Aš tai nedžiovindavau

Juk gal ten pasisiojo, tai iš tikrųjų, koks kvapelis? O svarbiausia, kad man nehigieniška antrą kartą dėti apsisiotą ir išdžiovintą pampersą
Mums 11 pampersų užteko savaitei, ir dar gal vieną ar du parsivežėm

Kartais laikiau nuogą, bet labai saugojau, kad kur nors neprisisiotų, nes man pvz nemalonu, kai koks nors vaikas pridaro ant plytelių prie baseino, o mano vaikas turi per ten vaikščioti

Pati mačiau, kad močiutė vaikščiojo su nuogu berniuku, priėjo prie mūsų padraugauti, o aš žiūriu, kad jau "varo"

Sakau tai močiutei, kad pas jus avarija įvyko, ta tik patraukiojo pečiais ir tolliau su nuogu vaiku vaikščiojo

DAr mačiau, kad vieni tėvai tingėdavo vesti savo vaiką į visai šalia už kelių žingsnių esantį vaikų tualetą, kur ir klozetai ir kriauklės mažytės ir labai gražios, tai myžino vaiką į tas groteles, kur baseino vanduo nubėga

Košmaras nu
Tai faktiskai po pampersa tik i diena? Niu as linkusi ju daugiau pasiimt. Juk is ryto bent jau vienas ir po pietu vel bent vienas, tai per savaite jau 14 gaunasi...o kur dar na vsiaki sluchaij? Bet tai koks lagaminas turi buti dydzio jei vien pampersu kiek reikia
Na man tokie pasisiojimai visur ir betkur ir manau nelabai jau patiktu..