Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Šiauliuose

QUOTE(vog @ 2010 07 13, 17:12)
Super kirpeja thumbup.gif , as pas ja kerpuosi super thumbup.gif

As dar paklausti norejau, esu ne siauliete, kurioje vietoje ta kirpykla randasi, ieskojau per maps.lt tai man pagal adresa rodo vienoje vietoje, o svetaineje kurioje radau sio salono adresa pavaizduotas zemelapis ir kad ji yra kitoje vietoje. Gal kas gali nupasakoti kurioje vietoje randasi salonas "Grozio sala"?
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(titiukas @ 2010 07 15, 10:49)
As dar paklausti norejau, esu ne siauliete, kurioje vietoje ta kirpykla randasi, ieskojau per maps.lt tai man pagal adresa rodo vienoje vietoje, o svetaineje kurioje radau sio salono adresa pavaizduotas zemelapis ir kad ji yra kitoje vietoje. Gal kas gali nupasakoti kurioje vietoje randasi salonas "Grozio sala"?
Aciu labai  4u.gif

Lyros ir Dainu g kampas, kitoj gatves pusej yra parduotuve Cento 4u.gif Pati kirpykla yra 9aukscio 1 aukste, be to, namo kampas nudazytas bordo spalva, tikrai nepravaziuosit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 07 15, 11:36)
Lyros ir Dainu g kampas, kitoj gatves pusej yra parduotuve Cento  4u.gif  Pati kirpykla yra 9aukscio 1 aukste, be to, namo kampas nudazytas bordo spalva, tikrai nepravaziuosit  mirksiukas.gif

Didelis Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Esu ne siauliete, taciau savaite ten busiu darbo reikalais, o i kirpykla dazytismirtinai reikia doh.gif
Gal zinote salonu, kuriuose dazo Kadus arba Keune dazais? Na ir ne kosminemis kainomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imi @ 2010 07 24, 13:11)
Esu ne siauliete, taciau savaite ten busiu darbo reikalais, o i kirpykla dazytismirtinai reikia  doh.gif
Gal zinote salonu, kuriuose dazo Kadus arba Keune dazais? Na ir ne kosminemis kainomis  4u.gif

Kiek zinau Kadus dazo pietiniame, grozio paslaptyje, bet nemanau, kad ten pigu butu, jau vien patys daza juk is brangesniu, pakuote ten virs 30 jei neklystu, o Kiaune dazo Agnej (man uz ilgus plaukus su ju dazais virs 100 lt paprase, tai nedaziau ten) ir dar Tobulame stiliuje dazo, centre (ten ir prekiauja Keunes produkcija) bei Divalyje, taip pat centre bei taip pat ten prekiauja keunes produkcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imi @ 2010 07 24, 13:11)
Esu ne siauliete, taciau savaite ten busiu darbo reikalais, o i kirpykla dazytismirtinai reikia  doh.gif
Gal zinote salonu, kuriuose dazo Kadus arba Keune dazais? Na ir ne kosminemis kainomis  4u.gif

Labai abejoju, ar jus iskart priimtu atejus i kirpykla, juk eiles buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenke @ 2010 06 11, 09:26)
Sveikutes,gal  zinote kas  privaciai  namuose atlieka pedikiura?Arba  siaip koki  salona  kuriame  gerai ir  uz  padoria  kaina  daro biggrin.gif

Man patinka pietiniame architektų-gegužių kampe kirpykloje "Austėja". Jolita 40lt.,taip pat gražiai sutvarko antakius.Teko darytis makiažą,tai tikrai nenuvylė thumbup.gif

Apie kirpėjas nežinau,nes kartą tik galiukus dukrytei pakirpo,tačiau vyras ten kerpasi,tai
grįžta visada apsipatenkinęs rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUDRĖ: 29 liepos 2010 - 20:44
Kur tikrai labai gerai pagal veido forma padaro antakius? o ne taip kad moka viena forma ir kabina visoms ta pacia biggrin.gif Beje noriu kad ir padazytu normaliai, nes naturaliai maniskai sviesus, tai daug kas ir padazo vos vos vos... biggrin.gif o man kaip tik reikia ryskesniu, nes plaukai ne is sviesiausiu, o rudi doh.gif geriausia butu centre, nes pietiniam kazin ar rasiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 05, 00:42)
Kur tikrai labai gerai pagal veido forma padaro antakius? o ne taip kad moka viena forma ir kabina visoms ta pacia biggrin.gif Beje noriu kad ir padazytu normaliai, nes naturaliai maniskai sviesus, tai daug kas ir padazo vos vos vos... biggrin.gif o man kaip tik reikia ryskesniu, nes plaukai ne is sviesiausiu, o rudi  doh.gif   geriausia butu centre, nes pietiniam kazin ar rasiu  lotuliukas.gif

Super daro Makiažo studijoje, virš Presto kavinės mirksiukas.gif

p.s. gal kas galite rekomenduoti kirpeja kirpykloje KLIP kuri gerai kerpa ir šviesina, būčiau dekina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnie6ka: 05 rugpjūčio 2010 - 22:57
sveikos 4u.gif

gal kas zinote, kur dirba kirpeja Asta is Bonasforcos? Ji is ten isejo pavasari, bet gaila, nezinau ar perejo i kita salona ar siaip nusprende atostogauti.
Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnie6ka @ 2010 08 05, 23:55)
Super daro Makiažo studijoje, virš Presto kavinės  mirksiukas.gif

O koks vardas meistres ir kokios kainytes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2010 08 05, 23:02)
sveikos  4u.gif

gal kas zinote, kur dirba kirpeja Asta is Bonasforcos? Ji is ten isejo pavasari, bet gaila, nezinau ar perejo i kita salona ar siaip nusprende atostogauti.
Buciau dekinga  4u.gif

kiek žinau ji Classy beauty dabar dirba smile.gif
Atsakyti