Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainės - viskas apie jas

QUOTE(Blue @ 2010 12 02, 20:19)
stai pas mane visos sienos dramblio kaulo spalvos, ir kambary gyvinu raudona spalva:

Labai grazu pas Jus wub.gif Pas mus irgi namuose dominuoja pastelines spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 12 06, 10:15)
Labai grazu pas Jus  wub.gif  Pas mus irgi namuose dominuoja pastelines spalvos  4u.gif

ACIU 4u.gif
tik va nesugalvoju kokio kilimo reikia cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2010 12 06, 11:19)
ACIU  4u.gif
tik va nesugalvoju kokio kilimo reikia cia doh.gif

Pas mus svetaineje kilimas nedidelis, ovalo formos, sviesus su rudom juostom. Manau jums tikstu kazkas sviesaus su raudonu, nes raudonos spalvos pas jus taip pat yra interjere.
Atsakyti
stai pas mane visos sienos dramblio kaulo spalvos, ir kambary gyvinu raudona spalva:

IS tiesu, pas jus labai grazu ir jauku. Ir baldai virtuves, turiu omenyje, stala ir kedes labai man patiko. Kur juos pirkote ir uz kiek (jei ne paslaptis), nes mes irgi tokio tipo planuojame.

Dekui uz atsakyma is anksto
Galima ir i az, jei nenorit forume rasyt (del reklamos)
Atsakyti

labai grazu!
kur pirkote paveikslus? panasus ir man tiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2010 12 08, 09:32)
labai grazu!
kur pirkote paveikslus? panasus ir man tiktu smile.gif

valgoajame kur kabo, tai piese pazystama vienoliktoke rolleyes.gif
o svetaines paveikslai, pirkom pernai budami Rumsiskese per Uazgavenes mugeje.
Jei neklystu kazkos panevezietis pardavinejo, jie labai paprastuciai, kaip kad vaikysteje liedavome spalvas ir dedavome stampus visokius su veidrodeliais lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, labai prašau pagalbos - gal kuri turite prisirinkusi svetainių pvz. Darysime remontą, kambarys pailgas (4m x 5m), standartiniam 2 kambarių bute, sukišti į jį reikia daug: sekcija 4 m. minkšta dalis 3-2-1 ir mažas rašomasis staliukas. Nežinau, kaip viską sudėti, kad būtų jauku. Prikabinu planelį šiokį tokį, kad įsivaizduotumėt apie ką eina kalba.
http://public.fotki....nes/planas.html

Sekciją statytume prie raudonos sienos.
Ačiū už idėjas

Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2010 12 02, 19:19)

Labai gražus valgomojo stalas, gal pasidalintum kur pirkote, ar užsisakinėjote?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Mano sprendimas
user posted image
user posted image
Atsakyti
va čia labai gražūs tapetai, aplamai viskas labai suderinta, jauku ir miela smile.gif

http://irmahomestyle...l.../Svetainės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afralt: 18 vasario 2011 - 08:06
Jau kelios dienos, kaip sedziu prie PC ir ieskau informacijos ax.gif gal galit, kas patarti, kokia spalva dazyti sienas? Musu namas medinis, todel lubas galvojam deti eko lentelemis baltomis (kad neskiltu). Pietu puseje yra 3 dideli langai, baldai sviesus (2 ir 3), wenge spalvos staliukas su dramblio kaulu, grindys - sviesus laminatas. Svetaine kartu su virtuve. Virtuve sviesi - grindys tamsesne rusva, o sienos sviesiai rusvom plytelem, baldai svieus. Prie laiptu i 2-a a. pradejom deti skaldyto akmens plyteles (rusvas, gelsvas, pilkas akmuo).
Sienas norim tepti dekoratyviniu tinku. Tik neisivaizduoju, kokia spalva pasirinkti, kad nebutu viskas laaaabaaaaaaai sviesu. Svetaines baldus zadu pirkti wenge su dramblio kaulu.
Svetaine nuo virtuves skiria du mediniai mano dekupazuoti stulpai.
Labai lauksiu jusu nuomoniu smile.gif
Rasiau kitoj temukej ta pati, bet ziuriu, kad sioj gal greiciau kas atsakys:)

Atsakyti
QUOTE(jolkute @ 2011 02 20, 17:41)
Jau kelios dienos, kaip sedziu prie PC ir ieskau informacijos ax.gif gal galit, kas patarti, kokia spalva dazyti sienas? Musu namas medinis, todel lubas galvojam deti eko lentelemis baltomis (kad neskiltu). Pietu puseje yra 3 dideli langai, baldai sviesus (2 ir 3), wenge spalvos staliukas su dramblio kaulu, grindys - sviesus laminatas. Svetaine kartu su virtuve. Virtuve sviesi - grindys tamsesne rusva, o sienos sviesiai rusvom plytelem, baldai svieus. Prie laiptu i 2-a a. pradejom deti skaldyto akmens plyteles (rusvas, gelsvas, pilkas akmuo).
Sienas norim tepti dekoratyviniu tinku. Tik neisivaizduoju, kokia spalva pasirinkti, kad nebutu viskas laaaabaaaaaaai sviesu. Svetaines baldus zadu pirkti wenge su dramblio kaulu.
Svetaine nuo virtuves skiria du mediniai mano dekupazuoti stulpai.
Labai lauksiu jusu nuomoniu smile.gif
Rasiau kitoj temukej ta pati, bet ziuriu, kad sioj gal greiciau kas atsakys:)

O kodel Jus bijot to sviesumo? Sviesios spalvos visada dvelia svara ir sviezumu,o atsibodus ir ivedus kelis tamsesnius akcentus kas kart gausis vis naujai. Beto tamsios sienos sumazins erdve... Siulau pabandyti gelsvus atspalvius nuo dramblio kaulo iki labai svelnaus persiko. Jei baldai bus su dramblio kaulo spalva tikrai galit tokia pat spalva sienas dazyti ir jei atrodys per sviesu pagyvint visada galesit kokiais paveiksleliais ant sienu, nuotrauku remeliais tamsesniais ir kitom smulkmenom... mirksiukas.gif
Atsakyti