Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Egliukasz @ 2008 10 02, 20:03)
Neseniai buvau susitikus jo antraja puse, tai sake, kad kolkas kainos nesoktels. Bet greit Andrius dirbs tik Andre, o kadangi ten kiekviena savaite vis nauji seminarai ir pastovios stazuotes, esu tikra, kad kainos dides ir gerokai doh.gif  Man jau silainiuose gan brangoka buvo, o dabar isvis nebeypirksiu, gaila ax.gif
cia apie Juoza is Grozio karalystes ? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2008 10 03, 10:51)
cia apie Juoza is Grozio karalystes ?  g.gif  ax.gif

apie tą patį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma1978 @ 2008 10 01, 15:47)
seper,labai buvo gražiai seserį apkirpus thumbup.gift taip pat -galėdavo tik išsiplauti galvą ir eiti,jokio papildomo kėlimo ar modeliavimo nereikia mirksiukas.gif

tiesa kaip kainytes kirpimo ilgu plauku ? :-) tiesa aciu uz informacija wub.gif
Atsakyti
Siandien einu pas kesta is sarma style, po visko galesiu imest foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 10 03, 11:49)
Siandien einu pas kesta is sarma style, po visko galesiu imest foto smile.gif

Butu lb saunu pamatyti 4u.gif . Net neabejoju, kad atrodys thumbup.gif. Ir kainyte, jei butu galima, parasyk. Aciukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgituxM: 03 spalio 2008 - 11:10
QUOTE(JurgituxM @ 2008 10 03, 12:09)
Butu lb saunu pamatyti  4u.gif . Net neabejoju, kad atrodys  thumbup.gif. Ir kainyte, jei butu galima, parasyk. Aciukas  smile.gif

buvau ir as paas ji, gana ilgokai vaiksciojau smile.gif
tik vat , megsta jis patrumpint...tao po paskutinmio apsilankymo vel nesiryzau eiti g.gif
kaina kirpimo trumpu plauku buvo apie 80, su dazymu 140
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2008 10 03, 11:20)
tiesa kaip kainytes kirpimo ilgu plauku ? :-) tiesa  aciu uz informacija  wub.gif

man atrodo,kad visi kirpimai pas ją 150Lt,bet tiksliai negaliu pasakyti,paklausiau pas sesę,bet ji sako nežinanti kiek atskirai kirpimas kainuoja,nes ji tai visada ir kerpasi ir dažosi vienu metu ir sumoka apie 400Lt. O aš tai tik kerpuosi pas ją (mano pl.trumpi,na vid.ilgumo ax.gif )tai moku po 150Lt.
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2008 10 03, 13:35)
buvau ir as paas ji, gana ilgokai vaiksciojau  smile.gif
tik vat , megsta jis patrumpint...tao po paskutinmio apsilankymo vel nesiryzau eiti g.gif
kaina kirpimo trumpu plauku buvo apie 80, su dazymu 140

Del trumpinimo nepasakyciau, man kaip tik nekirpo daug, o as visai norejau. Paskutini kart uz kirpciu ir galu patrumpinima mokejau 75Lt, o uz kirpima ir dazyma 160Lt. tikiuos ir dabar tiek sumoketi ax.gif gal nepabrango blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Ir as lankiausi apie cia girta Rita. Pirma karta nudaze plaukus, pakirpo galiukus na viska atliko tvarkingai uztruko apie 3 val. bet kadangi niekur neskubejau tai tiek to... sumokejau juokingai mazai 50 Lt. Kita karta su ja susitarem vel dazyti ir kirpti bet pasakiau kad laiko turiu tik 2 val ir negaliu veluoti.. tai ji man plaukus nutepe dazais ir paliko 1.5 val blink.gif ...kirpo, daze kitas klientes..kai isplove plaukus uzsuko i ranksluosti ir paliko sedet dar 1 val. nes tuo metu kirpo paaugli, as pries tai aiskiai pasakiau kad turiu tik 2 val, tai jei ji galvoja kad nespes tai galejo manes nepriimti, rezultate as del laiko stokos nesikirpau ir islekiau is kirpyklos pusiau slapias plaukais, ir sumokejau uz sita "malonuma" 120 lt. Pirma karta irgi likau patenkinta, kaina maza, atrode viskas neblogai, bet po paskutinio finto.... schmoll.gif su laiku sitai moteriskei tikrai kazkaip nelabai... g.gif
Atsakyti
Taigi, vakar buvau pas Kestuti, esu laaaaaabai patenkinta smile.gif Trumpinau plaukus, kirpčius vel nusikirpau, daziau, uz viska sumokejau 175Lt. Ši karta viskas viskas labai patiko. Kai nusifotografuosiu - imesiu foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 10 04, 11:15)
Taigi, vakar buvau pas Kestuti, esu laaaaaabai patenkinta smile.gif Trumpinau plaukus, kirpčius vel nusikirpau, daziau, uz viska sumokejau 175Lt. Ši karta viskas viskas labai patiko. Kai nusifotografuosiu - imesiu foto smile.gif

Laukiam, laukiam nuotraukyciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(123OPA @ 2008 10 04, 00:09)
Sveikos smile.gif
Ir as lankiausi apie cia girta Rita. Pirma karta nudaze plaukus, pakirpo galiukus na viska atliko tvarkingai uztruko apie 3 val. bet kadangi niekur neskubejau tai tiek to... sumokejau juokingai mazai 50 Lt. Kita karta su ja susitarem vel dazyti ir kirpti bet pasakiau kad laiko turiu tik 2 val ir negaliu veluoti.. tai ji man plaukus nutepe dazais  ir paliko 1.5 val  blink.gif ...kirpo, daze kitas klientes..kai  isplove plaukus uzsuko i  ranksluosti ir paliko sedet dar 1 val. nes tuo metu kirpo paaugli, as pries tai aiskiai pasakiau kad turiu tik 2 val, tai jei ji galvoja kad nespes tai galejo manes nepriimti, rezultate as del laiko stokos nesikirpau ir islekiau is kirpyklos pusiau slapias plaukais, ir sumokejau uz sita "malonuma" 120 lt. Pirma karta irgi likau patenkinta, kaina maza, atrode viskas neblogai, bet po paskutinio finto....  schmoll.gif  su laiku sitai moteriskei tikrai kazkaip nelabai... g.gif

doh.gif Nu as pas kirpeja ilgiau poros valandu nesedeciau ir neskubanti, nebent nezinau kokiu vinkrutasu prisigalvociau. Mano kirpeja jei mane pasiima tai man i nugara niekas nekvepuoja nors tongue.gif
Atsakyti