Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių balinimas

QUOTE(booonbon @ 2013 07 02, 20:57)
turiu siokius tokius plaukelius apacioj bambos ir virsuje.. taip pat nugaros apacioje. jie balti, bet taip noris kad ju neeebutu... doh.gif kaip pasalinti? depiliaciju nenoriu pradeti, bijau kad prades auginti juodi po to ar kazka... galvoju krema banyt, bet kad jie ir taip balti, bet gal nukristu, nnuddegintu juos?? g.gif

Nei nudegins, nei nukris.
Nesuprantu, kuom tie šviesūs gyvaplaukiai trukdo schmoll.gif fiziologija žmogaus tokia. Mažai plaukų, kuriuos ir taip reik šalint, kad dar tokiais dalykais užsiimat?
Atsakyti
aš ir siūlau šviesių nešalinti. Džiaukitės kad ne tamsūs biggrin.gif Prisigalvojat bėdų kur jų nėr
Atsakyti
tikrai atrodo negraziai:)) ant idegusio kuno juolab:) neprisigalvociau, jei daugelis nepaklaustu ar ko nors nepasakytu:)
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 05 27, 19:04)
Išbandžiau šitą http://pigu.lt/kvepa...50_ml?id=156481 , pabalino, bet ne tai stipriai, kaip norėjau smile.gif bandysiu antrą kartą.

Nors jau daug laiko praejo, norejau paklausti: ar antra karta stipriau nubalino? smile.gif
Atsakyti
As perku praktiskai pirmus pasitaikiusius balinimo kremus, kolkas visu rezultatas toks pat, plaukeliai pasvieseja ir tiek. Kad savo norima rezultata pasiekciau, reikia pora kartu balint. Sviesinu ranku plaukelius, nepatinka aitrus amoniako kvapas ir tai, kad pasvieseja ir pati oda lotuliukas.gif tai tenka siek tiek tos koses uztept ir ant neplaukuotu vietu, kad tas spalvu nuejimas tolygesnis butu...
Atsakyti
Keliu temute i virsu 4u.gif Tai ar yra isbandziusiu plaukeliu balinima namu salygomis, nepirktiniais kremais?? Nes ir man pasiteisino tas kad kremu balinant daugeja ir juoduoja plaukeliai.Rudeni pradejau balinti juostele prie bambos, o db saule islindo net issigandau pilva pamacius vias pilvas maziukais smulkiais bet juodais plaukeliais apauges.Nebezinau ka bedaryt...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(minicolada @ 2016 04 18, 19:28)
Keliu temute i virsu 4u.gif Tai ar yra isbandziusiu plaukeliu balinima namu salygomis, nepirktiniais kremais?? Nes ir man pasiteisino tas kad kremu balinant daugeja ir juoduoja plaukeliai.Rudeni pradejau balinti juostele prie bambos, o db saule islindo net issigandau pilva pamacius vias pilvas maziukais smulkiais bet  juodais plaukeliais apauges.Nebezinau ka bedaryt...sad.gif

isbandykite Epiladerm procedura su enzimais ir po keliu procedur dings visam laikui thumbup.gif
Atsakyti
[quote=alphaa,2016 04 20, 01:23]
Iziebet vilti man 4u.gif ] Gal galit papasakoti placiau bandet?
Atsakyti