Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Kokie pavasariski auskariukai wub.gif
Atsakyti
~Migla...Miglelė~ kokie fainuoliski thumbup.gif
Atsakyti
Melita.,aurelija_ma, Ačiū jums 4u.gif smile.gif
Atsakyti
mano pirmieji darbeliai iš modelino blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
muscata paskutiniu jau koks grozis ir zaismingumas wub.gif
Atsakyti
Labai liuks Muscatos auskariukai!
Manieji:
user posted image
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif neseniai atradau šią temutę ir jau įsimylėjau. o jau visų jūsų auskariukai - tiesiog neišpasakyto grožio bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(bea @ 2008 04 09, 22:20)
na turi is vienos vietos islysti. svarbiausia suprasti porą dalykų, kurie šiame burbuliuke yra svarbūs: 1. visada valas susikryžiuoja per didelį burbuliuką. 2. visi viduriukai susideda iš 5 mažesnių burbuliukų. t.y. padarai keturis lapelius ir kai imi penktą mažą, jis jau eina per seniau įpintą didelį. 3. visada veri ratu į VIENĄ pusę. ir puikiai pasidaro viskas iki galo smile.gif. vienąkart kruopščiai atsisėdus padaryk, tikrai gausis.
va taip:
user posted image

QUOTE(Lauružė @ 2008 04 10, 21:58)
Bea, Bea, Bea !!!   clap.gif  clap.gif clap.gif
Aciu tau pats dideliausias. Tapai mano pirmojo burbuliuko krikstamote  4u.gif
Lieku tau skolinga  birthday.gif
Nu pagaliau ir as susidraugavau su burbuliuku. Nerealus jausmas...  user posted image Turbut panasiai jauciasi alpinistai pasieke virsune  hihihi.gif user posted image
Oi vos nepamirsau gi nuotraukos ideti. Susipazinkit - mano pirmas burbuliukas:
user posted image

o labiausiai įsimylejau jūsų burbuliukus, bet niekaip man neišeina verysad.gif schema padėjo tiek, kiek joje pavaizduota, o toliau...? ką daryti toliau? doh.gif g.gif padėkit, prašau help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaju: 17 gegužės 2008 - 17:59
Jurgaju,
na ka as galiu patarti? Pagalvojau, gal pabandyk verti pagal kitas schemutes?
Gal tau aiskiau bus pagal kitas g.gif
O jei pagal sita, tai verti reikia lygiai taip pat - kad butu centre penki mazi, ir kad aplink penki dideli.
Sekmes 4u.gif
Na o ta proga idedu pasirodyt, kaip perdariau drauges papuosalus:
cia is paprasto perliuku verinio:
user posted image
o cia buvo ant silikoninio siulo suverta apyranke. Is jos gavosi apyranke ir auskarai, ir prisiderino sirdute
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2008 05 18, 00:28)
Jurgaju,
na ka as galiu patarti? Pagalvojau, gal pabandyk verti pagal kitas schemutes?
Gal tau aiskiau bus pagal kitas  g.gif
O jei pagal sita, tai verti reikia lygiai taip pat - kad butu centre penki mazi, ir kad aplink penki dideli.
Sekmes  4u.gif

o kur galėčiau dar gauti schemučių? blush2.gif
pagal šią shemą, tai supratau, kad reikia verti jog centre būtų maži, o aplink dideli karoliukai, bet man neaišku,kaip tas gėlytes vieną su kita jungti blush2.gif nes juk jos jungiasi žiedlapiais verysad.gif t.y. kiekvienai naujai gėlytei nereikia daryti 5 ziedlapi, o ji prisijungia prie prieš tai padarytų gėlyčių žiedlapių. va šitoj vietoj man ir neaišku: ką su kuo jungti... blink.gif

labai gražūs tavo papuošaliukai 4u.gif labai labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Gegyte niu fainuciai tokie thumbup.gif
Lauružė niu paskutinis tai grazus liabai liabai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2008 05 17, 23:28)
Na o ta proga idedu pasirodyt, kaip perdariau drauges papuosalus:
cia is paprasto perliuku verinio:

Na man iš perliukų, tai tikri vestuviniai wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos ar kuri galit placiau papasakoti apie modelina, ar tiesiog nukreipti ten kur yra apie ji pasakojama, nes labai jau grazus darbeliai, o as sitoj sriti dar zalia blush2.gif
Atsakyti