Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainės - viskas apie jas

QUOTE(undi @ 2008 04 09, 12:38)
na cia nuotraukoje i raudonuma daugiau atrodo, nes apsvietimas ir foto ne tas vaizdas, truputy daugiau i ruduma nesa spalva, labai sunku apibudint istikruju
bet va man ir kyla klausimas ar tik balta geriau dayt ar balta su rudu?
Papildyta:
aciu iriska 4u.gif

nu nzn kaip tau ir kitoms, bet man vistiek rodosi, kad ruda su balta cia kuo puikiausiai ziuretusi smile.gif bent jau as taip pati daryciau
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 04 09, 15:04)
na bandau gal gausis pagaliau ax.gif
My Webpage

Jeigu nuotraukoje gavosi tokia pati spalva kokia realiai yra siena, tai prie tokios raudonos baltų baldų nedėčiau... Pirkčiau tamsiai rudą sekciją ar komodą (ko tu ten tiksliai nori nežinau) ir staliuką tokį pat t. rudą pastatyčiau. Aišku, čia tik pagal savo skonį pasakiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2008 04 10, 11:54)

cameja negali paieskoti kazka tokio viena siena tapetuota raudonai ir su kokiais gelsvais lapeliais , kazkokiu rastu, o kita gelvai dazyta . gal turi ka,. as noriu taip daryti, bet nzn ar graziai atrodys. buciau dekinga jei foto imestum. aisku jei turi. ax.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal zinote kur galima kokia programele atsisiusti, kad pasibraizyti swetaine, Mintyse zinau ko noriu, tai noriu tai pawaizduoti ant lapo.
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 04 10, 11:24)
uzeik ant nuotraukos ir desiniu peles klavisu save pictures as.. ir  saugok mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Ir Camejai - aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 04 10, 11:00)
cameja negali paieskoti kazka tokio viena siena tapetuota raudonai ir su kokiais gelsvais lapeliais , kazkokiu rastu, o kita gelvai dazyta . gal turi ka,. as noriu taip daryti, bet nzn ar graziai atrodys. buciau dekinga jei  foto  imestum. aisku jei turi.  ax.gif  4u.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif jei rasiu-imesiu mirksiukas.gif

QUOTE(.NAJ.A @ 2008 04 10, 13:55)
Aciu 4u.gif
Ir Camejai - aciu 4u.gif

ner uz ka 4u.gif
Atsakyti
kur cameja dingus taip laukiu svetaines kokios nors 4u.gif
Atsakyti
o aš jau turiu savo komodą ir stalą clap.gif tik vis neprisiruošiu nufotkint ir įmest parodyti:ax:
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 04 18, 18:32)
o aš jau turiu savo komodą ir stalą clap.gif  tik vis neprisiruošiu nufotkint ir įmest parodyti:ax:

būk gerutė, prisiruošk ir parodyk rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 04 17, 13:57)
kur cameja dingus taip laukiu svetaines kokios nors  4u.gif

blush2.gif ...pirmadieni prisistatysiu pioneer.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 20 balandžio 2008 - 13:31
user posted image

user posted image

user posted image