O gal kas zino, kur Vilniuje spirale nusipirkti? Mes kai vaziavom praeita karta, tai skolinomes. As mazylei vandenuka virinau misinukams. Ale savo patogiau butu tureti

Sutinku su tavim, Solele, kad vaiko ritmas issiderina. mes pirma savaite ji buvom pamete, tai su mergina is viso nesusikalbejom, o po to - atradom ji vel.miegodavom vakarini miega nuo 18 iki 19:30 (ko lt niekada nebudavo), o vakare mergina kokia 23 val. nuluzdavo. tai iki to laiko mes spedavom ir viesbucio restoraneli brendziuka pagurksnot, ir su zmonem papliurpt

gi daugumoj viesbuciu yra virduliai kavai ar arbatai, kituose siaip vestibiuli kur nors visad galima kavos gauti... kam jums tas spirales ir virdulius veztis...

QUOTE(MichGirl @ 2008 05 26, 06:30)
gi daugumoj viesbuciu yra virduliai kavai ar arbatai, kituose siaip vestibiuli kur nors visad galima kavos gauti... kam jums tas spirales ir virdulius veztis... 

Man kambaryje daug paprasciau pasisildyti vandenuka mazyles misinukui, nei eiti kazkur jo pasiimti

QUOTE(MichGirl @ 2008 05 26, 06:30)

Daugumoj... Aš nežinau, ar mūsų viešbutyje bus.

Man virinto vandens reikės mažiukės košei ir arbatai. Aišku ir sau kavai...
O, sveikinam tavo mergytę su pusmetuku.

QUOTE(SilvijaG @ 2008 05 25, 23:39)
O gal kas zino, kur Vilniuje spirale nusipirkti? Mes kai vaziavom praeita karta, tai skolinomes. As mazylei vandenuka virinau misinukams. Ale savo patogiau butu tureti 

KALVARIJŲ TURGUJ, prie buitinių prietaisų...

QUOTE(Amiletta @ 2008 05 26, 10:06)
Daugumoj... Aš nežinau, ar mūsų viešbutyje bus.
Kažkaip abejoju...

tai tada paprasciau pasiimti maza termosiuka. Si patarima cia jau rase kazkas is merginu

QUOTE(Kurmiukė @ 2008 05 26, 10:44)
Aciu

Ir siaip, noreciau patarti visoms mamoms, kurios ruosiasi vaziuoti su vaikais - nereikia taip smarkiai jaudintis!!! Juk gaunasi daugiau streso nei dziaugsmo. O vaikai kaip niekas kitas reaguoja i mamytes nerima, ir patys tampa irzlus. O paskui mamos skundziasi, kad vaikas neramus visa kelione, juk jis tik atspindi savo mamyciu ir teveliu nuotaika! Taigi, maziau reiketu stresuoti del smulkmenu, juk ne i dziungles vaziuojat!

Gerai pasakyta, nes aš taip stresuoju, kad tik viską būčiau pasiėmus. 
Papildyta:
Hm, gal reiks taip ir daryt.
Pagalvosim dar.
Nu va, išrašė gydytoja mažiukei vaistukų kelionei, tai tik supirkti reikės. Jaučiu visą vaistinė su savim išsivešiu.
Labai bijau, kad tik kelionėj nieko nenutiktų.

Papildyta:
QUOTE(aniuta241 @ 2008 05 26, 10:46)
tai tada paprasciau pasiimti maza termosiuka. Si patarima cia jau rase kazkas is merginu
Viesbuciose visur yra kavos aparatai, ten galima ir karsto vandens prisipilti...Na bent jau as taip dariau, buvo tikrai patogiau 

Hm, gal reiks taip ir daryt.

Nu va, išrašė gydytoja mažiukei vaistukų kelionei, tai tik supirkti reikės. Jaučiu visą vaistinė su savim išsivešiu.

QUOTE(aniuta241 @ 2008 05 26, 11:51)
Ir siaip, noreciau patarti visoms mamoms, kurios ruosiasi vaziuoti su vaikais - nereikia taip smarkiai jaudintis!!! Juk gaunasi daugiau streso nei dziaugsmo. O vaikai kaip niekas kitas reaguoja i mamytes nerima, ir patys tampa irzlus. O paskui mamos skundziasi, kad vaikas neramus visa kelione, juk jis tik atspindi savo mamyciu ir teveliu nuotaika! Taigi, maziau reiketu stresuoti del smulkmenu, juk ne i dziungles vaziuojat! 

Žodžiu, svarbiausia - ATSIPALAIDUOTI

Papildyta:
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 26, 13:09)
Mažiau bijosi, mažiau visko ir nutiks

Dar toks klausimukas. Mes dar draudimo neturim, tai galvojam kokiu čia draustis.
Gal kas gali patart?