Pasidalinsiu savo patirtimi.
Sedatif nera migdantys vaistai... bet jie yra silpnoki, esant rimtesniems pergyvenimams nepadeda. Kai ejau gintis magistrinio teko suciulpt 2 kart po 2 (su pusvalandzio pertraukele), kad nerimas praeitu ir balsas nedrebetu. Kiek stipresni Nervoheel', o jei sutrikimai emocinio pobudzio - Natrium Muriaticum 30 ir Ignatia 30 zirneliai, sitie emocijas suvaldo ir nuramina.
Bent jau dabar,man veiksmingų neliko.Seniau negalėjau atsidžiaugti Dormiplant.Rodos sudėtyje nieko ypatingo nėra,bet veikdavo tiesiog nuostabiai
..kol nedingo iš Lietuvos rinkos,nes gamintojai berods nusprendė,kad jiems neapsimoka Lietuvoj prekiaut.

O gal kas žinote kaip vadinasi tos tabletytės kur duoda ligoninėse kad geriau miegotum? 
Somnols su receptinis ar ne?

QUOTE(Borzika @ 2010 05 10, 21:25)
Ryte ir dieną ne migdomieji, o raminantys geriami.
Pvz. Sedatif anotacijoje rašoma, kad "preparatas nesukelia mieguistumo, neveikia reakcijos, todėl jį gali vartoti ir vairuotojai".
Pvz. Sedatif anotacijoje rašoma, kad "preparatas nesukelia mieguistumo, neveikia reakcijos, todėl jį gali vartoti ir vairuotojai".
O man labai miegas suima nuo Sedatif

as geriausiai uzmiegu ir geriausiai miegu po 6 tibetietisku pratimu (tik tai ne vaistas
darau pries miega), pasiguglinkite ir pabandykite:)
pradejusi praktikuoti, miegu kaip kudikis (plius susitvarke virskinimas)

pradejusi praktikuoti, miegu kaip kudikis (plius susitvarke virskinimas)
QUOTE(Rinesa @ 2012 01 04, 18:20)
Solmons parsiduoda be recepto.
P.S. Aš gėriau Benosen, man nepadėjo.
Dabar geriu Melatoniną, lyg ir viskas gerai. Nors su miegu turėjau daug problemų. Daug metų gėriau Stilnox'ą. Bet ačiū D "išsivadavau nuo jo