Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

QUOTE(grazhe @ 2008 06 13, 18:34)
Kabinetis yra gerai! biggrin.gif kritika juk padeda tobulet  bigsmile.gif  Gal reiktu virsutini stikliuka "iremint" mazias sidabruotais karoliukais? hm.. lekiu pamegint

o gal ta dydeli pakelti i virsu, niu tai gali juk bandyti ivairius varijantus, dar dadeti ar atimti, viska kaitalioji kaitalioji ir vualia, gaunasi grazus grazus auskariukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 06 13, 19:40)
o gal ta dydeli pakelti i virsu, niu tai gali juk bandyti ivairius varijantus, dar dadeti ar atimti, viska kaitalioji kaitalioji ir vualia, gaunasi grazus grazus auskariukai  mirksiukas.gif

va bandymas dar vienas g.gif
user posted image
Atsakyti
aurelija_ma - o kaip juos galėčiau pataisyt nesutraiškius? 4u.gif
Atsakyti
grazhe, pats pirmasis variantas man labiausiai patiko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmius @ 2008 06 13, 19:23)
aurelija_ma - o kaip juos galėčiau pataisyt nesutraiškius? 4u.gif

niu jei replytes specialios zinai kaip atrodo, tai jei turi kazkokias panasias reples galima galiukus suapvalinti, jei aisku imanoma apvalinti, niu net nemoku paaiskinti g.gif siaip senukuose yra pirkti tikrai nebrangiai doh.gif ni 10 Lt. nekainuoja smile.gif ir bus galima idealias kilputes padaryti, niekeno neprasant mirksiukas.gif o jei kilputes tai vistiek galima kazkaip suapvalinti kada butu kilpute su kokia yla ar dar kuom, niu net nezinau, galima juk sugalvoti kazkokia iseiti is padeties, nes esme auskariuku tai tikrai nerealiai gera, grazuciai tikrai tikrai wub.gif
Atsakyti
Ačiū.
Reiks gal pažiūrėt kaip atrodo jos ir paieškot prie progos. g.gif Man tokiai mažei dar instrumentuose sunku susigaudyt.
Atsakyti
Grazhe, aš dar virš pačio apatinio krištoliuko dėčiau burbuliuką metalo, tada būtų pats tas smile.gif
Atsakyti
Na visokiu cia variantu yra, dar galeciau zais, bet ja gana, paliksiu toki varianta, kaip paskutineje foto rolleyes.gif man patinka.. rolleyes.gif
Atsakyti
Irmius mirksiukas.gif siaip gali nueiti i kokia karoliukais kur prekiauja parduotuvele, ir jei ten yra kokiu rankdarbiuku isigyti ar karoliu jau gatavu ar auskariuku, gal ten ir tures ir replytes ir prie vietos parodys kaip su jomis elgtis, pas mus kur yra, pardaveja tai geranoriska, parode kokius yrankius turi, dave man pabandyti, nes siaip paklausti juk galima parodys patars mirksiukas.gif nieks negime mokedamas mirksiukas.gif
grazhe man is visu paskutinis geriausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
manishkiai ax.gif

user posted image
Atsakyti
Magnolija, kokie idomus bigsmile.gif labai grazus! o kas tas zalias?
Atsakyti
QUOTE(Melita. @ 2008 06 14, 11:23)
Magnolija, kokie idomus  bigsmile.gif  labai grazus! o kas tas zalias?

aciukas Melita 4u.gif zalias tai medziaga aptrauktos ploksteles ax.gif
Atsakyti