Tiksliai pasakyt negaliu.....
KLIP salone - Dvaro g.64a (atrodo
toks adresas) Pat Tomą ar Nilitą. Kainos pastoviom klientėm skiriasi,naujokėm ima kaip už naują
sveiki. gal galite pakomentuoti soliariumui skirtus kremus, kurie pardavinejami pvz.Kosmadoj? ar jie tinkami naudoti ar nelabai? kazkaip itartinai pigu...
Tai aisku, kad tinkami
Juk jei nebutu tinkami, ju net nepardavinetu. Tiesiog yra ivairiu kremu ivairiom kainom, kaip ir visu produktu. Gali pirkt pigesni krema (kad ir koki is Kosmados) arba pirkt brangu
Cia jau kiekvieno pasirinkimas. Bet nebutinai tas brangesnis kremas bus geresnis ir tikrai nera taip, kad tie pigus kremai yra nenaudojami ar netinkami
Na ka, siandien buvau camba soliariume Tilzej ir likau maloniai nustebinta. Seniau minute ten kainuodavo 1.50lt, o dabar tik 1.10lt bekainuoja
Buvau gulimam soliariume, tai labai stiprus, geros lempos, vandenukas, muzikyte, visi privalumai
Dar man labai patikdavo equadore saules mieste, bet ten minute kainuoja 1.75lt, o camboj zymiai pigiau ir dar stipresnis. Taip kad dabar lankysiuos tik camboj
as ejau i brukline ten man lb patiko ir aptarnavimas ir soliariumas bet brangoka manau
Gal kuri daresi mechanini veido valyma 'Aronijoj'?Idomu butu isgirsti atsiliepimus
QUOTE(Jurginė @ 2008 12 08, 19:41)
sveikos.
Sontilė - Varpo gatvėje? kiek supratau, geras. ir kokios kainos? planuoju abonimentą pirktis
paprastai eidavau prieš Didždvarį stikliniame pastate.
Sontilė - Varpo gatvėje? kiek supratau, geras. ir kokios kainos? planuoju abonimentą pirktis
Man Sontilej taip pat
Niu as siaip lankausi pietiniame, soliariume Sun Line labai malonus aptarnavimas ir lempos geros, beto buna ivairiu nuolaidu ir pan.
taigi galiu pasakyti, kad ten geriausia ir kaina prieinama
QUOTE(<Sweet> @ 2009 01 15, 22:29)
Niu as siaip lankausi pietiniame, soliariume Sun Line labai malonus aptarnavimas ir lempos geros, beto buna ivairiu nuolaidu ir pan.
taigi galiu pasakyti, kad ten geriausia ir kaina prieinama
O koks adresas sios studijos?
adresas yra Tilzes g. 37. Cia vaziuojant link pietinio "IKI" po desine puse butu, siaip yra didele reklama tai nuo gatves matosi Sun line, jeigu tikrai nori greitai idegti tai patarciau apsilankyti ir pabandyti, nes lempos isties geros.
QUOTE(<Sweet> @ 2009 01 16, 21:44)
adresas yra Tilzes g. 37. Cia vaziuojant link pietinio "IKI" po desine puse butu, siaip yra didele reklama tai nuo gatves matosi Sun line, jeigu tikrai nori greitai idegti tai patarciau apsilankyti ir pabandyti, nes lempos isties geros. 
O kokios kainos?