KLIP salone - Dvaro g.64a (atrodo toks adresas) Pat Tomą ar Nilitą. Kainos pastoviom klientėm skiriasi,naujokėm ima kaip už naują Tiksliai pasakyt negaliu.....
sveiki. gal galite pakomentuoti soliariumui skirtus kremus, kurie pardavinejami pvz.Kosmadoj? ar jie tinkami naudoti ar nelabai? kazkaip itartinai pigu...
Tai aisku, kad tinkami Juk jei nebutu tinkami, ju net nepardavinetu. Tiesiog yra ivairiu kremu ivairiom kainom, kaip ir visu produktu. Gali pirkt pigesni krema (kad ir koki is Kosmados) arba pirkt brangu Cia jau kiekvieno pasirinkimas. Bet nebutinai tas brangesnis kremas bus geresnis ir tikrai nera taip, kad tie pigus kremai yra nenaudojami ar netinkami
Na ka, siandien buvau camba soliariume Tilzej ir likau maloniai nustebinta. Seniau minute ten kainuodavo 1.50lt, o dabar tik 1.10lt bekainuoja Buvau gulimam soliariume, tai labai stiprus, geros lempos, vandenukas, muzikyte, visi privalumai Dar man labai patikdavo equadore saules mieste, bet ten minute kainuoja 1.75lt, o camboj zymiai pigiau ir dar stipresnis. Taip kad dabar lankysiuos tik camboj
Man Sontilej taip pat Tikrai uztenka keliu nuejimu ir jau graziai irudus vaikstai O kainytes nuo soliariumo priklauso, man atrodo nuo 1,5 - 1,85 minute Bet bijau sumeluoti, nes abonimenta perkuos
Niu as siaip lankausi pietiniame, soliariume Sun Line labai malonus aptarnavimas ir lempos geros, beto buna ivairiu nuolaidu ir pan. taigi galiu pasakyti, kad ten geriausia ir kaina prieinama
Niu as siaip lankausi pietiniame, soliariume Sun Line labai malonus aptarnavimas ir lempos geros, beto buna ivairiu nuolaidu ir pan. taigi galiu pasakyti, kad ten geriausia ir kaina prieinama
adresas yra Tilzes g. 37. Cia vaziuojant link pietinio "IKI" po desine puse butu, siaip yra didele reklama tai nuo gatves matosi Sun line, jeigu tikrai nori greitai idegti tai patarciau apsilankyti ir pabandyti, nes lempos isties geros.
adresas yra Tilzes g. 37. Cia vaziuojant link pietinio "IKI" po desine puse butu, siaip yra didele reklama tai nuo gatves matosi Sun line, jeigu tikrai nori greitai idegti tai patarciau apsilankyti ir pabandyti, nes lempos isties geros.