Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ištveriat vienišas naktis?

Tai gerai, juk sitam ir susitikom smile.gif
Atsakyti
[quote=*zvaigzde*,2008 05 12, 11:39]
[quote=jolita23,2008 05 12, 10:27]
Aš jau pradedu kompleksą įsivaryt ir pradedu vengti susibūrimų, kai žinau, kad visi porom bus. Nesmagiai jaučiuosi tokiose kompanijose. unsure.gif
Ir as. Jau dabar matau ne zmoniu minia, o seimas, vyrus, kurie rupinasi savo moterimis ir vaikais. Kai tai matau ir zinau, kas laukia manes ir vaiku netolimoje ateityje, tai taip suspaudzia sirdi, kad net nezinau, kur dingti verysad.gif
[/quote]
net apsiverkiau.. vakar suzinojau, kad mano vaiku tevas turi kita vaika ir kita seima.. ir mes nafit nereikalingi esam.. zodziu.. kai nakti keliuosi duti vaikui bueliuko, kazkaip vis suspaudzia sirdi, kad jis miega salia kitos, ir naktimis keliasi, del kito vaiko..o su musu maziuku nei vienos nakties nepraleides verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 05 12, 15:55)
net apsiverkiau.. vakar suzinojau, kad mano vaiku tevas turi kita vaika ir kita seima.. ir mes nafit nereikalingi esam.. zodziu.. kai nakti keliuosi duti vaikui bueliuko, kazkaip vis suspaudzia sirdi, kad jis miega salia kitos, ir naktimis keliasi, del kito vaiko..o su musu maziuku nei vienos nakties nepraleides verysad.gif

žinau, ką tai reiškia verysad.gif console.gif
Atsakyti
Gal reiketu mum meeta smile.gif vienisiu daryti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 05 12, 15:55)

O tai kiek laiko jo kitam vaikui?? angel_sadangel.gif
Suprantu kad sudetinga, bet db tau tikrai belieka tik ji pamirsti, ir tai gali padaryti visi! Laikas bega ... Keiciasi poziuriai, o svarbiausia atsiranda naujos pazintys!

As skyribu metu begiojau paskuj savo ex, viena karta kai klube pagavau, tai stovedama ir apkabindama kita berna pasake kad viskas baigta gun_bandana.gif gun_rifle.gif frusty.gif
Oj tada viesulas buvo viduj manes....
poto kai jis praejo tokia tustuma paliko... kad jomajo... tad mazdaug isivaizduoju kas vyksta su tavim... tau reikia tiesiog nauju pazinciu! Man is dalies tai padejo greiciau suprast kad tai ne pasaulio pabaiga!
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 05 12, 16:10)
Gal reiketu mum meeta smile.gif vienisiu daryti smile.gif  4u.gif

tik gal sudėtinga kol vaikai mažiukai ir iš skirtingų miestų dar rolleyes.gif Nors įdomu būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2008 05 12, 16:14)
tik gal sudėtinga kol vaikai mažiukai ir iš skirtingų miestų dar rolleyes.gif  Nors įdomu būtų ax.gif

O kas cia sudetingo??? smile.gif
Visu pirma kad vaikai skiringu amziu visiskai nesvarbu... vienas ar du vienodi vistiek bus! O yvenam ne kitame pasaulio kraste...
Jei tureti nora viska galima!
Musu yra nemazai bet kukli ir normali Company.
Reikia juk tiesiog surasti viena zmogu su masina... Susitikti... Ir padaryti kelione... arba is Vilniai Siauliu arba is Siauliu i Vilniu!
Arba... Paimti visiems savaitgali anksti ryte kur nors trakuose susitikti... ten yra kruva vietu kur pailseti galima bureliui!!!

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 12, 16:28)
Visu pirma kad vaikai skiringu amziu visiskai nesvarbu... vienas ar du vienodi vistiek bus! O yvenam ne kitame pasaulio kraste...
Reikia juk tiesiog surasti viena zmogu su masina... Susitikti... Ir padaryti kelione... arba is Vilniai Siauliu arba is Siauliu i Vilniu!
Arba... Paimti visiems savaitgali anksti ryte kur nors trakuose susitikti... ten yra kruva vietu kur pailseti galima bureliui!!!

thumbup.gif

nu aš kažkaip su savo klecku nelabai turiu galimybių kur toliau pavažiuot
Atsakyti
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 12, 17:14)
O tai kiek laiko jo kitam vaikui??  angel_sadangel.gif
Suprantu kad sudetinga, bet db tau tikrai belieka tik ji pamirsti, ir tai gali padaryti visi! Laikas bega ... Keiciasi poziuriai, o svarbiausia atsiranda naujos pazintys!

As skyribu metu begiojau paskuj savo ex, viena karta kai klube pagavau, tai stovedama ir apkabindama kita berna pasake kad viskas baigta  gun_bandana.gif  gun_rifle.gif  frusty.gif
Oj tada viesulas buvo viduj manes....
poto kai jis praejo tokia tustuma paliko... kad jomajo... tad mazdaug isivaizduoju kas vyksta su tavim... tau reikia tiesiog nauju pazinciu! Man is dalies tai padejo greiciau suprast kad tai ne pasaulio pabaiga!

As mielai su kuo nors susipazinciau smile.gif tik man dabar vis strodo kad visi man meluoja.. o skaudziausia yra tai, kad jo kitas vaikas tik pora menesiu jaunesnis uz manaji.. tai reiskia, kad kai laukiausi laimingai smile.gif jis kitai vaika dare doh.gif
man skaudu.. o dabar jis uzdejo man ignora, tipo ir taip viskas aisku..
Papildyta:
QUOTE(BooDeaD @ 2008 05 12, 17:28)

thumbup.gif

PRITAIU drinks_cheers.gif As be masinos ir nescia smile.gif tai man i trakus sunku nuvaziuoti, nors gal kaip nor issisukciau, gal iprasyciau ka nors.. man tik nerima kelia pietu miegas wink.gif mano dukryte dar miega diena.. nors nieko tokio jei viena diena bus sujakta ..

Papildyta:
QUOTE(jolita23 @ 2008 05 12, 19:01)

O gal kaip nors? as siaip irgi greit gimdysiu..bet taip norisi.. visai is proto jau einu nuo baisios vienatves ir dar gyvenimas vis musa ir musa.. skaudu..bet kazkaip kapstytis reikia..

p.s. as tai mielai su kuo nors susipazinciau, tik su manimi 25metu ir du vaikia kraicio neiekas nesipazindyna, juk is salies as atrodau laimingai istekejusi jauna mamyte..
neisivaizduoju, kaip galima susipazinti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 05 12, 21:48)
As mielai su kuo nors susipazinciau smile.gif tik man dabar vis strodo kad visi man meluoja.. o skaudziausia yra tai, kad jo kitas vaikas tik pora menesiu jaunesnis uz manaji.. tai reiskia, kad kai laukiausi laimingai smile.gif jis kitai vaika dare doh.gif
man skaudu.. o dabar jis uzdejo man ignora, tipo ir taip viskas aisku..
Papildyta:
PRITAIU  drinks_cheers.gif  As be masinos ir nescia smile.gif tai man i trakus sunku nuvaziuoti, nors gal kaip nor issisukciau, gal iprasyciau ka nors.. man tik nerima kelia pietu miegas wink.gif mano dukryte dar miega diena.. nors nieko tokio jei viena diena bus sujakta ..
Papildyta:
O gal kaip nors? as siaip irgi greit gimdysiu..bet taip norisi.. visai is proto jau einu nuo baisios vienatves ir dar gyvenimas vis musa ir musa.. skaudu..bet kazkaip kapstytis reikia..

p.s. as tai mielai su kuo nors susipazinciau, tik su manimi 25metu ir du vaikia kraicio neiekas nesipazindyna, juk is salies as atrodau laimingai istekejusi jauna mamyte..
neisivaizduoju, kaip galima susipazinti... ax.gif

O kad cia ir galima...?? wink.gif
As su mielu noru pabendrauciau... smile.gif
Tu esi vilniete?? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita23 @ 2008 05 12, 18:01)

Na tada ziuresim.. bet butinai sustrateguosim. Nes pas mus cia linksma kompanija.. ir jei visiems susitikti tikrai butu apie ka paplepeti smile.gif
Butu linksma! ax.gif
Atsakyti
jo as vilniete
smile.gif
tik man labiau gyvai patinka bendrauti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 05 12, 23:07)
jo as vilniete
smile.gif
tik man labiau gyvai patinka bendrauti... 4u.gif

Seip as ir kalbu apie gyva bendravima ax.gif
Todel ir pasiuliau rolleyes.gif