Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

bet juk visai geros foto. aš tai pasidedu ant palangės ir fotografuoju iš visų pusių, o po to jau išsirenku. bet šiaip tai gana varginantis darbukas:)
Atsakyti
tai geros...nes daug pastangu idejau...o siaip nie tiek kiek neiseina...o siaip toks labai nemalonus man darbas...todel kai jau prikaupiu tada einu fotkinti... ax.gif
Atsakyti
Gabii__ man visi fainuoliai, vien ka kilputes daro tai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 26 liepos 2008 - 06:52
QUOTE(jaguarka @ 2008 07 25, 22:20)
destination, o kaip auskaro 'uodegytę' padarai naudodama vielutę? susuki kilputę? aš dažniausiai apatinei auskaro daliai naudoju smeigtukus-vinutes, o jau po to ir vielutes:) tiesiog man kažkodėl reikia gražio užbaigtos 'uodegytės'.

jo, su tom specialiom apvaliom replytėm susuku kilputę - va taip
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na man irgi patinka kai būna smeigtukas su plokščia galvute, man taip atrodo labiau išbaigta negu kad kilputė rolleyes.gif na bet jeigu toliau verti tai labai tinka vielutė thumbup.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2008 07 25, 22:38)
Fotkinau fotkinau siandien...auskariukus...kaikuriu nuotraukos neisejo...bet keletos nieko...idedu nuorodele...gal mestelkit akyte...paziurekit...pakritikuokit...
7 auskariukai kiekvienai savaites dienai... biggrin.gif  ax.gif
http://picasaweb.goo...ndnar/0725_perd

nu gražu thumbup.gif tvarkingi auskariukai.

QUOTE(Gabii__ @ 2008 07 25, 23:01)
aciu jaguarka... biggrin.gif tai pats geriausias atsipalaidavimas...tik va...beda, kad baisiai nemegstu fotografuoti... doh.gif jau taip sunku man...dar kruva laukia fotosesijai...bet siaubingai to nenoriu daryt...jauciu fotografa reiks samdytis... biggrin.gif

bet du zuikiai vienu šūviu-ir papuošaliuką pasidarai ir įgyji patirties fotografijoj thumbup.gif
Atsakyti
Ir as so nakties darbelius pasirodisiu, tik po viena, nes segtuku auskarams pritrukau doh.gif
Jau po truputi baigiu igusti kilpeliu daryme.
user posted image
user posted image
user posted image
Kazkas man pasidare, nebegaliu sustoti su tais auskarais doh.gif Diena nakti galvoju doh.gif
Gabi, grazus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reida: 26 liepos 2008 - 07:47
reida antrasis toks zaismingas fainas labai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 07 26, 08:35)
reida antrasis toks zaismingas fainas labai  wub.gif  thumbup.gif

Aciu labai, man labiausiai ir patinka zaismingus gaminti. Nezinai kokie jie gausis.
Tik mozuoliu pilnos rankos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2008 07 26, 08:33)
Ir as so nakties darbelius pasirodisiu

visi gražūs, bet aš paprastus mėgstu, tai paskutiniai patiko thumbup.gif aš irgi taip užsivedžiau su tais auskarais, rodos milijoną pridarysiu blink.gif tik piniginę patuština gerokai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(destination @ 2008 07 25, 22:15)
"Ramune", manau turėti dvejas replytes tikrai reikia smile.gif vienas - kilpučių darymui - tokias
o kitas - vielutės nukirpimui tokias

antrasias gali pirkti ir senukuose-rasi tikrai pigiai.
o pirmosioms siūlau nepagailėti šiek tiek pinigėlių, na, nors 20lt smile.gif nes skaičiau komentarų kad tos apvaliosios replės iš senukų už 8lt nėra patogios.

nepirk smeigtukų - neapsimoka. pirk vielutę. 0,6mm-0,8mm storio. idealiausias varantas 0,7mm - bet rečiau sutinkamas tiek internetinėse parduotuvėse, tiek paprastose.

auskarų kabliukus siūlau rinktis tik sidabrinius. niekas nežino kaip tavo ausys sureaguos į paprastą metalą  4u.gif

na o visa kita - tavo pasirinkimas. ar tai bus swarowski kristalai, ar pusbrangiai akmenys, ar stikliniai karoliukai - kiekvienam savo.

linkiu kūrybinės sėkmės thumbup.gif

Na aciu ..tikrai daug INFO.....Liuks .....Jamsiu sita darba...... thumbup.gif drinks_cheers.gif
Tiesa o kur vielutes pirkti???? Sidabrines ???Nes paprastu nesioti auskaru negaliu.
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2008 07 26, 11:31)
Na aciu ..tikrai daug INFO.....Liuks .....Jamsiu sita darba...... thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Tiesa o kur vielutes pirkti???? Sidabrines ???Nes paprastu nesioti auskaru negaliu.

Prašom biggrin.gif Tikrai negaila pasidalinti tuo ką pati žinau smile.gif
Na o vielutė neturi skirtumo ar sidabrinė ar kokia kitokia, nes jūsų ausis lies tik auskarų kabliukai - vat jie jau turi būti sidabriniai smile.gif
user posted image

Na o pirkti yra visur. Ateinat į parduotuvę ir jei nepamatot klausiat, ar turi vielutės 0,6/0,7/0,8 ir sidabrinių kabliukų smile.gif
galite pasižvalgyti internetinėse parduotuvėse
www.rankdarbiai.com
www.tavokaroliukai.lt
www.hobera.lt
www.auksarankems.info
smile.gif
daugiau info rasite šitame forume - www.auksarankes.com/forumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo destination: 26 liepos 2008 - 10:49
QUOTE(destination @ 2008 07 26, 11:49)
Prašom biggrin.gif Tikrai negaila pasidalinti tuo ką pati žinau smile.gif
Na o vielutė neturi skirtumo ar sidabrinė ar kokia kitokia, nes jūsų ausis lies tik auskarų kabliukai - vat jie jau turi būti sidabriniai smile.gif
user posted image

Na o pirkti yra visur. Ateinat į parduotuvę ir jei nepamatot klausiat, ar turi vielutės 0,6/0,7/0,8 ir sidabrinių kabliukų smile.gif
galite pasižvalgyti internetinėse parduotuvėse
www.rankdarbiai.com
www.tavokaroliukai.lt
www.hobera.lt
www.auksarankems.info
smile.gif
daugiau info rasite šitame forume - www.auksarankes.com/forumas

Na tu super destination, ACIU. Jau man rankos "niesti" .Visko is kart gal nenusipirksiu,...bet po truputi.. Zinau kad Megoj yra karoliuku parduotuve....speju ten bus ir kabliuku,ir vieluciu.. smile.gif
Atsakyti
oi aciu mergaites... biggrin.gif po pagyru taip ir norisi sest ir vel kazka daryt... biggrin.gif
o del tos manijos karoliukam, tai...siaubas kazkoks...megstu ivairius rankdarbius, bet sitas taip uzvalde ir nepaleidzia, kad... doh.gif
o pasidabruotos a sidabrines vielutes ir as ieskau ir niekur nerandu tarkim 0,7... g.gif net nzn, ar neatidziai ziuriu, ar jos tikrai nematau niekur...visur paprasta...o kokiai apyrankei manau ji labau tiktu... g.gif o kaip del paprastos...?ji nenujuoduoja paskui...???? g.gif
Atsakyti