Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainės - viskas apie jas

QUOTE(@leja @ 2013 12 19, 14:31)
mes butent taip darysim. statysim komoda o virs jos telikas, tik nezinau ar ta komoda bus zema ir ant jos pastatysim ar aukstesne ir kabinsim ant sienos.  Tik ta mus siena bus nedidele sienele/uztvara nuo virtuves

mes irgi taip pat darysime. komoda bus auksta, ikejine smile.gif
pvz
user posted image
Atsakyti
Sveiki, isirenginejam namucius, tiksliau dabar viskas giliu apmastymu stadijoj. Labai noriu valgomojo stalo, tokio, kad reikalui esant issiskleistu, o kasdien neuzimtu daug vietos, butu apdetas pvz 6kedem. Bet esme ta, kad kalba vyksta apie 18kv kambai, kuriame dar reik sutalpinti odini kampa ir kazkoki balda su tv. Tai ar verta man i ta 18kv kambari deti stala ar geriau neapkraut kamb baldais ir palikt tik kampa su tv? Gal kazkas bande kazka tokio padaryt, bet nusivylet arba kaip tik pasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(Agnyte1984 @ 2014 01 04, 12:06)
Sveiki, isirenginejam namucius, tiksliau dabar viskas giliu apmastymu stadijoj. Labai noriu valgomojo stalo, tokio, kad reikalui esant issiskleistu, o kasdien neuzimtu daug vietos, butu apdetas pvz 6kedem. Bet esme ta, kad kalba vyksta apie 18kv kambai, kuriame dar reik sutalpinti odini kampa ir kazkoki balda su tv. Tai ar verta man i ta 18kv kambari deti stala ar geriau neapkraut kamb baldais ir palikt tik kampa su tv? Gal kazkas bande kazka tokio padaryt, bet nusivylet arba kaip tik pasiteisino.

O tikrai norit kampo? Gal geriau sofute lengva? ax.gif Tie kampai man tai labai jau atgyvena blush2.gif Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 04, 12:30)
O tikrai norit kampo? Gal geriau sofute lengva? ax.gif Tie kampai man tai labai jau atgyvena blush2.gif Bet cia tik mano nuomone 4u.gif

Kad visokiu tu kampu yra, mes i kampa ziurim del patogumo, nes ir dabar turim, tai visi trys atsisest telpam, pazaist, tv paziuret, o ant sofos ir pvz fotelio nebut tokio jaukumo smile.gif
Vienas is galimu variantu yra sis ir neatrodo man jis labai senoviskai:
http://www.baldupark...mpas-wings.html
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 04, 12:30)

galima noreti daug ko.. asmeniskai man retas kuris kampas grazus. Bet kad atgyvena, nelabai sutikciau, nes ju formos kasmet keiciasi, spalvu ivairove didele. Beda ta, kad is sofutes mazai naudos, nes jei reikia priimti svecius, nera kur pasodinti. Galvojome statyti dvi sofutes kampu, neva tai graziau, bet tiesiog netelpa. Todel grizom prie elementaraus kampo, kuris is tikro atitinka visus norus.
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2014 01 05, 12:33)
Todel grizom prie elementaraus kampo, kuris is tikro atitinka visus norus.

Tai vat, isvada paprasta - nes gyvenam ekonominiuose mazuose butukuose (dauguma), todel ir darom, tikrai, ne kas graziausia..

Na, bet as kazkaip vadovaujuos principu, kad sveciai ne kas diena, o tik musu seima kas diena, todel darau del saves, o ne del kitu. O patys laisvai sutilpsime i 3 vietu sofute ir du foteliukus.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 05, 11:39)
Tai vat, isvada paprasta - nes gyvenam ekonominiuose mazuose butukuose (dauguma), todel ir darom, tikrai, ne kas graziausia..

Na, bet as kazkaip vadovaujuos principu, kad sveciai ne kas diena, o tik musu seima kas diena, todel darau del saves, o ne del kitu. O patys laisvai sutilpsime i 3 vietu sofute ir du foteliukus.

drinks_cheers.gif
nedideliam kambary ne nesvarstem galimybes det kampo...jis ir atrodo griozdiskas ir yra....dejom paprasta 3 vietu sofkute, be porankiu, kurie tik vieta uzima, o naudos ner ir foteliuka...
Atsakyti
Kadangi pas mus kambarys tik 19 kvadratų kuriame turi tilpti virtuvinis stalas, sieninė spinta ir sofutė. Tai supratau, kad fotelis netilps, nes kampą užima šuns guolis, o kampas irgi netiks, nes užstos praėjimą link balkono. Tai mano sprendimas manau bus šis staliuko ir sėdimosios vietos sprendimas. Kai reikės daugiau žmonių atsisėst tiesiog atitrauksiu, o kasdienai bus po staliuku arba kojom pasidėti. Gal ir kažkas tiks idėja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2014 01 05, 14:52)
Kadangi pas mus kambarys tik 19 kvadratų kuriame turi tilpti virtuvinis stalas, sieninė spinta ir sofutė. Tai supratau, kad fotelis netilps, nes kampą užima šuns guolis, o kampas irgi netiks, nes užstos praėjimą link balkono. Tai mano sprendimas manau bus šis staliuko ir sėdimosios vietos sprendimas. Kai reikės daugiau žmonių atsisėst tiesiog atitrauksiu, o kasdienai bus po staliuku arba kojom pasidėti. Gal ir kažkas tiks idėja.  4u.gif

Galvoju ir as kaip vietos sutaupyt ir tuo paciu turet kur svecius susodint.
Sitas variantas man netinka, nes stiklo nenoriu.
Tai as galvoju apie paprasta staliuka ir po juo pakisti du "pufikus" http://www.berrybald...28#.UslLuTvDu1s
Nesimaisys po kojomis, o kai reikes issitrauksim smile.gif
Atsakyti
Bandau ikelti nuotrauka su draugu komoda. smile.gif)

user posted image
Atsakyti
Pats komodos ir tv variantas thumbup.gif sakyčiau arti idealaus smile.gif ir staliukas gražiai įsilieja, tik man ta kėdė ala iš muziejaus fondų ypač jos atlošas nesižiūri, kažkaip išsišoka, na aišku reikėtų visą kambarį matyti, kas kur, prie ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2014 01 05, 16:15)
Pats komodos ir tv variantas  thumbup.gif  sakyčiau arti idealaus smile.gif ir staliukas gražiai įsilieja, tik man ta kėdė ala iš muziejaus fondų ypač jos atlošas nesižiūri, kažkaip išsišoka, na aišku reikėtų visą kambarį matyti, kas kur, prie ko smile.gif

As tokia kede, jei jau jos noreciau, deciau i koki hola. Dabar daiktai kaip be vietos pametyti . Patys daiktai grazus, bet vat nesudaro visumos.
Atsakyti