Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

QUOTE(Lauružė @ 2008 06 26, 19:29)
O man rankdarbiai.com moterys visuomet malonios.  g.gif
Buvo pora kartu iskile nesklandumu. Karta buvo pastas kaltas, kad neatnese pranesimo, o karta - ir patys rankdarbiai, kad pamirso uzsakyma. Bet kuriuo atveju pradeti aiskintis reikia nuo rankdarbiu. 4u.gif

Na va kaip buna. As ir taip maniau kad reikia aiskintis nuo rankdarbiu, bet uztat nemaloniai ir snekejo, kodel as pirmiausia nesikreipiu i pasta.
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2008 06 26, 21:29)
Įdėsiu ir aš savo darbelį, nors nelabai jį prie biserio galima priskirti, bet man vistiek labai smagus.
user posted image
user posted image

Idomiai atrodo thumbup.gif kaip cia padaryta? g.gif

chimera, labai grazus darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 27 birželio 2008 - 16:41
Idomiai atrodo thumbup.gif kaip cia padaryta? g.gif
chimera, labai grazus darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]
Turbūt pats paprasčiausias būdas: viela ir stiklas. Stiklas apvyniojams viela ir tvirtinama prie ausies vertuko bigsmile.gif
Atsakyti
o kur tokio israizgyto suraityto stiklo gaut? bigsmile.gif super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Aruna, oi kokie idomus tavo auskarai thumbup.gif

Chimera, o tavieji is tikruju labai mieli visi wub.gif
Atsakyti
Naujausi darbeliai ax.gif

kiniskas hovlitas, pasidabruotos detales
user posted image

perlamutro dantukai, kates akis, plastikiniai karoliukai ir pasidabruotos detales
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 06 27, 22:27)
o kur tokio israizgyto suraityto stiklo gaut? bigsmile.gif  super atrodo thumbup.gif

Oi, merginos, dabar iš juoko nukrisite. Gėlių puoštė buvo tokiais puošta, biggrin.gif tai kažkaip pagailo išmest, o paskui ir kažkada kuisdama savo rankdarbių kampelį radau kaip naujieną ir nutariau panaudot. ax.gif
Atsakyti
Šiandien iki ašarų davedę mane naujieji auskarai. Vargau, nors jum ir paprasti jie atrodo, bet kaip žaliai tai. ax.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
chimera niu tie paskutiniai, tai netgi labai grazus thumbup.gif
cindy tie antri tai fainuoliski thumbup.gif
Irmius niu faini auskarai wub.gif , bet iki asaru gal nereiketu, nors gerus ispaudei per tas asaras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 06 29, 21:36)
chimera niu tie paskutiniai, tai netgi labai grazus  thumbup.gif
cindy tie antri tai fainuoliski  thumbup.gif
Irmius niu faini auskarai  wub.gif , bet iki asaru gal nereiketu, nors gerus ispaudei per tas asaras  thumbup.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Cindy, Irmiau! Kokios jus saunuoles, mergaites thumbup.gif
Gaila, kad Irmiaus kilpuciu nesimato. Smalsu butu apziuret atidziau - juk tiek vargo ideta mirksiukas.gif Nors is sios nuotraukos atrodo grazios bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 30 birželio 2008 - 09:25
Ačiūū 4u.gif
Kilputes vistiek savaip padariau, nesigavo tokios kokių norėjau, bet šitos ir tiko. ax.gif
Atsakyti