Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Na ten nėra didelių plyšiukų, tai nepralenda smile.gif

Hm... g.gif Su raidelių tvirtinimu dar nebuvau susidūrusi... Gal bandyti tiesiog su valu prie kabliuko tvirtinti...
Arba nukirpus valą, pasiimti žiedelį specialų ir užkabinti kurnors už valiuko ir tada prie kabliuko...Tik kažin ar žiedelis valiuko neištemps... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuti @ 2008 07 22, 20:30)
Na ten nėra didelių plyšiukų, tai nepralenda smile.gif

Hm...  g.gif  Su raidelių tvirtinimu dar nebuvau susidūrusi... Gal bandyti tiesiog su valu prie kabliuko tvirtinti...
Arba nukirpus valą, pasiimti žiedelį specialų ir užkabinti kurnors už valiuko ir tada prie kabliuko...Tik kažin ar žiedelis valiuko neištemps...  g.gif

Na, kažką panašaus aš dariau, tai pvz, plokščia galvute smeigtukas laisvai pralys smile.gif
Pasidariau raidelę, bet nežinau kaip gražiai ją pritvirtinti...Bandžiau žieduką užkabint, tai nelabai patikimai man ten atrodo, žodžiu nežinau, gal kas darė, tai patars doh.gif
Atsakyti
mano paskutinieji biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
nu kaip visada labai grazus....tas vidurinis akmenukas labai gerai atrodo tarp tu juodu...na zodziu fainuoliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 07 22, 20:05)

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 07 22, 20:05)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 07 22, 22:05)
mano paskutinieji  biggrin.gif

Tikri grazuoliai wub.gif
Atsakyti
Vikuti, labai gražūs tavo su suvertais burbuliukais wub.gif . Reiks ir man mokytis burbuliukus daryti bigsmile.gif .
Atsakyti
aurelija_ma, kas per vidurinis akmenukas? bigsmile.gif
Atsakyti
įkelsiu ir aš savo keletą naujai sumeistrautų ax.gif
user posted image
komplektukas
user posted image
Atsakyti
Pakarksesiu uz aurelija_ma ax.gif
Man regis,ten ne akmenukas, o stikliukas g.gif gal but cekiskas stiklas...? g.gif

ashariuks, super darbeliai ! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazhe: 22 liepos 2008 - 21:42
ooo, ashariuks, kaip nuostabu... wub.gif
Atsakyti
Gabii__, jaguarka, grazhe acius mergaites 4u.gif
cindy o kad as zinociau kas cia ax.gif , pamaciau grazu ir pasigriebiau, o kad paklausti ka tai net nepaklausiau, cia gal didesnes profes pazysta ir atpazysta unsure.gif
ashariuks antras grazutis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 22 liepos 2008 - 21:59