Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Sssss,
fainuoliai tavo auskariukai, tokie tvarkinguciai 4u.gif

Unkind,
ir tavo grazuoliukai su fantazija 4u.gif

Gegyte,
na o tavo - kaip tikros profesionales thumbup.gif
Atsakyti
Lauruže, ačiū už komplimenta ax.gif
Atsakyti
Neapsakomas malonumas kai giria pacius pirmus darbus. Aciu
Atsakyti
Gegyte, klausimas ne i tema, bet kaip padarai tuos paraitymus ant foto? man lb grazu blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Radau kažkur nete nuotraukas su jais, tai nusikirpau rėmelius biggrin.gif
Lauruže, dėkui dideliausias smile.gif
Atsakyti
Nezinau ar i tema klausiu. Nusipirkau rankdarbiai.com pasidabruotus kabliukus auskarams, menesis nepraejo o jie labai patamsejo. Ar cia pasidabruoti visada taip juoduoja?
Atsakyti
QUOTE(sssss @ 2008 06 02, 08:53)
Nezinau ar i tema klausiu. Nusipirkau rankdarbiai.com pasidabruotus kabliukus auskarams, menesis nepraejo o jie labai patamsejo. Ar cia pasidabruoti visada taip juoduoja?

man asmeniškai tiek pasidabruotos, tiek sidabrinės detalės po kurio laiko juoduoja verysad.gif ( čia juk ir nuo odos PH, prakaito, sieros daug turinčių produktų valgymo priklauso g.gif ) , tačiau prieš porą metų esu pirkusi spec. skysčio ( Connoisseurs "Silver Jewelry Cleaner", 200 ml ) - tai po šiai dienai sėkmingai naudoju tą patį indelį, skrysčio nusinaudojo gal tik per pirštą, tai manau dar porai metelių užteks man jo thumbup.gif , pirkau juvelyrams skirtoje parduotuvėje, mokėjau kažkur iki 20 lt, taip pat yra auksiui, sidabrui su akmenimis valyti skysčių

tereikia norimą papuošaliuką įmerkti porai sekundžių - ir vėl kaip naujas thumbup.gif , tik po to reikia gerai nuplauti po tekančiu vandeniu ir toliau sėkmingai puoštis thumbup.gif
Atsakyti
Labai labai aciu uz patarima. smile.gif
Atsakyti
keletas naujesnių:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai gražūs, gal išduosi paslaptį kur tokias gražias kepurėles pirkai? g.gif
Atsakyti
Vaida_P jau grazuciai tai wub.gif spalva metaliuku siuo metu muset fainiausia man thumbup.gif
Atsakyti
Vaida P,
labai originalus auskarai thumbup.gif
Atsakyti