Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečiai: "Vaivorykštė"

QUOTE(Giedrija @ 2013 04 29, 18:44)
As taip pat gavau pora laisku del 2% pajamu mokescio ir viskas,na laukiam toliau

pernai buvo geguzes 17 smile.gif manau pasiskambinsit tai nieks i galva neduos biggrin.gif ir pacioms bus ramiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2013 04 29, 21:00)
pernai buvo geguzes 17 smile.gif manau pasiskambinsit tai nieks i galva neduos biggrin.gif ir pacioms bus ramiau smile.gif


O jus pernai pradejot eiti? Sakykit kaip ten pratinimas vyksta prie darzelio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrija @ 2013 05 01, 17:46)
O jus pernai pradejot eiti? Sakykit kaip ten pratinimas vyksta prie darzelio?  4u.gif

taip mes ejom pernai... nuo rugsejo 1 (nuo 2 d. nes buvo pirmadienis) isejom ir palikau ten iki pietu. su aukletojom susitarem jei ka paskambins smile.gif as netoli dirbu smile.gif is anksto vaika nuteikinejau kad bus daug vaikuciu kad zais tai maniskis labai norejo eit. tai nuvedziau aukletoja vedes i grupe as jam pasakiau kad jis pabus ir as ateisiu pasiimti. ir viskas ok biggrin.gif nenorejo eit namo.
kita diena jau palikau miegot. aukletojos sake nu kazin kazin kaip cia bus bet sakau ka cia zaist savaite... tai liko be problemu.
kitos mamos ejo visa savaite ten kartu buvo... bet kaip aukletojos sake nei ten reikejo tiek but nei ka smile.gif ir jos is tikro nepatogiai jaucias, nes kaip pradzioj tai visko gi buna ir paverkia tie vaikai ir viska, o dar kai mamos stebi tai joms ten stresas papildomas. siaip tikrai gerai visos aukletojos tvarkos, ir verkianciu vaiku praktiskai negirdet visam darzelyj. net direktore gyre visas grupes kad verkianciu taip jau ilgiau gal buvo du vaikai.
naturalu kad yra nerimas kaip cia kas bus, bet galiu nuraminti tikrai bus viskas gerai. jau ten jos pacios bijo direktores tai ramina tuos vaikus ir ant ranku jei reik panesioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinnygirl @ 2013 05 02, 19:11)
jau ten jos pacios bijo direktores tai ramina tuos vaikus ir ant ranku jei reik panesioja biggrin.gif[/color]


būtent apie direktorę teko girdėti visokių atsiliepimų g.gif Tokių įdomių, sakyčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrija @ 2013 05 01, 16:46)
O jus pernai pradejot eiti? Sakykit kaip ten pratinimas vyksta prie darzelio?  4u.gif


Mes irgi pradejom nuo rugsejo. Mergaitė sunkiai pratinosi. Na dabar jau dažniausia neverkia, bet iki Naujųjų tai retas rytas ramus buvo. Dabar su tėčiu lieka geriau, o jei vedu aš - susigraudina kai išeidinėju. Pradžioj leidžia pabūt ir tėvams. Bet reikia irgi žiūrėt iu jaust ribas, nes kiek būs,i tiek norės vaikas, kad būtum. Taigi mūsų mergaitė tubūt ilgiausia iš grupės pratinosi nors aš galėjau tai nuspėti.
Atsakyti
radau Vaivorykštės tinklapyje, kad gegužės 30 d. 17,00 - 18,30 val. Vaikų darželio „Vaivorykštė“ ir Eigulių seniūnijos tradicinis renginys, skirtas Tėvo ir Vaikų gynimo dienai „Šeimų fiesta“. Kviečiami būsimų ugdytinių tėvai. Dalyvauja studentai ir Sporto universiteto, vyks „Madų šou“ - rūbų ir aksesuarų iš antrinių žaliavų pristatymas, 5-7 m. vaikų spektaklis „Ligų šmėklos“.

o gegužės 13 - 17 d. Atvirų durų dienos švietimo įstaigose „Darželiai kviečia“, skirtos Kauno visuomenei.

Tai gal čia tas mūsų laukiamas renginys g.gif
Atsakyti
QUOTE(montesa @ 2013 04 26, 11:54)
Sveiki! Gal lankiusiu vaikuciu mamos galetu parasyti atsiliepimu apie grupes Zvaigzdele aukletojas/salygas ir pan.? Pvz., ar ten yra loveles, ar tiesiami ciuziniai pietu miegui? Aciu!

sveiki. mes lankom sia grupe,nuostabios aukletojos,nuostabi aplinka,jokiu priekaistu neturiu,yra ciuziniai ir loveles,viskas svaru ir tvarkinga:) didziausi pagyrimai siai grupei,gaila mes jau paruosiamukai ,paskutiniai musu metai cia verysad.gif dziaugiames,kad pasirinkom si darzeli ir papuolem i sia grupe,per 3 metus neturiu kuo skustis wub.gif pazadu kad jai aplankys gandrai visi lankys si darzeli:)
Atsakyti
O as radau tinklapyje ju,kad geguzes 21d. 16:30 "Istaigos prezentacija" tai galbut cia sitas musu taip laukiamas? g.gif
Atsakyti
JŪSŲ VAIKAS LANKYS MŪSŲ ĮSTAIGĄ NUO 2013-09-01.
KVIEČIAME ATVYKTI 2013-05-21, 16.30 VAL. Į ĮSTAIGOS PREZENTACIJĄ, (BE VAIKO) Į SALĘ.
JŪSŲ DALYVAVIMAS MUMS IR JUMS LABAI SVARBUS!
Atsakyti
Sakykit mamos, o vaikai su pižamom miega pietų miegelį ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ručikas @ 2013 08 20, 13:58)
Sakykit mamos, o vaikai su pižamom miega pietų miegelį ?  smile.gif

kol silta su maikutem, kai vesiau su pizamom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(birgiolita @ 2013 08 24, 23:26)
kol silta su maikutem, kai vesiau su pizamom smile.gif


Ačiū už informaciją.
Atsakyti