Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(ingira @ 2008 09 24, 20:29)
jau sugrizau is juozo, fantastiskai, labai kruopsciai dirba berniukas, likau suzaveta biggrin.gif  tamsinom plaukus, uzdejom tamsiai oranziniu sruogeliu thumbup.gif  , ilgiems plaukams dazymas+kirpimas kainavo 170(andre team). superinis kainos ir kokybes santykis, butinai sugrisiu wub.gif

kam tą andre team skliaustuose nurodei? g.gif nes man rodos ten ženkliai daugiau paliktum už dažymą ir kirpimą biggrin.gif nes man vien kirpimas 150 ten kainuoja, kanda kaina, bet nerandu į ką pakeisti. Šį kartą išvis nerealus sutvarkymas, tik tiek, kad reiks po mėn vėl kulniuoti, paaugs ir negulės man taip, kaip reikia plaukai biggrin.gif O tas jau bėda, nes kas mėn po 150lt ploti daugokoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2008 09 26, 12:33)
kam tą andre team skliaustuose nurodei?  g.gif nes man rodos ten ženkliai daugiau paliktum už dažymą ir kirpimą biggrin.gif nes man vien kirpimas 150 ten kainuoja, kanda kaina, bet nerandu į ką pakeisti. Šį kartą išvis nerealus sutvarkymas, tik tiek, kad reiks po mėn vėl kulniuoti, paaugs ir negulės man taip, kaip reikia plaukai biggrin.gif O tas jau bėda, nes kas mėn po 150lt ploti daugokoka  g.gif

tai salono pavadinimas smile.gif anksciau cia pat pas andriu tvarkydavaus, tai 300 palikdavau blink.gif man perdaug...
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2008 09 26, 11:33)
kam tą andre team skliaustuose nurodei?  g.gif nes man rodos ten ženkliai daugiau paliktum už dažymą ir kirpimą biggrin.gif nes man vien kirpimas 150 ten kainuoja, kanda kaina, bet nerandu į ką pakeisti. Šį kartą išvis nerealus sutvarkymas, tik tiek, kad reiks po mėn vėl kulniuoti, paaugs ir negulės man taip, kaip reikia plaukai biggrin.gif O tas jau bėda, nes kas mėn po 150lt ploti daugokoka  g.gif

Iš tikrųjų Andrius yra super verslininkas , susirinkęs komandą neblogą, žino kaip pinigelius lupti. Juozas kartais negirdi ko prašai ir ko nori, nori trumpai- tai nekerpa (daug plauku, daugiau dažų), nori tamsiai - tai po 3 kartų nusiplauna. o nuejau į paprastą kirpyklą (kurios tikrai nerekomenduosiu, nes po salonų, tai ilgai psichologiškai ruošiausi eiti biggrin.gif )ir ką jus manot , sutvarkė , patenkinta. Ir nereikėjo 100 lt už kavos puodelį mokėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2008 09 26, 12:33)

Sveikute,

Na, tai jei pas Andre ejai, tai pasiulysiu tik kaimynystej-keleta metru toleliau paeiti pas mano kirpeja! Ta pacia gatvele ( Mapu) gilyn ir ten pamatysi Egles kirpykla. Egle-salono savininke-super meistre. Pas jau daugiau kaip 5 metus lankausi ir esu labai patenkinta!!! Mano plaukai ilgi, dazau sruogelem ir su kirpimu viskas kainuoja 100 lt.
Pabandyk! ;-)
Atsakyti
Man labai patinka ir pritinka, ir daug kas ta pati sako kirpėja Ina, Baidis kirpykloje, Kaune, Gedimino g. ji labai nebrangiai ima. Dar ten yra Berta, irgi labai faina, taciau ima siek tiek daugiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteanna @ 2008 09 27, 12:27)
Sveikute,

Na, tai jei pas Andre ejai, tai pasiulysiu tik kaimynystej-keleta metru toleliau paeiti pas mano kirpeja! Ta pacia gatvele ( Mapu) gilyn ir ten pamatysi Egles kirpykla. Egle-salono savininke-super meistre. Pas jau daugiau kaip 5 metus lankausi ir esu labai patenkinta!!! Mano plaukai ilgi, dazau sruogelem ir su kirpimu viskas kainuoja 100 lt.
Pabandyk! ;-)

je nebe MAPų g randasi, išsikraustė ir kainas pasikėlė biggrin.gif kadangi mano plaukai trumpi, tai mano nuomone labai skirtingas jų kirpimas nuo ilgų plaukų. Užtat į Eglę neisiu smile.gif ir jei eisiu kitur, eisiu pas Arūną, tiksliau jo ieškoti reiks, kaip sekliui morkai doh.gif Čia apie tą, kuris kažkada dirbo Fama Bonoje
Atsakyti
galiu parekomenduoti tikrai gera kirpeja, ji dar tik pradedenti bet puikiai nukerpa, nudazo ir kainos nedideles.dirba ji db bazese, jai ka domina galiu kontaktus duot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DoWiukas @ 2008 09 27, 21:13)
galiu parekomenduoti tikrai gera kirpeja, ji dar tik pradedenti bet puikiai nukerpa, nudazo ir kainos nedideles.dirba ji db bazese, jai ka domina galiu kontaktus duot smile.gif

bazese, tai cia kaune?
ax.gif

doh.gif nu tai gi aisku kad kaune doh.gif visai jau man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiksius: 27 rugsėjo 2008 - 22:02
aha, kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DoWiukas @ 2008 09 27, 23:06)
aha, kaune smile.gif

svarbiausias klausimas ar ji moka elgtis su garbanotais plaukais...
neperseniausiai buvau kirpykloj - tai ziauriai is mano garbanu issityciojo, isplonino plaukus kazkodel, siulus kazkokius padare, dabar nei normaliai garbanojasi nei ka...planuoju keliaut dabar pas kokia kita kirpeja kad klaidas taisytu smile.gif
Atsakyti
kai mano negarbanoti tai nezinau g.gif bet kam ji tvarake plaukus kolkas nebuvo nei vieno nusiskundimu smile.gif dauguma savo senases kirpejas iskeite i ja, kaip beja ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DoWiukas @ 2008 09 27, 23:15)
kai mano negarbanoti tai nezinau g.gif  bet kam ji tvarake plaukus kolkas nebuvo nei vieno nusiskundimu smile.gif dauguma savo senases kirpejas iskeite i ja, kaip beja ir as biggrin.gif

gal galetum pasakyti kokiom dienom dirba ir iki kada.. hihihi.gif renku informacija kol apsispresiu
Atsakyti