Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(jauniute @ 2008 06 11, 19:34)
kurioj vietoj sita kirpykla randasi?smile.gif

Silainiuose, baltijos g. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mokka @ 2008 06 11, 22:52)
Gal kas pas Maliaukaite lankesi Jos kaprizose? Kokios kainos? smile.gif

Kirpimas ir dažymas pusilgių plaukų apie 260 lt.
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 06 12, 08:55)
Silainiuose, baltijos g. wink.gif

Na jau visai pasimečiau, kuri minėta kirpėja dirba Baltijos gatvėj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 06 12, 11:12)
Na jau visai pasimečiau, kuri minėta kirpėja dirba Baltijos gatvėj?  g.gif

QUOTE(_mamyte_ @ 2008 06 11, 00:08)
As zinau,jos vardas Banga. labai fainuole thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(ragane @ 2008 06 11, 16:10)
Labiau fainuole kaip zmogus ar kaip kirpeja  smile.gif ir kiek mazdaug kainuoja pas ja apsikirpti, ar yra eiles?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 06 12, 12:50)

nerealiai informatyvi zinute unsure.gif

Gal kas zinot kokios pas Ina eiles? pries pora menesiu tai ojojoj buvo, o as laukti ilgai nemegstu, man kita savaite veliausiai, tik giala butu kirpeja keisti - man ji labai tiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja32 @ 2008 06 12, 10:09)
Kirpimas ir dažymas pusilgių plaukų apie 260 lt.

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė @ 2008 06 09, 20:23)
gal kuri nors kirpotes Egles grozio salone pas kirpeja Egle (senamiesty) ? Pasidalinkit atsiliepimais

lankausi pas Egle jau gal kokius 5 metus man ji tai labai patinka kaip kirpeja
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 06 12, 16:14)
nerealiai informatyvi zinute  unsure.gif

Niu sorry tongue.gif , tiesiog norejau kai kam padet susigaudyt ir vis dar laukiu atsakymo i savo posta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 06 12, 17:14)
nerealiai informatyvi zinute  unsure.gif

Gal kas zinot kokios pas Ina eiles? pries pora menesiu tai ojojoj buvo, o as laukti ilgai nemegstu, man kita savaite veliausiai, tik giala butu kirpeja keisti - man ji labai tiko  unsure.gif

aš kai pas ją nuėjau užsirašyti gegužės gale, sakė tik birželio pradžioj yra vietų. manau, bandyk skambinti mirksiukas.gif
Atsakyti
o man pati geriausia kirpeja yra Gintare ji jau kazkur buvo pamineta pas ja kerpuosi ir dazausi jau penkerius metus anksciau ji dirbo femina bona dabar namuose savo kirpykla atsidare klijanciu turi daug yra tiesiog nuostabi savo darbo zinove .Na o perskaicius 17 puslapiu susidaro nuomone kad kaune yra tik du kirpejai juozas ir judita
Atsakyti
QUOTE(marit @ 2008 06 15, 22:20)
o man pati geriausia kirpeja yra Gintare ji jau kazkur buvo pamineta pas ja kerpuosi ir dazausi jau penkerius metus anksciau ji dirbo femina bona dabar namuose savo kirpykla atsidare klijanciu turi daug yra tiesiog nuostabi savo darbo zinove .Na o perskaicius 17 puslapiu susidaro nuomone kad kaune yra tik du kirpejai juozas ir judita

gal dar galima būtų plačiau apie Gintarę? kur ją galima rasti? kokios kainos ir pan? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 06 15, 22:14)
gal dar galima būtų plačiau apie Gintarę? kur ją galima rasti? kokios kainos ir pan? 4u.gif

Taip, ir aš pas ją kerpuosi. Dirba Aleksote. Jei kam labai reikės, parašysiu tel. AŽ. Kirpimo kaina 50 lt. Kainos panašios kaip ir buvo Feminoj.
Atsakyti