena mergytė tik labai labai verkė sad.gif Tai Margiris ją vis guodė, caca darė...Sakiau, kai saviškį paliksiu, galės ji guosti...
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2009 09 14, 10:17)
Mes nuo spalio eisim į Drugelių grupę  ax.gif
Maniškis vardu Margiris. Jau buvom nulėkę penktadienį tik šiaip apsidairyti. Viena mergytė tik labai labai verkė sad.gif Tai Margiris ją vis guodė, caca darė...Sakiau, kai saviškį paliksiu, galės ji guosti...

kaip smagu, naujų draugų bus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai laukiam Margirio įsiliejant į mūsų grupę, vaikučiai labai mieli, o tėveliai labai faini, buvom susitikę su visais jais penktadienį per generalinę grupės talką biggrin.gif O Margaris ne vienintelis įsilies į grupę nuo spalio, bus dar vienas berniukas Jonas Vilhelmas, dar kiek žinau vienas vaikiukas ateis nuo gruodžio mėnesio.
Atsakyti