yra tokie Benosen. Ne homeopatiniai, bet is zoleliu (parduoda be recepto). pati nebandziau, bet duodu vyrui, bet tas kaip ir vyras....tai geria tai pamirsta, tai miega , tai nemiega
nu zodziu negaliu pasakyti, ar tikrai veikia, nes pacientas nelabai saziningai vartoja tuos vaistus. Bet pabandyti verta, juk kiekvienas individas savaip reaguoja i tas pacias medziagas

QUOTE(Sommer @ 2008 03 29, 09:38)
Turiu problemų su užmigimu ir naktiniais prabudinėjimais,ko pasėkoje visą dieną vaikštau graužiančiom akim ir it apdujusi.Patarkite,mielosios,ko ieškoti vaistinėje miegui gerinti? 

Labas Sommer.Mane irgi dažnai kankina nemiga.Vartodavau ir cheminius vaistus,tačiau nustojus vartuoti jutau dar dydesne nemigą,labai priklausomybe nuo jų.O dabar gėriu Benosena,žinai man tai padėda.Pradėjau neblogai miegoti.Tu dar paskautik apie nemiga yra irgi puslapis Šeimos ir moters sveikatoje,paješkok aš ten irgi gavau daug patarimu.

Aš irgi nemoku pailsėti miegodama. sunkiai užmiegu, neretai blaškausi. kartais prabundu kokia 2 val. nakties ir nebegaliu užmigti iki kol jau reikia keltis. dieną jaučiuos pavargus, akys raudonos. galvoju gal nuspirkti kokių vaistukų nuo nemigos, bet girdėjau jog nuo jų galima tapti priklausomu. nežinau kiek čia tiesos
o šiaip tai pastaruoju metu kai neužmirštu ant pagalvės užsilašinu keletą lašų levandų eterinio aliejaus. va tada užmiegu kaip kūdikis

o šiaip tai pastaruoju metu kai neužmirštu ant pagalvės užsilašinu keletą lašų levandų eterinio aliejaus. va tada užmiegu kaip kūdikis

neuro 3 pabandyk. regis, jie stipriausi i tu naturaliu. bet man tai buve nebuve 
Papildyta:
baikit, kokia ten priklausomybe. bobuciu ismislas
as prie rimtu vaistu nepriprantu ir naturaliai uzmiegu. zodziu, fizines priklausomybes tikrai nesukels zoleles. nebent psichologine - jei gulesi ir galvosi, kad va, neisgeriau ir pan.

Papildyta:
QUOTE(gramaz @ 2008 04 11, 17:37)
Aš irgi nemoku pailsėti miegodama. sunkiai užmiegu, neretai blaškausi. kartais prabundu kokia 2 val. nakties ir nebegaliu užmigti iki kol jau reikia keltis. dieną jaučiuos pavargus, akys raudonos. galvoju gal nuspirkti kokių vaistukų nuo nemigos, bet girdėjau jog nuo jų galima tapti priklausomu. nežinau kiek čia tiesos

baikit, kokia ten priklausomybe. bobuciu ismislas

[quote=katalike,2008 04 11, 22:01]
Papildyta:
bandžiau visus kokie tik įmanomi miegui gerinti: Notta, acosedum, neuro 3 ir t.t bet jokie nei galvoj, nei r...
kažkas vadinasi gyvenime ne taip jau čia kiti dalykai...
reikia geriau pagalvoti, jei nemiga tęsiasi labai ilgai gal verta pabandyti lexotanilį. jie ir ramina ir gerina miegą, man tai paadėjo ir problemos susitvarkė
tik tiek kad nesaikingai vartojant prie jų įprantama

Papildyta:
bandžiau visus kokie tik įmanomi miegui gerinti: Notta, acosedum, neuro 3 ir t.t bet jokie nei galvoj, nei r...

Pabandyk dar Acomininum.
Labai gerai atpalaiduoja mintis, baigiasi visi "minčių šturmai" ir palengva ramia galva užmiegi. Jokio pripratimo!
Kai man artėja Piktų Moterų Sindromas
dažnai prabundu naktį ir galiu, ką nori skaičiuot
, tai, kad nesikankint visą naktį iki paryčių, tiesiog po liežuviu susilašinu 10-15 lašelių ir einu miegot.
Sėkmės

Labai gerai atpalaiduoja mintis, baigiasi visi "minčių šturmai" ir palengva ramia galva užmiegi. Jokio pripratimo!
Kai man artėja Piktų Moterų Sindromas

Sėkmės

Yra homeopatiniai lasiukai Passidorm. Pabandyk. Jei tau tiks, bus
.
Dar yra zolelines kapsules Night Rest (Ramus miegas).

Dar yra zolelines kapsules Night Rest (Ramus miegas).