Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Šiauliuose

KLIP salone - Dvaro g.64a (atrodo blush2.gif toks adresas) Pat Tomą ar Nilitą. Kainos pastoviom klientėm skiriasi,naujokėm ima kaip už naują biggrin.gif
Tiksliai pasakyt negaliu.....
Atsakyti
sveiki. gal galite pakomentuoti soliariumui skirtus kremus, kurie pardavinejami pvz.Kosmadoj? ar jie tinkami naudoti ar nelabai? kazkaip itartinai pigu... ax.gif
Atsakyti
Tai aisku, kad tinkami biggrin.gif Juk jei nebutu tinkami, ju net nepardavinetu. Tiesiog yra ivairiu kremu ivairiom kainom, kaip ir visu produktu. Gali pirkt pigesni krema (kad ir koki is Kosmados) arba pirkt brangu biggrin.gif Cia jau kiekvieno pasirinkimas. Bet nebutinai tas brangesnis kremas bus geresnis ir tikrai nera taip, kad tie pigus kremai yra nenaudojami ar netinkami 4u.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
Na ka, siandien buvau camba soliariume Tilzej ir likau maloniai nustebinta. Seniau minute ten kainuodavo 1.50lt, o dabar tik 1.10lt bekainuoja thumbup.gif Buvau gulimam soliariume, tai labai stiprus, geros lempos, vandenukas, muzikyte, visi privalumai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dar man labai patikdavo equadore saules mieste, bet ten minute kainuoja 1.75lt, o camboj zymiai pigiau ir dar stipresnis. Taip kad dabar lankysiuos tik camboj smile.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
as ejau i brukline ten man lb patiko ir aptarnavimas ir soliariumas bet brangoka manau schmoll.gif
Atsakyti
Gal kuri daresi mechanini veido valyma 'Aronijoj'?Idomu butu isgirsti atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2008 12 08, 19:41)
sveikos.

Sontilė - Varpo gatvėje? kiek supratau, geras. ir kokios kainos? planuoju abonimentą pirktis  g.gif paprastai eidavau prieš Didždvarį stikliniame pastate.

Man Sontilej taip pat thumbup.gif Tikrai uztenka keliu nuejimu ir jau graziai irudus vaikstai thumbup.gif O kainytes nuo soliariumo priklauso, man atrodo nuo 1,5 - 1,85 minute blush2.gif Bet bijau sumeluoti, nes abonimenta perkuos mirksiukas.gif
Atsakyti
Grožio salonuose – infekcijų židiniai
Atsakyti
Niu as siaip lankausi pietiniame, soliariume Sun Line labai malonus aptarnavimas ir lempos geros, beto buna ivairiu nuolaidu ir pan. thumbup.gif taigi galiu pasakyti, kad ten geriausia ir kaina prieinama
Atsakyti
QUOTE(<Sweet> @ 2009 01 15, 22:29)
Niu as siaip lankausi pietiniame, soliariume Sun Line labai malonus aptarnavimas ir lempos geros, beto  buna ivairiu nuolaidu ir pan.  thumbup.gif  taigi galiu pasakyti, kad ten geriausia ir kaina prieinama

O koks adresas sios studijos? ax.gif
Atsakyti
adresas yra Tilzes g. 37. Cia vaziuojant link pietinio "IKI" po desine puse butu, siaip yra didele reklama tai nuo gatves matosi Sun line, jeigu tikrai nori greitai idegti tai patarciau apsilankyti ir pabandyti, nes lempos isties geros. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(<Sweet> @ 2009 01 16, 21:44)
adresas yra Tilzes g. 37. Cia vaziuojant link pietinio "IKI" po desine puse butu, siaip yra didele reklama tai nuo gatves matosi Sun line, jeigu tikrai nori greitai idegti tai patarciau apsilankyti ir pabandyti, nes lempos isties geros.  thumbup.gif

O kokios kainos? 4u.gif
Atsakyti